15v Peniksen Koko

Vinkkejä Koiran Hoidosta, Joka Auttaa

Koira on aina siellä sinua varten. Ei ole väliä mitä koira tekee, mitä se tekee varmista, että olet kunnossa. Hän aina näyttää sinulle, haluaa aina huomiota, ja on aina onnellinen kanssasi. Eikö sinun pitäisi nähdä, mitä voit tehdä hänelle? Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit olla suuri omistaja koirallesi.

Se voi olla varsin kallista omistaa koira. Laadukkaita koiran ruokaa ja sairaanhoitoa voi maksaa välillä $700-1000 vuosi. Yksi valtava kustannuksella saatat saada on hätä vet hoitoa, niin saatat haluta ajatella saada sairausvakuutus lemmikkisi.

Välttää väittämästä, että koirasi seurustella hienosti joka toinen kulkee koira. Asiantuntijat suosittelevat, että koira voi sietää esittelyt kautta nuuskaamalla ja eying, jossa toinen eläin, mutta sanoa, pakottaa kysymys voi luoda ongelmia. Hyväksy koiran johto kun tapaaminen ja tervehtiminen muita eläimiä ja mahdollistavat luonnollisen vuorovaikutuksen.

Huolehdi koirasi viileä matkoilla kesällä autolla. Vaikka teidän ilmastointi, koira voi tulla yli-lämmitetty hänen lemmikki harjoittaja. Yksinkertainen ja edullisia vastatoimi on jäädyttäminen muutama gallona kannut vettä ja asettamalla ne lähellä häntä, missä hän voi käpertyä ja rauhoittua.

Jos koira katoaa, se on erittäin epätodennäköistä, että näet hänet uudestaan, ellei hän on asianmukaista tunnistamista. Luokka voi tulla pois, joten paras vaihtoehto on mikrosiru. Se on nopea laittaa koiran, ja se aiheuttaa mahdollisimman vähän epämukavuutta. Yksinkertaisesti rekisteröityä chip-ID, kun se on otettu, ja lemmikkisi on aina hänen tunnistaminen hänen kanssaan.

Jos pentu tai koira on jatkuvasti märehtiä ylös huonekaluja, investoida joissakin pureskella leluja. Hajottaa niitä ympäri lattiaa, varsinkin noin jalat sohva ja lopussa taulukoita. Olla innostuneita tarjoaa pelata chewies koiran kanssa kannustaa ahkerassa käytössä. Tämä olisi lopulta estää häntä chomping huonekaluja.

Aina olla valmis poimia jälkeen koiran kanssa kauha ja pussi. Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat, että tämä on vain kohteliasta asia tehdä niin, että muut eivät astu siihen, koiran ulosteet on todella vaarallista!

Se sisältää bakteeri, joka voi saastuttaa paikallisia tarvikkeita, kun se pesee läpi pohjaveteen.

Ennen kuin päätetään, mitä koira saa oman perheen, pitävät tilaa. Vaikka et ehkä rakastaa isompia koiria, että voit todella kääri kädet ympärillä, sinulla ei ehkä ole riittävästi tilaa suuri rotu. Ota kodin ja pihan koon huomioon ennen kuin tuo kotiin uuden piski.

Tutkimus erityisesti koirarotu saatat olla kiinnostunut ennen kuin tuo hänet kotiin. Monet ihmiset tekevät virheen rakastumassa tyyppinen koira, sitten myöhemmin selville, että eläin ei ole oikeasti heitä varten. Chihuahuat ovat esimerkiksi trendikäs tyyppi, mutta erittäin vaikea täysin potta juna, varsinkin kylmempi ilmasto!

Välttää esiintyminen lääketieteen ammattilainen, kun se tulee koiran terveyttä. Yrittää säästää rahaa, monet ihmiset yrittävät diagnosoida heidän lemmikki on ehtoja tai käyttää ihmisen hoitoja eri tekijöitä ja se voi olla hyvin vaarallinen eläin. Jos sinulla ei ole varaa täynnä eläinlääkäri hoitoa, kerro se lääkärille ja kysyä heidän neuvoja joka tapauksessa tai jos he voisivat järjestää maksu suunnitelma sinua varten.

Pet lennolle ja päivä-hoidon palvelut on miljardin dollarin liiketoiminta, joten varmista, että olet saada rahat kannattaa, jos sinun pitää lähteä kotiin ilman koiraa. Vaikka kennelit tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia seurustella, koiran tulee olla onnellisempi kanssa tutussa ympäristössä. Huolellisesti tarkistaa viittaukset vahti-palvelun ja pitää hänet omaan kotiin, jos suinkin mahdollista. Muuten, laittaa hänet hyvämaineinen kennel ja katsomassa häntä usein

Pidä koirasi hampaat puhtaana ja terveenä kanssa säännöllinen harjaus. Useimmat koirat et harjata hampaat, jos voit esitellä niitä prosessi hitaasti ja varovasti. Käytä erityisesti suunniteltu koiran harjalla, yhdessä muiden tuotteet on valmistettu juuri hänelle. Muista antaa hänelle leluja ja keksejä, joka myös puhdistaa ja suojaa hampaita.

Sulhasen koirasi usein. Pitää ne puhtaana ja vähentää määrää hiukset ne irtoa harjaamalla niitä usein. Kun sää lämpenee, aloittaa tarkistamalla niitä punkkeja ja kirppuja päivittäin. Koirat vaativat yleensä muutaman kylpyjä vuodessa. Ennen kuin annat koirasi kylvyssä, varmista, että voit leikata tai kammata pois matot ja kiemurat. Huuhtele turkki huolellisesti, jotta vältetään lian kiinni kaikki saippua jäännös.

Koira tekee parhaansa varmistaakseen, että olet onnellinen. Ei voi olla epäilystäkään siitä, että hän asettaa sinut ennen ketään muuta. Siksi tämä artikkeli on kirjoitettu, varmista, että olet takaisin. Käytä vinkkejä säädettyihin täällä auttaa sinua olemaan sellainen omistaja koirasi ansaitsee.