Aamuerektio

Kaikki Sinun Täytyy Tietää Valokuvaus

Valokuvaus on erityinen harrastus, että ei vain voit nauttia sitä sen vuoksi ottaa kuvia maisemia, mutta voit myös tehdä ammatin. Monet ihmiset haluavat jonkun, joka voi läpi valokuvauksen säilyttää muistoja. Tämä artikkeli tarjoaa vinkkejä tuoda valokuvauksen jopa par.

Kokeile erilaisia suljinaikoja nähdä, mikä toimii parhaiten eri tilanteissa. Valokuvaus voi auttaa sinua saada, että split-toinen hetki tai hämärtää näitä suuria ajanjaksoja. Nopea suljinaika avulla voit kaapata liikkuvia kohteita, kun taas hidas sulkimen nopeudet ovat ihanteellisia ammunta rauhallinen, rauhallinen maisema.

Olla tietoinen siitä, että sää vaikuttaa teidän kuvia. Et ehkä ymmärrä sitä, kun olet ottanut kuvan, mutta tumma taivas antaa erittäin synkkä tunnelma kuvasi. Sommittele kuvat vastaavasti ja anna sää innostaa sinua mielenkiintoisia luomuksia. Voit myös odottaa erilaisia sää, ennen kuin otat kuvia.

Hyvä valokuvaus vinkki, jotka voivat auttaa sinua on ei pelkää saada työtä kritisoi muita ihmisiä. Laittamalla työtä voi jättää sinua tunne, haavoittuva, mutta se on erittäin arvokasta tietää, miten muut ihmiset näkevät työsi. Se voi auttaa sinua parantamaan paljon.

Vaikka olet ottaen maisema kuva, varmista, että laukaus on keskipiste. Laukausta ilman keskipiste voi näyttää melko tyhjä ja tylsä. Mahdollista polttoväli pistettä luonto, maisema-kuva sisältää suuria puita, vesiputouksia, ja kaukaisia vuoria. Toinen temppu on käyttää jotain, joka erottuu kuin keskipiste, kuten laastari eri värillinen kukkia.

Vain valitse paras laukausta, että sinulla on, jos aiot näytetään kuvia joku. Tämä auttaa heitä muodossa korkein mahdollinen mielipide sinusta ja työsi, joka on toivottavaa, jos yrität maa työtä. Aina esitellä paras työsi muille.

Älä luottaa liikaa kuva-editointi ohjelmisto. Se on loistava työkalu, mutta jos luottaa liikaa, valokuvia alkaa näyttää hyvin keinotekoiselta. Yritä saavuttaa mitä haluat, ennen kuin tuo sen osaksi kuva-editointi ohjelma.

Suuri valokuvaus vinkki on aina olla tietoinen ympäristöstä. Älä sulje pois luova visio, kun sinulla ei ole kameran lähellä. Sinun tulisi aina tarkastella asioita ja visualisointiin. Tämä on loistava tapa pysyä tuoreena luovasti ja aina inspiroi.

Kun kuvataan pienten lasten, aikaa ja kärsivällisyyttä on teidän paras ystävä. Lapset opetetaan “sano muikku” kun kamera on keskittynyt niihin, väistämättä luoden keinotekoinen fake hymyilee – tai pahempaa. Ihannetapauksessa, lapsi tulee mukava kuvaaminen, kun paine “tehdä” on poistettu. Yksinkertaisesti kannustaa heitä jatkaa niiden normaalia toimintaa ja noudata niitä ympäriinsä kameran kanssa, napsauttamalla, kun he luonnollisesti hymy tai ilmeisesti nauttia ympäristöönsä.

Paras tapa pilata valokuva on siirtää kameraa, kun kuvaat. Pidä kamera vakaana, ja antaa jonkin verran tukea, kun painat laukaisinta. Kun puhutaan ammattilaisten kanssa, he sanovat, voit aina käyttää jalustaa. Joskus jalustaa ei vain ole käytännöllinen ratkaisu. Käytä mitä on saatavilla, kuten kaivoksissa kamera seinää vasten tai päälle aidan ottamaan upeita kuvia.

Leikkiä näkökulmia, ilmaisuja, ja mittakaavassa arvioida niiden vaikutus kuviasi. Voit tehdä minkä tahansa esineen taiteellinen, kun voit kuvata sitä luovalla tavalla, kuten tekemällä se näyttää vääristynyt, tai epätavallinen sijainti. Työtä kukin oman laukausta saada tuore ottaa jotain tuttua.

Älä vain luottaa suoraan salama kameran oman laukausta. Se takaa puhkeamisen edestä valaistus. Saada hieman enemmän luovia ja yrittää luoda pehmeä valaistus. Miten teet sen kanssa flash, kysyt? Voit tehdä, että pomppimalla salama pois seinään tai kattoon.

Jos mahdollista, vältä salaman, jonka löydät useimmat kamerat nykyään. Se yleensä antaa aihetta ‘red eye’, ja se poistaa paljon varjo, joka voi luoda syvyyttä kuvaan. Jos sinun täytyy käyttää salamaa, kuten sisäuima yöllä ammuttu, pidä aiheesta pois seinistä. Näin et päädy ruma musta varjo, joka muistuttaa ääriviivat.

Kuten johdannossa on todettu, valokuvaus on erittäin ainutlaatuinen harrastus. Se tarjoaa harrastajien mahdollisuus tehdä ammattiin, ja säilyttää muistoja ihmisille. Pienellä opastuksella voi mennä yksinkertaisista päivällä kuvan ottaja mestari valokuvaaja. Tämä artikkeli tarjotaan muutamia vinkkejä auttaa, että siirtyminen.