Alastonkuvat

Onko Sinulla Taiteellista Osaamista? Tutustu Näihin Ja Taideteollisuus Vinkkejä

Jokainen tykkää hauskaa. Kun etsit jotain hauskaa tekemistä harkita taidetta ja käsitöitä. On olemassa paljon asioita, voit tehdä, että antaa tuntia viihdettä sinulle ja perheellesi. Käytä seuraavia vinkkejä, antaa teille joitakin ajatuksia, että pääset alkuun.

Jos et voi viettää paljon tarvikkeita, kauppa eri säästäväisyys myymälöissä. Paikoissa kuten Liikearvo ja muut tyypit lähetyksen kaupoissa on kaikenlaisia herkkuja taitava taiteilija. Sinun täytyy tarkistaa takaisin usein, koska kirpputorilta varastossa on aina liikkeellä.

Luo Vähemmän on sivusto, joka tarjoaa perus askartelu tarvikkeita. Tämän palvelun avulla voit säästää rahaa ostamalla irtotavarana. Lisäksi, ne tarjoavat ilmainen toimitus tilauksesta yli sata dollaria. Luo Vähemmän tarjoaa parhaat romu-varaus-aineiden, lanka, pitsi materiaalit ja kankaat, joten se on täydellinen go-paikka kaikkien teidän askartelu tarpeisiin.

Jos olet intohimoisesti käsitöitä, mutta en tiedä mitä tehdä valmiita tuotteita, myydä niitä! Voit helposti ja edullisesti voi perustaa taulukko paikallisilla markkinoilla, tai yksinkertaisesti olla telakan myynti. Tämä auttaa sinua hioa veneet, ja mahdollisesti ansaita joissakin ylimääräistä rahaa kuin hyvin.

Sinun ei tarvitse pitää veneen ikuisesti. Käsityöt ovat yleensä 3-D ja voi nopeasti ottaa ton tilaa. Kaikki, mitä lapsi tekee, ei ole mestariteos. Voit sanoa hyvästit todella vanhoja projekteja, kun teet uusia projekteja heidän kanssaan. Arvo veneen on tehdä se.

Pitää maalaus harrastus valtaamasta koko huoneen, kannattaa ostaa kokoontaitettava maalausteline. Että tapa, kun olet valmis mestariteos päivä, maalausteline menee kaappiin, yhdessä teidän kankaalle. Että lehdet makuuhuone ilmaiseksi koko päivän.

Kävyt ovat erinomaisia materiaaleja loma käsitöitä. Ei vain tehdä ne tuntuu vapaapäiviä, ne myös tuoksuvat hyvältä! Plus, jos asut maassa, voit löytää niitä ilmaiseksi ympäri lähistöltä. Voit saada hyvin luova kanssa käpyjä, mukaan lukien mänty kartio hahmoja.

Tehdä siisti kuvakehys lastesi kanssa, saada joitakin makaroni, helmiä, nappeja ja muita pieniä kohteita, jotka on helppo liimata. Sitten saada joitakin tyhjiä puisia valokuvakehyksiä veneet tarjonnan tallentaa, ja anna lapsesi liimaa pois. Se rakentaa motorisia taitoja samalla pienokaiset muokata aivan oman kehyksiä!

Etsy antaa käsityöläisistä suuri online-foorumi. Etsy on sivusto, joka on erikoistunut myymällä taidetta ja käsitöitä verkossa. Voit myös tarkastella muiden taiteilijoiden työtä saada inspiraatiota seuraavan projektin. Myy Etsy on helppoa, liian.

Kun olet poiminta aihe, askarteluun tai taidetta, varmista, että se on jotain sinun todella nauttia. Luovuus tulee sydämestä, ja tulos työsi näyttää, että. Jos eivät pidä aihe hyvin paljon, se voi vaikuttaa haitallisesti laatuun käsialaa.

Kun olet lukenut edellä, kaikki tykkää pitää hauskaa. On olemassa muutamia asioita enemmän hauskaa kuin taidetta ja käsitöitä hankkeita. Voit tehdä ne perheen, tai voit tehdä niitä yksin. Voit miehittää aikaa heidän kanssaan, tai tehdä kauniita paloja kotiin. Käytä hyviä vinkkejä teillä täällä ja pitää hauskaa!