Alivakaa Kiekko

Yksinkertainen Opas Auttaa Sinua Ymmärtämään videopeli Huijata Koodit

Neljän vuoden vanha harjoitellaan niiden aakkoset Marine teroitus hänen ammunta taitoja, videopelit ovat olennainen ja hyödyllinen osa maailman tänään. Riippumatta satut olemaan käyttäen videopelejä, seuraavat artikkeli auttaa sinua potkia sitä lovi ja saada eniten bang for your gaming buck.

Ole tietoinen siitä, kuinka moninpeli toimii. Jos olet ostamassa peliä pelkästään sen moninpeli, varmista, että sinulla on kaikki mitä tarvitset. Jos aiot pelissä vastaan joku oman kotitalouden, saatat huomata, että tarvitset kaksi kopiota peli pelata toisiaan vastaan.

Tarkista luokitus videopeli ennen kuin pelaat sitä. Aiemmin pelit olivat ajatellut kuin lelu lapsille. Tänään, monet markkinoidaan aikuisille ja ei pidetä sopiva lapsille. Jokainen peli on luokitus, alkaen klo EY (varhaiskasvatuksen) ja päättyy AO (Adults Only). Jos ostat videopeli joku muu, varmista, että se on sopiva ikä.

Löytää edullisia pelejä, harkita vierailulla eBay. Voit löytää useita vanhempi otsikot klo huomattavia hinnat. Jos olet kärsivällinen, voit jopa pisteet järjestelmä edulliseen hintaan. Varmista, että; kuitenkin katsoa myyjän historia ja arviot ennen kuin ostat niitä. Haluat ostaa jonkun hyvämaineinen.

Kokeile demo ennen ostamista peli. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, onko vai ei pidät pelistä ennen ostamista. Tämän sanoi, käyttää varoen ennen lataamista mitään Internetistä. Älä lataa varjoisa sivustoja joka voi antaa sinulle viruksia.

Muokkaa valvontaa. Useimmat pelit ovat kehittyneet asetukset, joita voit muuttaa, miten peli on hallinnassa. Käytä näitä eduksesi. Ei ole mitään joka sanoo, että sinun täytyy pelata peli oletusasetukset. Esimerkiksi, jos olet tottunut hyppy yhdellä painikkeella ja hyökkää toisen kanssa, ja uusi peli käyttää päinvastainen – muuttaa sitä!

Tallenna peli niin paljon kuin voit. Kun automaattinen tallennus on hieno ominaisuus, älä luottaa siihen. Erityisesti, kun ensimmäinen aloittaa pelaamisen peli, et ehkä ole aavistustakaan siitä, kun peli tallentaa, joka voi johtaa menetykseen tärkeitä tietoja myöhemmin. Kunnes ymmärrät peliä paremmin, aina pelastaa itsesi.

Harkita vaihtamalla joitakin video pelejä ystävien kanssa. Ostaa uusi video pelit nyt kaupoissa kustannuksia ja paljon rahaa. Vaihtamalla video pelejä että et enää pelata kavereiden kanssa voi olla hyvä tapa, jolla voit saada käsiinsä eri videopelit ilman viettää penniäkään.

Aseta tiukkoja rajoituksia siitä, kuinka paljon aikaa lapsesi voi viettää playing video pelejä. Auttaa lapsesi ymmärtää, alas-puolella meno-rajoittamaton tuntia edessä tietokoneen tai TELEVISION. Tarjota muita mielenkiintoisia aktiviteetteja anna lapselle tauon ja kannustaa lapsesi on useita etuja.

Video pelit tarjoavat meille silkkaa hauskaa tai erittäin käytännöllisiä ja tehokkaita tapoja oppia. Käyttämällä video pelit voi lievittää stressiä sekä saada sinut alkuun koulussa, liike-ja urheilu! Laita vinkkejä ja temppuja tämän artiklan osaksi pelata pelaamisesta elämän ja oikealle ylös seuraavalle tasolle!