Andropenis Kokemuksia

Inspiroidu Näitä Hauskoja Muoti Vinkkejä

Muoti voi tuntua jotain, että vain tietyt osat väestöstä todella murehtia. Kuitenkin, totuus on, jokainen haluaa näyttää hyvältä. Riippumatta siitä, kuka olet tai miten muoti taju olet, on todennäköistä, vinkki tai kaksi seuraavista kohdista, jotka auttavat sinua etsiä paras.

Jos olet ylipainoinen, sinun täytyy olla hyvin varovainen yllään vaatteita, jotka ovat raidat. Varmista, että olet käyttää pystyraitoja, jos aiot käyttää lainkaan. Yllään raidat, jotka kulkevat vaakasuoraan vain tehdä temppu tehdä sinusta näyttää suuremmalta kuin oikeasti olet.

Jos olet menossa suoraan töistä illalla ulos kaupungista, kestää muutaman meikki-perusteet, joilla voit muuttaa ulkoasua. Harkitse tummempi huulipuna ja jotkut savuinen luomiväri muuttaa ulkoasua. Voit myös tummentaa punastua hieman, tarjoaa joitakin ääriviivat tummempi aikaa. Nämä kolme tuotteet on helpottaa siirtymistä.

Hyvä muoti vihje on valita vaatteita päivä perustuu väri. Et halua astua ulos teidän paita ja shortsit kahakoivat koska he maksuton värejä. Kokeile erilaisia väriyhdistelmiä ja nähdä, mitkä värit haluat ja mikä väri yhdistelmiä et pidä niin paljon.

Jos huomaat, sinun kynsilakka on tulossa liian paksu, älä masennu. Kokeile lisätä muutama tippa asetonia perustuu polish remover pulloon. Ravista ja tarkista johdonmukaisuutta. Jatkaa tätä kunnes se on käyttökelpoinen taas. Voit laajentaa käyttöä puolan, ja säästää rahaa tässä prosessissa.

Hatut ovat suuri lisälaite, sovittaa tahansa asu. Miehille on tyypillistä kalastaja hatut ja baseball caps, mutta naisten mahdollisuuksia ajaa paljon syvemmälle. Esimerkiksi, voit käyttää söpö sun hattu floppy hattu beach hattu rento mekko omistat.

Kun ostokset vintage vaatteita, älä tee oletuksia, jotka perustuvat koko tag. Kokoa 8 1950-luvulla, sopii eri tavalla kuin moderni, koko 8, joten säästä itseäsi joitakin pettymyksiä, joita aina yrittää kohteet ennen kuin ostaa niitä. Kun saat tuntuman siitä, miten koot ovat muuttuneet vuosikymmenten, sinulla on parempi käsitys siitä, mitä etsiä.

Kun se tulee ostoksia, olla varma, että voit säveltää lista ennen lähtöä, joiden avulla voit tehdä useimmat teidän aikaa. Tämä on tärkeää niin että voit keskittyä siihen, mitä sinun täytyy ostaa ja auttaa sinua pysyä erossa kohteita, jotka voivat olla tuhlausta rahaa ja kaappitilaa.

Suosituimmat värit nykyään vaatteet ovat pastellivärit. Tarkemmin sanottuna mint green on tehnyt valtavan comebackin tällä kaudella. Joten, jos olet osaksi pysyä mukana uusimmat tyylejä, ostaa mukava mintun vihreä mekko, korkokengät, käsilaukku ja käyttää vihreä meikki ja kynsilakka.

Olla luottavainen. Sillä ei ole väliä miten pukeudut, jos et tuntuu, että näytät hyvältä. Työskennellä teidän itsetunto. Älä vain seurata trendejä. Ostaa vaatteita, että sinulla tuntuu näyttää mairitteleva. Luottamus oman mielipiteen ennen kuin kuunnella ketään muuta. Jos sinusta tuntuu hyvältä itsestäsi, itseluottamusta pitäisi paistaa läpi.

Aina murtaa uudet kengät ennen erityinen tilaisuus tai kauan odotettu loma matka. Ei ole mitään pahempaa kuin löytää, että uudet kengät puristaa tai hiertää, kun olet keskellä hääjuhlan tai kävellen opastetulle kierrokselle upea uusi kaupunki.

Oman mukavan suuri joukko musta aurinkolasit. Jos sinulla on punaiset silmät rankka yö tai alle silmä pussit huono yöunet, voit piilottaa ne tyylikäs aurinkolasit. Ne ovat klassinen, lumoava tyyli ja herättää Audrey Hepburn tai Jackie Kennedy. Mukava pari voidaan oli hyvä hinta.

Saatat kuulla vain tiettyjä yksilöitä ympärilläsi miettiä, miten ne näyttävät tai uusimmat villityksiä ja tyylejä. Kuitenkin, jokainen ajattelee niiden muoti, kun ne katsoa peiliin aamulla. Pidä mielessä kaikki, että olet lukenut täällä niin, että voit pukeutua ja katsoa erittäin paras.