Avosukkahousut

Kaikki Asiat Jalkapallo: Essential Vinkkejä Ja Temppuja

Jalkapallo on suosittu urheilulaji Amerikassa sen perustamisesta lähtien, mutta nyt se on alkanut räjähtää ympäri maailman. Ehkä olet joku, joka on uusi urheilun ja haluat tietää enemmän? Jos niin on, olet onnea! Artikkeli tästä murtaa se alas yksinkertaisesti saada sinut alkoi ymmärtää peli.

Kun työskentelee parantaa itsesi jalkapallon pelaaja, pitää mielessä, että ainoa asia, sinun todella voi muuttua, on sinun korkeus. Voit muuttaa ruokavaliota menettää tai lihoa, ja juna rakentaa lihaksia nopeasti. Voit myös työskennellä kouluttaja lisätä nopeutta ja taitoa. Jos jotain, korkeus pitäisi olla vain tasoitus.

Arvokas jalkapallo kuntoliikunta tekniikka on kuljetus toimii. Nämä auttaa lisäämään nopeutta ja kestävyyttä, mutta myös ottaa lisäetuna kehittää alavartalon lihaksia. Sukkula toimii kasvata etäisyyttä vähitellen, saavuttaa erityisiä pihalla linjat, sitten palaa alkuasentoon. Seuraava jaardin linjalla on vielä matkan päässä, ja toiminta on toistuvaa, tyypillisesti 10-telakka linjat.

Älä huoli yli oman painon välittömästi. Saatat ajatella, että sinun täytyy saada paljon painoa olla hyvä jalkapalloilija, mutta oikeastaan kaikki te teette on tulossa rasvaa ja hidas. Tärkeämpää on ilmastointi. Haluat pystyä suorittamaan painon kanssa, joten harkitse painoa hitaasti ja hyvä kunto suunnitelma.

Pidä positiivinen asenne koko ajan kun pelaa jalkapalloa. Vaikka jos sinusta tuntuu alas suorituskykyä, pitää asioita voittaa ja keskittyä peliin käsillä. Negatiivinen asenne ei vain vedä pelata alas, mutta se tulee myös tarttuva ja tartuttaa asenne koko joukkue.

Muista, että tekemällä käynnissä peli on hieman erilainen kuin tehdä vastaanottaminen pelata. Haluat ottaa jalkapallo pelinrakentaja, jolla on vain yksi käsi. Et peitä se kanssa molemmat kädet, kunnes olet noin ratkaistava. Varmista, että olet pitää kiinni pallo, kunnes kuulet pilli pysähtymättä pelata.

Yritä oppia joitakin temppuja kaupan katsomalla ammattilaisten pelaa peli. Katsella elokuva verkossa, ja sitten ottaa se käytäntö, alalla 10 minuuttia päivässä. Harjoitella ja oppia, miten täydellinen tämä temppu niin, että kun tarvitset sitä, sinulla on se. Älä liikakäyttöä temppuja, koska vastustajat oppia ja selvittää sen.

Oppia olemaan täsmällisiä kuvioita. Sitä ei voi korostaa tarpeeksi, miten tärkeää tarkkuus. Vain muutaman metrin johonkin suuntaan ja ei ole paikka tehdä tärkeä puuttua tai kiinni, että jalkapallo on heitetty. Tämä vie paljon toistoa harjoituksen aikana, joten on valmis siihen.

Tee ainakin yksi perus pora nimenomaan sijaintisi päivittäin. Käynnissä selkänsä on viisasta työskennellä pallon käsittelyn porat joka päivä. Pelinrakentajia olisi viettää vähintään tunnin päivässä toimimasta heittää tarkkuutta ja käsivartensa vahvistaa. Linebackers täytyy jatkuvasti työskennellä niiden torjunta, sekä irtoaminen salpaajat.

Hyvä vinkki voit käyttää jalkapallo on harjoitella niin paljon kuin voit, ja työskennellä teidän ilmastointi. Jalkapallo pelit ovat uuvuttava ja sinun täytyy olla tarpeeksi kestävyyttä, jotta voidaan tehokkaasti koko pelin ajan. Et nauttia se mutta sinun tulee parantaa.

On sisäuima-liikunta hoito, että voit tehdä milloin tahansa. Ovat push-ups, sit-ups, ja mitään muuta voit tehdä työtä stamina milloin tahansa. Näin voit saada joitakin liikuntaa joka aamu ja ilta. Se myös tekee hyvää varasuunnitelma harjoitus, kun sää ulkona on epäystävällinen tai sinulla ei ole pääsyä kentän tai punttisali.

Ottaa käytäntö jooga. Monet aiheuttaa, auttaa sinua rakentaa voimaa teidän varpaat hartiat. Parantaa mielen ja kehon yhteys on myös parantaa koordinointia kentällä. Hallitsemaan taiteen tietoinen hengitys on myös antaa sinulle valtava itse valvoa oman kehon, kun kentällä.

Lue, kuinka monta pistettä kunkin toiminta kannattaa. Maaleja on kuusi pistettä. Ylimääräisen pisteen muunnokset ovat arvoltaan yhden pisteen. Kahden pisteen muunnoksia ovat kaksi pistettä. Kentän tavoitteita ovat arvoltaan kolme pistettä. Varmistimet ovat kaksi pistettä. Tietäen kuinka monta kuoppia nämä ovat arvoltaan voi auttaa tiimisi muodossa peli suunnitelmia, jotka voittaa pelin.

Koskaan kentälle ilman kypärää. Jokainen kausi, kypärä pitäisi olla tarkastettu perusteellisesti. Muovi kuori ei pitäisi olla mitään halkeamia ja täyte on oltava hyvässä kunnossa. Se pitäisi myös olla kasvonaamion, että oikein pitää kypärä ja leuka hihna, joka fastens turvallisesti. Kaikki tämä on olla varma, estämään pään vammoja pelin aikana.

Sinun pitäisi olla varovainen, kun pelaa jalkapalloa huono sää; joskus sinun pitäisi lopettaa pelin kokonaan. Jalkapalloa voidaan pelata erilaisia sää. Professional pelaajat voivat osallistua, vaikka sade, räntä tai lumi. Jos he koskaan tuntevat olonsa turvattomaksi, vaikka ne lopettaa pelaamisen. Seuraa heidän esimerkkiään. Pelaa läpi vaikea sää voi aiheuttaa vammoja, joskus hyvin vaikea itse, ja et koskaan halua ottaa sitä riskiä.

Ääni jalkapallo strategia on aina tietää, missä kello on ja laittaa numero oman joukkueen eduksi. Jos peli on loppusuoralla, ja sinulla on pallo ja olet alas, et halua ajaa alas kellon.

Nyt näet, kun olet lukenut yllä artiklan jalkapallosta, se on helppo peli ymmärtää, jos sinulla on joku opettaa sinulle muutamia asioita. Nyt tiedät mitä etsiä, ja että pitäisi tehdä rakkautta pelin kasvaa fonder. Voit aina palata näitä vinkkejä, kun joku jalkapallosta on sinulle ällikällä lyötyjä.