Canon Telejatke 2x

Paras Neuvo Matkustaa Minnekään Tänään

Matkustaminen voi olla hyvä tapa tavata uusia ihmisiä ja kokea muita kulttuureja. Se voi olla ihana tapa nähdä kaikki, että maailma on tarjota. Tämä artikkeli voi esitellä sinulle iloista matkoilla. Matka voi olla harrastus ja seikkailu, joka vie sinut odottamattomista paikoista.

Jos olet nainen matkustaa ulkomaille, aina varmista, että laukku on kunnolla suljettu tai zip. Jos se on mahdollista, käyttää laukku, joka ei ole helposti avata, tai yksi, joka on monimutkainen lukko. Ulkomailla, monet pick-pocketers kohde hyväuskoinen turisteja, jotka eivät ole varovainen niiden pussit. Asioita voidaan kynittyinä kukkaro muutamassa sekunnissa. Kiinnitä laukkuun pitää henkilökohtaiset tavarat turvassa.

Älä yli-aikataulun lomasta. Vaikka on tärkeää suunnitella joitakin toimia, erityisesti niitä, jotka vaativat lippuja tai muita matkailu, jätä itsellesi runsaasti vapaa-aikaa. Ei ole parempaa tapaa nähdä sijainti kuin vain vaellella ympäriinsä. Ota aikaa tutkia ja nähdä, missä voit päätyä.

Joten ystävä concierge-palvelu tekee vierailustasi tahansa hotelliin paljon turvallisempia ja älykkäämpiä kokemus. Tämän henkilön pitäisi olla tervehti ja kallistuu kuin elämäsi riippuu siitä. Concierge on runsaasti tietoa siitä, missä syödä, pelata, rentoutua, tehdä ostoksia, ja voi myös; saada sinut pois mitään sitoa saatat löytää itsesi vaikka kaukana kotoa.

Menemällä Internetissä voi käyttää suuri määrä tietoja, joissa yksi on matkoilla ja noin alueella on menossa. Tutkia paikallisia nähtävyyksiä voi auttaa suunnitella matkaa ennen kuin se edes alkaa. Ottaa suunnitelma käyttöön ja tietoa alueesta voi johtaa enemmän miellyttävä kokemus.

Kun varaat hotellimajoituksen, muista kysyä, kun hotelli oli viimeinen rakennettu tai kunnostettu. Edullinen motelli, joka on aivan uusi voisi olla parempi vaihtoehto kuin vanhempi rakennus liitetään hyvä nimi. Pysy kaukana alempi-end ja mid-range hotellit, joita ei ole kunnostettu vuonna enemmän kuin viisi tai kuusi vuotta.

Tarkista paikalliset uutiset alueella aiot vierailla. Onko se löytää ulos noin hauskaa, paikallisia tapahtumia, lomat, jotka saattavat vaikuttaa paikallisiin nähtävyyksiin, tai vakavia poliittisia asioita, jotka voivat vaikuttaa ulkomaalaisia, se on aina hyvä olla ajan tasalla siitä, mitä on tällä hetkellä meneillään määränpää kaupunki, alue, ja jopa maan.

Jos olet matkoilla ulkomailla, varaudu mitään. Kulttuurit ovat hyvin erilaisia, kun jätät länsimaissa. Älä odota nähdä mitään, joka muistuttaa normaalia elämää, kunnes poistua yhdysvalloissa taas. Etukäteissuunnittelu tämä auttaa sinua vähentää vaikutuksia kulttuurishokki aikana matkasi.

Varmista, että voit valita suotuisa kausi nauti matkustaa, kun se on mahdollista. Et halua matkustaa jonnekin ja olla jumissa hotellin aikana koko oleskelun vuoksi epäsuotuisista sääoloista. Jos et ole varma, milloin se on parasta matkustaa tiettyyn paikkaan. kysy ystävä tai etsiä sen verkossa.

Kun matkustat autolla talvella aina on auton kassalla ennen kuin lähdet. Tämä on yksi tärkeimmistä ajo vinkkejä talvi. Se olisi kovin ikävää juuttua kylmä talvi, koska auton ongelmia. On paikallisessa auto myymälä antaa auton nopeasti etsiä yli varmista, että se on turvallinen talvi matka.

Kuten edellä alussa artikkelin, matkustaminen voi olla hyvä tapa tavata uusia ihmisiä ja kokea muita kulttuureja. Seuraamalla artikkelin neuvoja ja tulossa matkailija, voit avata kokonaan uusi maailma. Uusia ystäviä odottavat tavata sinut paikkoihin, sinulla on vain haaveillut.