Canon Telejatke

Ammatillinen Vinkkejä Tulossa Älykkäämpiä Vanhempi

Meidän lapset ovat arvokkain osa elämäämme. Meidän vuorovaikutus heidän kanssaan, mutta joskus näyttää olevan ominaista satuttaa tunteita ja väärinkäsityksiä kuin se ei onnea. Usein kuin ei, että on, koska me olemme epäonnistuneet tekemään mitä vanhempien pitäisi tehdä, luoda selkeät odotukset ja jotta lapsemme täyttää nämä odotukset.

Viettää aikaa lastesi kanssa. Kun on ollut liikettä viime vuosina vanhemmille keskittyä “laatuaikaa” lasten kanssa, useimmat lapset yksinkertaisesti halua “määrä aikaa”. Vaikka et tee mitään, lapsesi nauttii ympärillään ja nauttia siitä. Lisäksi, viettää aikaa vuorovaikutuksessa pienten lasten kanssa on tärkeää heidän henkisen kehityksen.

Oppia tätä temppua varten paras tapa vapauttaa vauva rinnasta. Kun hän on syönyt toisella puolella, ota pinkie ja tuoda se välillä rintojen ja vauvan ikeniä. Tämä vapauttaa imu avulla voit ottaa hänet rintojen. Mitä tahansa teetkin, älä yritä vetää hänet pois, se satuttaa.

On tärkeää, että olet saada lapsesi kiinnostunut vihanneksia niin pian kuin he voivat syödä ne. Ei antanut lapsesi vihanneksia tällä kertaa niiden elämässä, he eivät ole menossa halua syödä niitä, kun he vanhenevat, mikä estää niitä saamasta asianmukaista ravinteita ja vitamiineja.

Käytä vaatteita tai kohteita äiti kääri pullo jos vauva on vaikeuksia tottua juominen. Haju äiti vaatteet auttaa rauhoittaa vauva, koska hän yhdistää hänen äitinsä kanssa, jolloin hän todennäköisemmin antaa sille yrittää.

Jotta on asianmukaista kehittää lapsi, on tärkeää, että he saavat monta tuntia sosiaalinen vuorovaikutus. Hyvä idea saada tämä tehtävä on heille syöttää esikoulu. Tällä tavalla, he voivat tavata muita lapsia heidän ikänsä ja rakentaa tietonsa perusteella samaan aikaan.

Kun olet vanhempi, on olemassa monta kertaa, kun lapsesi kokeilla teidän viime hermo. Se on tärkeää tietää kun pitää takaisin teidän taisteluissa. Sinun tulisi välttää rangaistuksen aikana hetkiä, vihaa, koska se on näinä hetkinä, kun olet eniten todennäköisesti sanoa jotain, koska viha ja ei, koska olet auttaa lapsesi.

Älä jatkuvasti verrata lapsesi muiden kanssa, varsinkin kun ne ovat hyvin nuoria. Jokainen lapsi kehittyy omaa vauhtia, ja monet varhaisimmista välitavoitteet eivät merkitse mitään pitkän aikavälin piirteitä lapsesi. Vain koska Jimmy puhuu nopeammin, ei tarkoita, että hän on korkeampi älykkyys.

Investoida swaddling peitot teidän vauvoille. Swaddling jäljittelee turvallisuuden tunnetta, että vauva oli kohdussa. Vastasyntynyt, tämä voi olla yksi ainoita tapoja, että he tuntevat mukava tarpeeksi nukkua. Voit etsiä online-videoita tekniikoita oikea swaddling vauva.

Hyvä vanhemmuus vinkki on antaa lasten rauhassa joskus. Jos olet aina vainoharhainen siitä, mitä he tekevät tai keitä he ovat hengailua, voit menettää paljon teidän lasten luottamuksen. Oppia pois aika ajoin ja anna lasten olla rauhassa.

Vaikka se voi olla epämiellyttävä sinulle, se on tärkeää, että opetat lapsesi seksistä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Se on parempi, että he oppivat tietoja pikemminkin kuin toinen lähde. Myös, voit opettaa heille, miten suojautua, ennen kuin heistä tulee seksuaalisesti aktiivisia.

Jos huomaat, että lapsesi on kiusattu koulussa, on tärkeää, että pysyt rauhallisena eteensä. Lohduta heitä ja kertoa heille, miten erityinen ne ovat sinulle voi auttaa helpottaa hämmennystä ja tuskaa, että kiusaaja on aiheuttanut lapsesi.

Varmista, että lapsi menee nukkumaan samaan aikaan joka päivä, myös viikonloppuisin. Jos annat lapsen pysyä jopa myöhään viikonloppuisin, joskus se on vaikea häntä palaamaan hänen säännöllinen nukkuminen malleja aikana arkipäivänä, ja se aiheuttaa hänen nukkua liian pitkään aamuisin. Pitää nukkuminen ja herääminen johdonmukainen aikataulu on parempi.

Vinkkejä rajattu edellä olisi todistaa korvaamaton, koska se auttaa meitä opettaa lapsillemme, mitä se on, että me odotamme ja miten ne voi mennä noin saavuttaa nämä odotukset. Se vapauttaa meidän aikaa, ja omansa, enemmän positiivinen one vuorovaikutusta keskenään. Mitä mahdollisesti voisi olla tärkeämpi tavoite?