Chi Suoristus

Saada Pallo Reikään Kanssa Nämä Suuret Golf-Vinkkejä

Peli golf on muuttunut hieman vuosien varrella, mutta väestörakenne ja profiilin tyypillinen golfari, varmasti on tullut jotain täysin muuta. Tänään, sekä miehille ja kaikenikäisiä naisia ovat investoineet itse urheilun, innovatiivisia uusia materiaaleja käytetään seurat uusiin haasteisiin monimutkainen kursseja. Nämä golf-vinkkejä ovat ihanteellinen tahansa golfari.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on olla varma, että voit tuoda tarpeeksi pallot, jos et ole hyvä golfari. Se voi olla hyvin helppo menettää palloja metsässä tai vettä. Ottaa hyvä kalusto golf-pallot varmistaa, että voit pitää liikkuvat ja ei kestä pelaajien takana.

Venyttää ennen kuin voit swing golf club! Kun golf kehosi pysyy paikallaan aikana vauhdissa, kun teet muita liikkeitä kanssa sinun aseet, ranne, jne. Tämä on tärkeää tietää, niin, että voit valmistella kehoa pelin kautta venyttely ja vahvuus rakennuksessa.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on, että jos olet yrittää pitää teidän laukausta kaikenkattavat liian korkea, haluat varmista, että seuraa läpi swing päätyy kädet lähellä vartaloa. Tämä antaa sinulle enemmän etäisyyttä ja enemmän ennustettavissa ammuttu.

Hyvä tapa ylläpitää jatkuva parantaminen oman golf-peli on keskittyä yrittää uusia asioita sen sijaan, että tarkkailet yli tekniikoita sinulla on ongelmia. Ei jokainen golfari voi hallita jokainen hienovaraisuus peli. Sen sijaan törmäys seinään uudestaan ja uudestaan, pitää pää ylös ja katsoa ulos vaihtoehtoisia polkuja ympäri este.

Hyödyllinen vihje, kun se tulee golf on ole aina pelata täyden setin. Useimmiten tämä on tarpeetonta-ja johtaa vain painavampi laukku sinulle tai caddie raahata ympäri. Käytä seurat, jotka voit suorittaa vahvin kanssa ja jättää pois ne, jotka saattavat olla ylilyönti erityisesti tietysti.

Kun svengaava golf club, katsella vasen polvi. Ei se romahtaa kohti oikea polvi? Tämä on yleinen aloittelijan virhe, joka vaikuttaa tasapainoon. Kokeile kuvitellen vasen polvi menossa kohti tavoitetta takaisin vauhdissa. Jos sinulla on ongelmia sen kanssa, kuvitella tilalla koripallo välillä jalat kun vauhdissa.

Varmista, että olet pitämällä golf club oikein. Laita kahva seuran välillä kämmenten kädet ja ymmärtää sitä peukaloilla alaspäin. Kädet on koskettava. Komento klubin tukehtuminen alas, kun haluat vain aivohalvaus pallo lyhyt matka. Tukehtua-kun haluat sen mennä etäisyys.

Korjata backswing. Kun vedät club takaisin, käännä vasen olkapää pois tavoite. Jotta koko olkapää puolestaan, liu ‘ uta vasen polvi takaisin keskustaan oman asenteen ja tuo vasen kantapää irti maasta. Suurin osa painon pitäisi nyt olla teidän takaisin jalka, ja pään pitäisi olla pallon yli. Tämä kanta avulla voit lyödä palloa niin voimakkaasti kuin mahdollista.

Olitpa kokenut ammattilainen, jolla on vihreä takki tai kaksi tai jos sinulla on vasta äskettäin valmistui minigolf, voit luottaa nämä vinkit ja temppuja lisätä hieman mausteen teidän peli. Käyttää tietoja, muuttaa oman peli ja löytää uuden näkökulman urheilu golf.