Drivelan Kokemuksia

Hyödyllisiä Vinkkejä Auttaa Puhuminen Julkinen

Tutkimusten mukaan julkinen puhuminen on yleensä yksi alkuun fobioita. Se on jopa enemmän pelottavaa kuin kuolema joillekin ihmisille. Sinun pitäisi olla valmis, ennen kuin puhuu julkisesti. Jatka lukemista ja oppia, miten voit valloittaa pelko puhua julkisesti.

Tunne ympäristö. Ottaa pari hetkiä, kun saavut tutustuttaa itsesi ympäristössä. Jos et voi saapua aikaisin, mennä lavalle ja tehdä soundcheckin ennen kuin yleisö saapuu. Jos sinulla on visual aids, käytäntö käyttää niitä, kun olet orientoivia itsesi ympäristössä.

Kun saavut palkintokorokkeelle syvään henkeä ja sitouttaa yleisön silmät ja hymy. Ota hetki rauhoittaa hermoja ja käyttää hermostunut energiaa kuin tapa puhtia puhe. Mahdollistaa yleisö tuntea jännitystä, mitä puhut.

Harjoitella puheen toistuvasti. Harjoitella puheen usein tehdä tarvittavat korjaukset. Varmista, että olet mestari oikea vauhti ja hengitys. Jätä hieman tilaa, jos olet keskeytyy, toivottavasti aplodit. Kun voit, harjoittele puheesi laitteet.

Älä anna puheesi ilman menee yli sen monta kertaa. Joskus ihmiset ajattelevat, se on okei nousta lavalle ja selvittää, mitä he aikovat sanoa juuri siellä ja sitten. Asia on, saatat löytää itsesi pysty pitämään puheen menossa. Muista luoda oman puheen ja mennä sen yli useita kertoja.

Tunne yleisösi, kun puheen. Jos mikrofoni ei ole käytettävissä, selville, kuinka hyvin ääni kantaa. Kokeile laitteiden nähdä, miten se toimii. Käyttää mitä tahansa visuaalisia apuvälineitä ympäri. Harkitse määrä silmiin että sinun täytyy tehdä väkijoukon kanssa.

Jotkut ihmiset valmistella muistiinpanoja puhua julkisesti käyttämällä tabletin tai muun laitteen; kuitenkin, tämä ei välttämättä ole hyvä idea. Murphyn laki on varmasti lakko ja jättää sinulle kuollut akku, varastetun laitteen tai jokin muu katastrofi. Olla turvallinen ja kirjoita huomioita-indeksi kortit sekä pitää ne mobiililaitteeseen.

Vältä fidgeting kun puhuminen yleisön edessä. Leikkii hiukset, pureskelu kynnet ja muut vastaavat käyttäytymisen palvella häiritse yleisöä kuunnella, mitä sinulla on sanottavaa. Sen sijaan, että muistaa viestisi, he saattavat muistaa, että olet jatkuvasti tasoitetaan hiukset. Jos löydät sen vaikea pysäyttää fidgeting, lukko kädet yhteen edessä tai takana, tai aseta ne puhujakorokkeelle.

Olitpa uusi julkinen puhuminen tai se on jotain olet tehnyt kymmeniä kertoja, katsella videoita pro voi olla hyödyllinen. Niitä voidaan katsella avulla voit nähdä, mitä asiantuntijat tekevät ja sanovat sitoutumaan yleisönsä. Voit kokeilla näitä menetelmiä, kun annat seuraavan puheen.

Älä koskaan pidä syvä keskustelu jonkun kanssa vain siksi, että he ovat istuu yhdessä edessä riviä. Kun olet puhua julkisesti, kaikkien pitäisi olla yhtä tärkeää. Varmista, että jokainen huone on täysin tietoinen kaikesta, mitä on sanottu.

Harjoitella puheen, kunnes sinulla on eniten tärkeä yksityiskohtia ulkoa. Tehdä tämän, kun katsot peiliin nähdä, miten näytät. Kysy perheen ja ystävien palautetta sekä. He voivat auttaa sinua tehdä parannuksia sisällön ja toimituksen huomautuksia.

Monet ihmiset järistys pelosta ajatellessaan puheen julkisesti. Älä anna sen hallita sinua. Ottaa tietoa tämän artikkelin ja käyttää sitä tulla parempi julkinen puhuja.