Ejakulaatio

Mitä Sinun Täytyy Tietää Noin Ammunta Vanteet

Monet ihmiset katsomaan koripallo ja ihmetellä, miten ihmiset TV: ssä tai niiden paikalliset puistot oppinut kaikki nämä uskomattomia taitoja. Jos sinulla on joku, joka haluaa paremmin ymmärrystä peli, niin olet oikeassa paikassa. Alla löydät suuren artiklan kanssa kiehtova vinkkejä tonni, miten olla parempi koripalloilija.

Parantaa peli, keskittyä vahva pistettä. Taitoja voi käännyt tähti pelaaja, mutta tietää, miten tehdä useimmat teidän taitoja tehdä sinulle enemmän arvokas pelaaja. Selkeä itsetuntemus ja oma käytäntö tekee sinulle paras siinä mitä teet.

Vapaaheittoja ovat niin henkistä kuin fyysistä. Kehosi voi olla koulutettu tekemään vapaaheittoja, mutta mielesi on keskittynyt menestystä, jos haluat tehdä kori. Olet todennäköisesti tehdä enemmän onnistuneita vapaaheittoja, jos olet rentoutua ja keskittyä koriin.

Se ei ole aina tarpeen tiputtaa pallon. Itse asiassa, sinun pitäisi vain tiputtaa, kun se on osa teidän leikkiä. Esimerkiksi, haluat tiputtaa pallon kun olet yrittää saada pallo ylös tuomioistuimessa, saada asema kulkee, tai saada puolustus pois.

Koskaan hyväksyä asenne, että kengät tekevät pelaaja. Uusin ja oletettavasti suurin koripallo kengät markkinoilla ovat luultavasti yliarvostettua ja ole todella testattu. Ne ovat myös todennäköisesti tehty samalla tehtaalla kuin halvempia kenkiä, jotka eivät ole nimi tuotemerkin. Keskittyä vain kunnon kengät ja keskittyä teidän taitoja.

Jos haluat parantaa hypätä laukaus, kokeile ammunta vapaaheittoja silmät tai silmät kiinni. Vapaa-heittää prosenttiosuus pitäisi olla melko hyvä ennen kuin yrität tätä. Kuitenkin, kun se on, voit käyttää tätä tekniikkaa todella saada alas nesteen ja vaistomainen ammunta motion kanssa kädet ja kehon. Varmista vain tehdä tätä yksin salilla, niin ei errantly satuttaa ketään tai rikkoa ikkunan.

Oikea tavoite on ratkaisevan tärkeää, kun yrittää tehdä koreja. Ihannetapauksessa sinun pitäisi pyrkiä pieni neliö löytyy pleksistä. Tee tämä lisää mahdollisuuksiasi pallo todella menossa alas koriin. Vältä yrittää tähtää seuraavaksi, olet vähemmän todennäköisesti onnistunut, kun teet niin.

Varo poimien huonoja tapoja katu koripallo pelejä. Street pelit ovat usein karkeampi ja flashier kuin joukkue koripallo. Se on peli tehdä vaikutuksen kautta yksittäisten showmanship, ei oman työn osana suurempaa ryhmää. Siksi, voit tuoda väärään taitoja pöytään jos perustat joukkueesi pelaa, mitä olet oppinut street pelit. Muista, että olet osa jotain suurempaa kuin sinä.

Kun ammunta vapaaheittoja vuonna koripallo, varmista, että olet oikein riviin kori. Oman johtaa jalka on oltava linjassa vanteen keskellä. Jos olet oikeakätinen, sinun johtaa jalka on oikea jalka. Jos tuomioistuin on parkettia, tarkista se piste. Jos se on yksi, joka laittaa toe sitä suorempi ammuttu.

Oppia jotain koripalloa joka päivä. Vaikka se on off-season ja ei ole paikkaa pelata, voit edelleen parantaa pelin. Lue vinkkejä kautta kirjoja ja sivustoja, tai katsella arkistoituja pelejä nähdä, mitä suosikki pro pelaajat voivat opettaa sinulle. Saatat olla yllättynyt siitä, miten paljon hieroo pois seuraavan kerran, kun olet kentällä.

Tee koripallo oppimisen toimintaa. Se ei ole aina noin pelaaminen. Joskus se on noin opiskelu. On olemassa kaikenlaisia ainutlaatuinen liikkuu, joukkue pelaa, ja säännöt että et voi mennä yli, antaa sinulle niin paljon tietoa kuin mahdollista peli itsessään. Tuo tieto voi tulla erittäin kätevä aikana peli aikaan.

Älä koskaan yritä pisteet kohta kustannuksella sulkemalla muita pelaajia ulos. Olet osa tiimiä, joka tarkoittaa, että jokainen on arvostettu. Se tarkoittaa työskentelyä yhdessä ja joskus pelaa pieni osa toisen pelaajan voittaa ammuttu. Vain muistaa, että joukkue voi voittaa, jos olet vain tehdä laukausta.

En usko, että laukaus on oltava täydellinen, jotta voidaan ottaa. Paljon hyviä ampujia jatkuvasti muistuttaa itse, että standardin tavoitteena on riittävän suuri, ottaa kaksi palloa kerralla. Siellä on myös backboard, että antaa joskus onnekas pomppu. Jäljelle jää hyvä marginaali virhe, jossa voit tehdä vähemmän kuin täydellinen laukaus ja silti saada pisteitä.

Kiinnitä huomiota kuka on kuuma käsi. Jos pelaaja joko joukkue tekee enemmän kuin kaksi tai kolme peräkkäistä koria ne ovat “tulessa”, kuten sanonta kuuluu. Jos ne teidän joukkue, mitä voit tehdä varma, että heidän putki pitää auttaa joukkue. Jos se on vastustaja, laittaa vähän enemmän puolustava paine häntä.

Älä lue, mitä kukaan lehdistö sanoo noin joukkue. Tämä koskee jokaista tasolla lukiosta sanomalehtiä, ammattimainen liigoja. Ainoa mielipide siitä, miten joukkue pelaa, että asiat on yksi pukuhuoneessa. Älä anna kenenkään pilata joukkueen kemia ja luottamus epäilyksiä jotkut kriitikko.

Lukeminen edellä artikkeli antoi sinulle oivalluksia siitä, mitä se tekee parantaa teidän koripallo taitoja. Kuka tahansa voi saada paremmin, mutta jotta voit täydellinen teidän tekniikka, sinun täytyy oppia, miten pelata oikealla tavalla. Käytä vinkkejä täällä auttaa sinua harjoitella ja parantaa koripalloa.