Enemmän Spermaa

Tehdä Hampaat Valkoisemmat Kuin Koskaan, Näitä Vinkkejä!

Ottaa terveen näköinen, loistava hymy voi kestää vuosia pois ulkonäköä. Koska kulumisesta, ikääntyminen, ja elämäntapa valintoja, jotka voimme tehdä kaikki ottaa veronsa väriä meidän hampaita. Monet Amerikkalaiset ovat valinneet valitse yksi monia vaihtoehtoja hampaiden valkaisuun.

Huuhtele suusi vedellä jälkeen juo kahvia, teetä, cola-tai punaviini. Nämä aineet ovat tunnettuja värjäys hampaita ja tahrat voi olla hyvin vaikea poistaa. Huuhtelu vedellä pestä pois mitään jäämiä jäljellä hampaita estää aineita, joilla on pitkäaikaiseen kosketukseen hampaita ja aiheuttaa tahroja.

Kun olet käyttänyt hampaiden valkaisuun ohjelma, älä käytä suu pestään alkoholilla. Alkoholi voi todella vähentää vaikutuksia ohjelman ja palauttaa tulokset tai dramaattisesti laskea niitä. Toisella puolella, oxyegenating suun pesu voi todella hyötyä hampaiden valkaisuun hoito.

Monien vuosien ajan ihmiset ovat vannoa, että ruokasoodaa toimii hyvin hampaiden valkaisuun. Nyt on monia erilaisia hammastahnaa, joka on ruokasoodaa suoraan heille, joten sinun ei tarvitse sotkea muodostavat tahna itse. Tahna on vähän suolaa ja ruokasoodaa ja sitten harjata kiinni hampaat.

Pitää vettä värjäys hampaat, välttää fluoria. Kun fluoria voi olla hyväksi hampaille, yleistä terveyttä, monet ihmiset ovat raportoineet, että se jättää hampaat värjäytyneet. Jos on fluoria vesijohtovettä kotona, yritä asentaa veden puhdistamot minimoida sen vaikutukset hampaat.

Älä juo vettä, jossa on fluoria. Fluoridi on osoittautunut vahingoittaa hampaita. Se voi värjätä tai tahra hampaita. Se voi jopa vahingoittaa emali. Monilla alueilla on kielletty veden kanssa fluoria se kaikki yhdessä. Jopa niin, se on hyvä idea tarkistaa ja varmista, että.

Hampaiden valkaisuun ratkaisu, että voit tehdä kotona on suolaa ja ruokasoodaa. Sekoita kaksi yhdessä ja hankaa hampaat ratkaisu. Seos toimii puhdistusaineet ja tappaa pois plakkia aiheuttavia bakteereja, jotka voivat värjätä hampaita!

Ensimmäinen puolustuslinja tahansa väriä ongelma on hampaiden hoito, joka sisältää valkaisuun hammastahnaa sekä suuvesi auttaa tässä. Vaikka nämä asiat eivät voi yksin täysin valkaista hampaat ne ovat erittäin hyvä alku antaa sinulle hyvän pohjan.

Voit kokeilla valkaisuun hammastahnaa. Whitening hammastahna ei ehkä toimi niin hyvin, mutta se estää uuden tahrat tapahtuu. Hammastahna sisältää piidioksidia hionta, joka pensaikot pois uuden tahrat vahingoittamatta hampaan kiillettä.

Pysy kaukana keltainen kulta koruja, jos haluat, että hampaasi näyttävät valkoinen. Väri tekee keltaisen sävyjä hampaita jopa näkyvämpi. Sen sijaan kultaa, mennä hopeaa, timantteja, strassit ja valkoinen kultaa. Nämä värit auttavat korostamaan valkoinen hampaat tekee hymyillä kiiltää.

Monet hammaslääkärit mielellään tarjota sinulle geeli käyttää kotona, että on hyödyllistä valkaisuun hampaita. Jos näin on, hän täyttää suun pala geelillä ja opastaa sinua käyttää sitä iltaisin useita tunteja, jopa kolme viikkoa. Käyttämällä tätä menetelmää voi valkaista hampaat 8 sävyjä tai enemmän.

Harja ja hammaslankaa vähintään kahdesti päivässä. Tämä auttaa estämään kertyminen plakin, joka voi värjätä hampaita. Se on myös hyvä idea tehdä hammaslankaa kanssasi, että tapa, jolla voit hammaslankaa milloin tahansa, kun syöt. Kiinnittäen erityistä huomiota hampaita auttaa estämään värjäystä.

Jos haluat pitää hampaat valkoinen se on erittäin tärkeää harjata hampaat aamulla ja illalla. Jos et harjata hampaat, että näitä keskeisiä kertaa, se ei ole ihme, sinun ei tarvitse valkoiset hampaat, että olet etsimässä.

Yksi tärkeä hampaiden valkaisuun vinkki on varmistaa, että olet aina juoda runsaasti vettä. Tämä toimii luonnollinen tapa poistaa ylimääräistä ruokaa ja haitallisten aineiden hampaat, pitää ne valkoisemmat. Huuhdo vedellä syömisen jälkeen niin usein kuin mahdollista.

Onko haluat valkaista hampaat mukavasti omassa kotona, tai voit rentoutua hammaslääkärin vastaanotolla, et varmasti olla tyytyväisiä tuloksiin! Valtava määrä mitä me näyttää meidän hymy, niin mene, hemmottele itseäsi!