Ennenaikainen Siemensyöksy Hoito

Kaikki mitä Olet Halunnut Tietää sairausvakuutus

Liian monet ihmiset ottavat riskin, joilla ei ole hyvää terveyttä vakuutus vain, koska he ajattelevat, se on liian paljon vaivaa löytää tietoa, joka voisi auttaa heitä saada oikea politiikka. Laskemisesta itseäsi riski korkea lääkärin laskuja ei ole tarpeen, jos sinulla on tehokas ja käytännön vinkkejä alla.

Kun matkustaa pois valtion tai ulkomailla, tarkista oman terveyden vakuutusyhtiö ensin varmista, että olet kattaa sairauden tai vamman. Varsinkin jos luottaa Medicare sairausvakuutus, et välttämättä tarvitse matkustaa kauas ulkopuolella vakuutusyhtiö on verkon.

Kun otetaan huomioon terveydenhuollon vakuutus suunnitelma työnantajalta, olla väsynyt tiettyjen kannustin perustuu suunnitelmiin, jotka yrittävät houkutella sinua. Nämä saattavat tuntua houkutteleva aluksi, mutta voi olla piilotettuja kustannuksia tai menetys edellinen edut. Aina lue sopimus huolellisesti ja älä pelkää kysyä kysymyksiä tahansa et ole varma.

Kun olet päättänyt ostaa henkilökohtainen sairausvakuutus, sinun pitäisi saada kopio siitä, mitä suunnitelman tulee näyttämään ennen kuin teet lopullisen kauppahinnan. Varmista, että olet lukenut kaikki sakon tulostaa, poikkeuksia ja lausekkeita, niin että saat tietää, mitä olet saada ja mitä kattavuus saatat päätyä evätään.

Älä koskaan anna health insurance agent painostaa sinua osaksi päätöksentekoa. Jos he yrittävät kertoa teille, että se, mitä he kertovat sinulle, on yksi-ajan tarjous ja se katoaa, jos et hyväksy sitä, liikkuvat pitkin nopeasti. Sairausvakuutus huijauksia ovat nopeasti tulossa suosittu, varsinkin kun taloudessa on jättänyt monet ihmiset, joilla ei ole kattavuus.

Tarkistaa oman valtion lakeja on yksityinen sairausvakuutus. Jotkut vakuutusyhtiöt haluavat hyödyntää mitä kuluttajat ovat tietämättömiä, kuten latauksen ylimääräistä kattavuus valtion toimeksiannot olla vapaa. Tutkimus näiden lakien itse, niin, että kun yritys yrittää huijata sinua, voit potkia heidät pihalle.

Saada sairausvakuutus, kun se ei ole todella hyvä tapa käsitellä sairaus tai vamma, mutta joissakin valtioissa maassa, voit itse saada vakuutus, kun olet sairastunut auttaa ottamaan reuna pois laskut. Tämä on yksi uusien valtuutusten kanssa Amerikan uusi terveydenhuollon lainsäädäntöä, ja se voi varmasti auttaa sinua ulos.

Niin kauan kuin lapset asuvat vielä kanssasi, he voivat nyt olla kata vakuutuksen ylös, kunnes ne ovat 26-vuotias (19 pre-politiikan muutosta). Tämä tarkoittaa, että perheesi voi nyt tallentaa enemmän sairausvakuutusmaksua, joten älä laiminlyödä hyödyntää tätä uutta lakia, jos lapset asuvat vielä kotona.

Ennen uudelleen ilmoittautumalla nykyisen suunnitelman, kun vuotuinen ilmoittautuminen aika tulee, varmista, että olet etsiä muutoksia, mitä on tai ei ole katettu. Suunnitelman edut ja kattavuus eivät muutu, ja se kannattaa tutkia kaikki suunnitelma vaihtoehtoja vuosittain varmistaa, että saat parhaan kattavuuden oman terveydenhuollon tarpeisiin.

Lisätä out-of-pocket kulut. Suurin osa vakuutusyhtiöistä on vaihtoehto alentaa kuukausittain palkkioita, jos olet valmis maksamaan enemmän out-of-pocket maksuja kuin vuosittain vähennyskelpoisia tai enemmän reseptillä lääkkeitä. Tämä on suuri suunnitelma, että joku, joka on yleensä hyvä terveys ja ei ennakoida mitään merkittäviä lääketieteen laskut lähitulevaisuudessa.

Hyödyntää ennaltaehkäisevän hoidon hyödyt säästää rahaa ja tietenkin, terveyteen. Useimmat ennaltaehkäisevät seulonnat ja menettelyt ovat sairausvakuutuksen piiriin kuuluvat veloituksetta enrollee mukaan lukien rokotukset, joten pysy ajan tasalla kaikki politiikka tarjoaa. Näin nyt voit säästää paljon myöhemmin.

On tärkeää ottaa huomioon kustannukset sairausvakuutus ennen kuin allekirjoittaa kanssa erityisesti yritys. Jotkut yritykset vaativat sinua maksamaan tietty määrä rahaa ennen kattavuus potkia. Tämä on jotain, joka on tärkeää tietää, jos onnettomuus tai vahinko. Kysy vakuutusasiamies noin alkuun mennessä kattavuus.

Kuten voit nähdä hyviä neuvoja tässä artikkelissa, sinun ei tarvitse olla yksi niistä ihmisistä, riski hallitsemattomaksi lääketieteen laskut puutteen vuoksi hyvä terveys vakuutus. Alkaa käyttää näitä vinkkejä tänään, ja tulet hämmästymään, kuinka helppoa se on saada tekijänoikeussuojaa.