Ennenaikaisen Siemensyöksyn Hoito

Kamppailee Oman Online-Liiketoimintaa? Käytä Näitä Facebook Marketig Vinkkejä Menestyä!

Tervetuloa Facebook-markkinointi! Onko vaikea tietää, mitä tehdä seuraavaksi? Oletko utelias tietämään, mitä vaihtoehdot ovat käytettävissä markkinoija kuten itse? Haluatko tietää, mitä ensimmäiset askeleet ottaa? Kaikille, jotka haluavat oppia niin paljon kuin mahdollista on lukea tämä artikkeli.

Kaikki sisältö sivuston pitäisi olla helppo, Kuten ja Jakaa Facebook. Sen pitäisi myös näkyä lyhennetty muoto, jossa on linkki teidän Facebook seinään. Jos ihmiset voivat jakaa sisältöä niiden seuraajia, huomaat, että teidän päästä alkaa laajentaa eksponentiaalisesti, ja niin tulee teidän voitot.

Ajattele Facebook vuoropuhelua. Paljon ihmisiä, kun he aloittaa Facebook-markkinointi, puhua heidän yleisö. Sinun täytyy puhua yleisön KANSSA. Tuntuu, että sinulla on keskustelu niiden kanssa, ei ole kuin olet ilmoittanut asioita heille. Muista, että Facebook on sosiaalinen väline. Sinun täytyy olla sosiaalinen.

Hauska ja helppo tapa saada seuraajia oman Facebook-liiketoiminta sivu on luoda kilpailu. Uskolliset seuraajat jakavat kilpailuun, jossa oman seuraajia ja levittää sanaa nopeasti. Palkinnon ei tarvitse olla mitään suurta, näyte tuote tai pieni käteistä palkita voi olla tarpeeksi levittää sanaa.

Älä anna jännitystä yli sivun kuolla alas. Commit itsesi päivittää ainakin pari kertaa viikossa. Jos et, teidän seuraajia ovat menossa tuntea laiminlyöty ja he luultavasti ei toimi sinulle tai tuotteita kuin intohimoisesti. Kun olet määrittänyt sivun, sinun täytyy olla sitoutunut sen ylläpito.

Investoida aikaa ja resursseja oman Facebook-markkinoinnin kampanja. Markkinointi Facebook vaatii suuria ponnistuksia, mutta se voi johtaa suuri menestys. Jos sinun tarvitsee vain lisätä lähettämistä Facebook työn vastuut joku, joka on jo ylityöllistettyjä, sinun ei pitäisi olla yllättynyt, kun saat huonoja tuloksia. Varmista, että käytät oikean resursseja niin, että sinä saat mitä haluat pois se.

Sivusi voi “like” ja lähettää muita Facebook-sivuja. Kuitenkin edetä varovasti. Et halua yksinkertaisesti roskapostia muut seinät tai postitse merkityksetön sisältöä. Etsiä mahdollisuuksia lisätä arvoa ja sanoa mielipiteesi. Tee niin oikealla tavalla voisi auttaa sinua nähdä johtajana omalla alalla.

Jaa kuvia Facebook. Pidä mielessä, että tilaajat tarkista Facebook nähdä päivitykset jaettu heidän ystävilleen. Jos tilaajia on paljon ystäviä Facebook, päivityksiä ei ehkä ole helppo huomata. Saada heidän huomionsa on paljon helpompaa, jos jaat kuvia tekstin sijaan päivitykset.

Seurata, kuinka monta myynti olet tuottaa kiitos teidän Facebook-kampanja. Laske, kuinka paljon asiakkaat ostavat tuotteita kuponki koodit-jaa Facebook. Voit myös käyttää kävijä laskuri pitää kirjaa siitä, kuinka monta ihmistä seuraa linkkejä tuotesivuille voit jakaa oman Facebook-sivun.

Pysyä aktiivisena oman Facebook-sivun. Käyttämällä Facebook markkinoille yrityksesi on enemmän kuin yksinkertaisesti perustaa profiilin ja toivoen, että ihmiset löytää sitä satunnaisesti. Sinun täytyy pysyä aktiivisena oman sivun ja post tilapäivityksiä, kuvia ja vastata kommentteihin ja kysymyksiin säännöllisesti.

Nyt ymmärrät, mitä tehdä, kun se tulee luoda Facebook-markkinoinnin kampanja. Alkaen, Kuten Mainoksia Facebook-sivuja, voit valloittaa kaikki osa-alueet sivuston. Se tarkoittaa, että menestys sinua niin suuresti, haluavat ja tarvitsevat voi olla sinun, niin kauan kuin voit käyttää neuvoja olet saanut.