Erektio Luontaistuote

Lue Tämä Ennen kuin ostat Uusia Huonekaluja

Poiminta uusia huonekaluja kotiisi voi olla haaste, varsinkin jos tiedät hyvin vähän siitä, mitä haluat, mistä sitä saa ja mitä sen pitäisi maksaa. Parasta, mitä voit tehdä on viettää hieman aikaa oppimaan lisää aiheesta. Pala, joka seuraa on tarkoitus tukea sinua tehdä juuri että.

Kun voit järjestää huonekalut, varmista, että olet älä aseta sitä liian lähelle lämmönlähteitä. Tämä voi vahingoittaa materiaalia ja lyhentää näitä kohteita. Sinun tulisi välttää asettamalla huonekalut lähellä, ilmastointi yksikköä, koska äärimmäisen kylmä, voi olla haitallinen vaikutus materiaali.

Ennen kuin kiirehtii pois ostaa huonekaluja, varmista, että olet mitata oviaukot kotona. Se olisi sääli, maksaa paljon rahaa huonekaluja, jotka ei pysty sopimaan omaan kotiin. Vaikka jotkut muuttajia poistaa ovet kehyksiä, saada huonekalut sisällä, toiset tulee vaatimaan ottaa se takaisin kauppaan.

Älä koskaan ostaa mitään suuria huonekalu ilman ensimmäinen mittaus. Tietäen jossa sinun tulee osoittaa se tarkoittaa, varmista, että se sopii sinne! Tuo mittanauha, kun ostat huonekaluja ja tietää etukäteen tilallisen rajoitukset olet työskennellyt. Jos olet koskaan hyppysellinen, puhelin kotiin ja joku on siellä antaa sinulle tiedot.

Jos huonekalu olet ostamassa on ovet tai laatikot, testata niitä ulos. Laatikot pitäisi liukua tasaisesti ja avata täysin. Kun suljet ne, ne pitäisi riviin tasaisesti. Kaapin ovet, kun avaat ne, ne pitäisi pysyä auki. Sinun pitäisi myös varmista, että ne sulje ja salpaa kunnolla.

Katso Liikearvon myymälöissä käytetyt huonekalut. Saatat olla yllättynyt siitä, laatu huonekalut, että voit löytää hyvää tahtoa. He eivät yleensä hyväksy huonekalut minkäänlaista repeämiä tai tahroja, joten yleinen laatu on melko hyvä. Ja hinnat ovat paljon vähemmän kuin mitä näet ostaa uusi.

Jos haluat uuden huonekalu ja on jo samanlainen pala, harkitse muuttaa pala. On olemassa monia erilaisia tapoja, joilla voit muuttaa huonekaluja. Jos haluat uuden värin, voit maalata sen tai lisätä mukava irtopäällinen. Jos et ole mukava tehdä sitä, on olemassa paljon ihmiset, jotka nauttia tämän tyyppinen hanke.

Löytää ilmainen huonekaluja ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Paljon ihmiset väsyvät heidän kalusteet ja ei ole tarpeeksi tilaa tallentaa huonekaluja he eivät käytä enää. Anna ystävien ja sukulaisten tietää, että olet etsimässä huonekaluja ja tarkistaa ilmainen mainoksia Internetissä.

Kun katselet sohvia, kysy kysymyksiä jousitus järjestelmä. Jos henkilöstö ei tiedä, löytää joku, joka ei. Levitä paino sohvalla. Voitko tuntea onko jouset on upotettu takana sohvan eteen?

Suurimman osan ajasta, huonekalut voidaan neuvotella hinta. Vaikka myynti henkilö ilmeisesti haluaa myydä tavaraa niin paljon kuin mahdollista, he ovat yleensä valmiita tinkimään. Joten, jos näet jotain haluat, mutta se on liian pricy, tarjota halvempaa hintaa. Jos he eivät ole valmiita tekemään kompromisseja, kertoa heille voit tehdä liiketoimintaa muualla.

Jos olet ostamassa sohva, jossa on kuvio, varmista, että kangas on hyvin linjassa. Halvat sohvat yleensä on saumat, joka törröttää kuin kipeä peukalo. Muista, että sinulla on katsomaan at teidän sohva jokapäiväistä, joten se voi olla sen arvoista viettää hieman ylimääräistä kangasta, joka näyttää täydellinen. Älä osta sitä jos ompelu on huono.

Tarkista ilmoitukset, kuten Craigslist, kun olet ostamassa huonekaluja. Tiettynä päivänä, voit löytää tonnia kirjoitukset huonekaluja myytävänä. Myyjien Craigslist ovat avoimia neuvotteluja hinnat, joten voit yleensä saada jotain edulliseen hintaan. Vain varmista, että sinulla on rahaa käytettävissäsi, kun haluat ostaa.

Työ valitsemalla huonekalut kotiisi voi olla jotain olet aina pelätty. Mutta, aseistettu uusi perusta tiedon, sinun pitäisi olla innoissaan mahdollisuus. Käytä e neuvoja löytyy edellä loistava lähtökohta tahansa löydät itsesi tarvitsevat uuden pala tai kaksi.