Erektio Ongelma

Vinkkejä Ja vihjeitä Siitä, Miten Tehdä Putkityöt

Lvi voi olla hyvin pelottava joku, joka ei ole koskaan tehnyt sitä ennen. Se voi helposti johtaa hieman tietotulva, koska kaikki käytettävissä olevat resurssit uuden putkimiehet. Alla on muutamia vinkkejä auttaa sinua saamaan kaikki nämä tiedot järjestetään, jossa voit aloittaa lvi-oikein.

Varmista, että jokainen, joka asuu talosi tietää, mistä löytää ja käyttää tärkein veden sulkuventtiili jos on burst putki hätä. Tämä on erityisen tärkeää, jos asut alueella, jossa putket voi jäätyä. Ota hetki näyttää oman perheen jäseniä, jos venttiili on ja miten oikein sammuttaa sen.

Kun ennaltaehkäisevä toiminta korjata outo hajuisia keittiö pesuallas voi olla hyvä tapa pitää keittiö haisi suuri. Varmista, että et heittää hiukset tai rasvaa teidän pesuallas. Käytä ruokasoodaa, jos sinulla on outo haju lähtöisin teidän valua. Varmista, että käytät jätehuolto, jos sinulla on yksi jauhaa ruokaa ja käyttää vettä, kun teet tämän estämiseksi vahinkoa terät jätehuolto.

Käyttää ruokasoodaa ja kupillinen etikkaa per kuukausi pitää kylpyamme valua selkeä ja käynnissä hyvin. Cover valua kanssa plug tai vanha rätti, koska siellä on kemiallinen reaktio putket. Noin 10 minuutin kuluttua voit vetää putket pois kiehuvalla vedellä. Ottamalla nämä vaiheet, sinun on hyvät mahdollisuudet kynsistä putket hiukset ja saippua vaahto.

Katso miten wc huuhtelu. Jos sinulla on hieman vaikeaa, tai jos se kestää liian kauan, sinun täytyy ehkä korjata joitakin wc-osaan. Korvaa nämä osat varhain voi auttaa säästämään teidän vesilaskut ja säästää enemmän kalliita korjauksia myöhemmin.

Vaikka se saattaa tuntua näennäisesti harmiton asia tehdä, ei koskaan ajaa perunan kuoria läpi teidän jätehuolto. Kemiallinen muodostavat tämän näennäisesti harmittomia ruoka-avulla peruna muuttua paksu, viskoosi aine, joka voi aiheuttaa tuhoa käytössä itse, joilla on potentiaalia tehdä se täysin hyödytön.

Jos viemäri tahansa laitteella kestää kauemmin valua vettä, sitten voi täytyy olla teidän putket ammattimaisesti puhdistaa vakavuudesta riippuen olosuhteista. Ennen kuin teet tämän, on olemassa useita eri tuotteita, joita voit kokeilla. Kuitenkin, jotkut niistä ovat ammatillinen vahvuus ja kaikki tuotteet tulisi käyttää varoen.

Aseta lämpötila kuuman veden lämmitin lämpötila, joka ei saa ylittää 120 astetta. Tämä säästää energiaa ja estää vettä tulemasta liian kuuma ja mahdollisesti tulikuuma joku oman kotitalouden. Vanhemmat mallit, joissa ei ole lämpötila-asetus olisi asetettu Keskipitkän.

Selvittää lvi-koodit omalla alueellasi, ennen kuin aloitat projektin. Lvi-koodit voivat vaihdella villisti alueittain ja et halua ajaa riitautui koodit. Vieraile paikallisten rakennus osasto selvittää tietoja tai palkata putkimies päivä auttaa sinua mennä yli teidän suunnitelmat ja antaa neuvoja.

Voit poistaa ruma mineraali kertyminen teidän suihku pään liottamalla sitä yön yli etikkaa. Tämä rentouttaa talletukset, ja aamulla sinun tarvitsee vain pyyhkiä pois jäännös rievulla. Jos suihku pään on korkealla ole irrotettava, paikka etikka muovipussiin ja laita pussi suihku pään ja pidä sitä paikoillaan, jonka kierre solmio.

Varmista kaada gallona tai kaksi vettä viemäriin, joita käytetään harvoin. Tämä ei ainoastaan varmista, että ne ovat selkeitä, kun niitä tarvitaan, mutta voi myös täyttää ansaan ja varmista, että epämiellyttäviä hajuja älä anna kotiisi. Tee tämä säännöllisesti myös auttaa sinua kiinni ongelmia ennen kuin niistä tulee vakavia.

Kaikki kotisi pitäisi tietää, missä tärkein veden sulkuventtiili. Tietäen, mistä löytää tämän venttiilin, voit sammuttaa vedellä jos putki murtuu, kylpyamme tai wc vuotaa tai jokin muu hätätilanne, joka vaatii sinua sammuttaa vedellä.

Jos on laasti kiinni linja, se on todennäköisesti aio olla toivotonta yrittää puhdistaa kaiken itse. Laasti voi olla rikki itse, kuitenkin tämä yleensä on vain osittainen korjaus. Tämä on paljon helpompaa, jos putket ovat muovia, eikä metallia. Toisaalta, tämä tilanne päättyy yleensä soittaa ammatillinen putkimies.

Ajoittain, varmista, että pumppu omassa talossa toimii täydellä kapasiteetilla. Kaada pari litraa vettä öljypohja kuoppaan ja pumppu pitäisi valuta vesi pois mahdollisimman vähän kysymyksiä. Tarkastetaan, että laitteet ovat toimintakunnossa koko vuoden voi maksaa suuria osinkoja kriisin sattuessa.

Toivottavasti näitä vinkkejä on antanut sinulle joitakin erittäin arvokasta tietoa, sekä antaa sinulle tapa järjestää kaikki ajatukset ja tiedot, saatat on jo ollut putkityöt. Pitää nämä vinkit mielessä, kun aloitat lvi voi auttaa sinua tulla erittäin hyvä putkimies.