Erektiolääkkeet Hinnat

Korut: Yksinkertainen Opas Onnistuneen Ostoksen

Monet ihmiset tuntuu hukkua, kun he ostavat koruja ensimmäistä kertaa. He tietävät, että se on investointi ja haluat varmistaa, että ne ovat maksamalla oikeudenmukainen hinta ja saada laadukkaita koruja. Sinun täytyy myös tietää perusasiat matching koruja vaatteita sekä hoito ja kunnossapito. Seuraavat vinkit auttavat sinua.

Vain ostaa koruja peräisin hyvin tunnettujen vähittäismyyjät. Jos etsit ostaa kultaa, hopeaa tai platinaa varmista, että jälleenmyyjä on ammatillinen perustaa ja että niiden tuotteet tulevat takuu. Älä ostaa tuntematon myyjät, jotka väittävät, että koruja he myyvät alennuksella hinta on valmistettu todellinen jalometalleja tai jalokiviä, ne tuodaan usein väärennöksiä.

Jotta asu näyttää enemmän tasapainoinen, yhdistellä erilaisia koruja. Jos käytät selvitys kaulakoru, voit yhdistä se joitakin perusasioita renkaat tai rannerenkaita. Jos haluat käyttää ylisuuret renkaat, kohteliaisuus heitä kanssa yksinkertainen ketjun kaulakoru. Tämä auttaa korostamaan enemmän dramaattinen kappaletta ja pitää katse tunne kuin liian paljon.

Mitään kertoo naiselle, että välität kuin ostaa hänelle koruja hänen birthstone. Se, että olet ottanut aikaa tutkia hänen syntymäaika, ja sitten hänen birthstone, näyttää hänelle, että olet valmis ottamaan aikaa tehdä hänet onnelliseksi. Ei nainen voi kieltäytyä!

Keuliminen siro kaula, kokeile yllään kaulanauha. Kaulanauha on välittömästi vetää silmät pääntie ja voi korostaa sitä eri tavoin. Yksinkertainen nauha kaulanauha voi tehdä kaula-aukko näyttää enemmän herkkä, kun taas dramaattinen, näyttävä kaulanauha voi tehdä niska näyttää pidempään. Jos olet ylpeä teidän kaulan, kaulanauha on loistava tapa täydellinen tahansa ulkoasu.

Pitää renkaat vastustamaton kädet, älä koskaan käytä enemmän kuin kaksi samalla sormi. Renkaat voi helposti näyttää liikaa, ja jopa sarjan ohuempi renkaat voi näyttää ylivoimainen. Jos olet yllään ylimitoitettu rengas, se on parasta käyttää vain muutamia muita renkaat mukana.

Kun tekee koruja ja haluat kääntää helmi osaksi linkitetty pala, ota silmä pin ja pujota se läpi helmi on reikä. Anna helmi liu ‘ uta pohjaan silmän pin-koodi. Suoraan yläpuolella helmi, käytä pihtejä taivuttaa silmä pin noin 45 astetta. Käyttämällä lanka leikkureita, leikata tämän noin puoli tuumaa pitkä. Käyttämällä pieni pyöreä pihdit, tartu kärki lanka ja aloita silmukoiden ympäri pihdeillä kärki. Älä anna periksi, jos silmä pin silmukka ei ole suoraan kierros – harjoitus tekee mestarin!

Puhdista turkoosi korut lämpimällä vedellä ja pehmeällä hammasharjalla. Älä koskaan käytä kemikaaleja, turkoosi, koska se on erittäin altis vahinkoa. Yksinkertaisesti kevyesti pesemällä ja kuivaamalla se pehmeällä, kuivalla kankaalla voi pitää turkoosi puhdas ja ehjä, jotta se kestää paljon kauemmin kuin jos olisit käyttää mitään ratkaisuja.

Älä koskaan käytä ratkaisuja tai kemikaaleja smaragdeja. Kemikaalien, erityisesti ammoniakin, heikentää smaragdeja siihen pisteeseen, että he ovat tunnistamattomiksi. Smaragdeja ovat erityisen huokoinen jalokiviä, joten varmista huolta, kun puhdistus ja säilytys näitä kallisarvoisia kiviä. Jos et ole varovainen näiden kanssa, ne menettävät nopeasti arvonsa.

Kun antaa pala koruja joku, sinun täytyy aina muistaa pitää kuitti. Tämä koskee melkein mitä tahansa ostat, mutta tämä pätee varmasti pala koruja, koska miten kallista se on. Jos haluat palauttaa koru, jostain syystä, et tarvitse kuitti saat rahasi takaisin. Muuten, sinun tulee juuttunut hyödytön pala koruja, että olet viettänyt paljon rahaa.

Nyt, että sinulla on joitakin vinkkejä seurata, kun ostaa ja hoitaa koruja, sinun pitäisi tuntea luottavainen ja valmis löytää suuri pala koruja. Voit käyttää vinkkejä jos löytää ja ylläpitää kaunis koru, joka on edullinen ja hyvin muotoiltu.