Erektion Kesto

Kannettavat tietokoneet Vinkkejä Ja Niksejä Niin Saat Mitä Tarvitset

Oletko kiinnostunut tietämään enemmän siitä, kannettavat tietokoneet? Ehkä tiedät jo paljon, mutta haluan lukea kaikki mielenkiintoinen uusi kannettava teknologia. Jos et ole koskaan ollut kannettava tietokone tai ennen sitä on ollut runsaasti, siellä on aina jotain uutta opittavaa tällä alalla. Lue hyviä vinkkejä, joka näyttää, mitä uutta maailmassa läppäreissä.

Tutustu home shopping-verkostojen hyviä läppäreissä. Sinun pitäisi olla pysty maksamaan vähän kerrallaan, liikaa, mikä voi auttaa niitä, jotka ovat rahapulassa käteisellä. Noin $100 kuukausittain voit saada ihanteellinen laptop.

Jos olet harkitsee ostaa kannettava tietokone, muista, että useimmissa kannettavissa tietokoneissa ei voi käyttää pelaamiseen. Useimmat alhainen puolivälissä vaihteli kannettavat tietokoneet ole erillistä näytönohjainta, vaan luottaa ne, integroitu CPU. Vaikka tämä toimii useimmille peruskäyttäjille, se ei ole tarpeeksi voimakas pelata useimmat pelejä. Joten jos haluat voit pelata moderni peli, sinun täytyy muistaa, selvittää, jos se on säännöllinen näytönohjain tai ei.

Hanki oikean kokoinen näyttö kun ostat kannettavan. Katso tietokoneen näytön juuri nyt, ja päättää, että on hyvä näytön koko teidän uusi kannettava tietokone. Itse asiassa, katsomaan isompi näytöt samoin. Vain pitää mielessä, että suurempi näyttö on, sitä enemmän tietokone painaa.

Päivittää RAM-muistin aina kun se on mahdollista. Random access memory on käytössä käyttöjärjestelmän ja ohjelmistot käynnissä tietokoneessa. Lisäämällä RAM auttaa tietokoneen ajaa nopeammin. Jos aiot tallentaa paljon median tietokoneeseen, sinun täytyy lisätä tietosi varastointi valmiudet.

Mieti, millaista työtä haluat tehdä ennen kuin ostat kannettavan. Tämä on tärkeä näkökohta miettiä, kun haluavat ostaa. Jos haluat vain selata verkossa, sinun ei tarvitse paras kannettava tietokone. Mieti, mitä tarvitset kone määrittää, kuinka paljon kone tarvitset.

Joustava budjetti, kun etsivät täydellinen laptop. Saatat joutua viettää hieman enemmän kuin odotettiin. Teknologian kehitys muuttaa nopeasti, joten sinun kannattaa saada parhaiten ajan tasalla tietokone, että voit. Lisäämällä vähän RAM-muistia tai tiedosto säästävä ominaisuus voi varmistaa, että tietokone on enemmän hyötyä pidemmän aikaa.

Kokeile näppäimistö. Siellä ei ole paljon pahempi kuin ostat uuden kannettavan tietokoneen löytää, että näppäimistö on kipu. Jos avaimet ovat vaikea käyttää, tai liian lähellä toisiaan, ne eivät voi olla mukava raskas napauttamalla. Vaikka voit lisätä näppäimistön, sinun kannattaa testata yksi olet ostamassa kirjoittamalla sen päälle.

Takaisin kouluun aikaa, syyskuussa, on hyvä aika ostaa uusi kannettava tietokone. Lähes kaikki valmistajat tarjoavat erityisiä tarjouksia ja alennuksia tällä hetkellä. Ne voivat myös tarjota alennuksia nippuja, jotka voivat sisältää ohjelmisto ja add-ons, kuten tulostimia. Vaikka et ole menossa takaisin kouluun, voit säästää rahaa.

Pitää ostaa kannettava tietokone, jossa on kosketusnäyttö. Kun kosketusnäytöt eivät ole kaikille, jotkut ihmiset todella nauttia niistä. Kosketusnäyttö antaa teidän kannettava tietokone, tabletti tuntuu, mutta suuremmassa muodossa. Windows 8-käyttöjärjestelmän perustuu pois kosketusnäyttö muodossa. Jos käytät kannettavan tietokoneen paljon kirjoittamalla ja toimisto-ohjelmia, niin kosketusnäyttö ei todennäköisesti ole tarpeen.

Ennen kuin ostat kannettavan tietokoneen verkossa, tarkista hinnat paikallisella tiili ja laasti tallentaa. Joskus ne ovat saman tai jopa vähemmän, varsinkin jos löydät avoin laatikko tai hiljattain palannut kohde. Toinen etu on, että tuotto on usein helpompaa paikallisessa kaupassa, koska voit välttää turhaa hässäkkää tai toimitus kohde takaisin jos et ole tyytyväinen.

Kuka tahansa voi ymmärtää, kannettavat tietokoneet ja uuden teknologian mukana tekemässä niitä, kun ne ovat suuri artiklan kanssa helppo ymmärtää vinkkejä, jotka rikkoa kaiken alas. Se auttaa paljon, kun olet lukenut uusinta teknologiaa, näin et ole hämmentynyt, kun yrittää ymmärtää, miten nykypäivän kannettavat tietokoneet työtä. Käytä nämä vinkit hyödyksesi auttaa sinua selvittää, kannettavat tietokoneet tänään.