Erektion Parannus

Jotkut Monia Etuja Tarjoamia IPhone

IPhone on yksi kaikkein innovatiivisia ja hyödyllisiä parannuksia, matkapuhelin ja teknologian maailmassa on koskaan tapahtunut. Jokainen uusi iPhone-versio on odotettu. Joten, oppiminen tehdä useimmat tämä uskomaton keksintö on ehdottomasti teidän paras etu. Tämä artikkeli sisältää monia tapoja, joilla voit käyttää iphonen ja saada siitä eniten.

Monet iphonen käyttäjät ovat usein harmitti, kun laite ehdottaa sanaa, joka ei vain ole järkeä, koska ne ovat kirjoittamalla. Älä yritä liikkumavaraa sormet ja työnnä pieni “x” – näyttö, voit koskettaa mitä tahansa näytön päästä eroon ehdotus. Tämä säästää aikaa ja turhautumista.

Olet luultavasti viettää paljon aikaa käsittelyssä vieritettäviä sisältöä iphonen, mutta et ehkä tiedä tästä ominaisuudesta. Kun olet vierittää alas sivun, voit palata alkuun yksinkertaisesti napauttamalla puhelimen tilarivillä. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, ja kerran olet perehtynyt ominaisuus, saatat löytää itsesi käyttää sitä koko ajan.

Tämä on maailman sovelluksia, ja pian puhelimet tulee korvaamaan kannettavia tietokoneita. Jos et ole jo ottanut sukeltaa iphone ja sovellukset, sinun täytyy tehdä se nyt. iphone johtaa markkinoiden, ja sovellukset, saatavilla voi käsitellä paljon liiketoimintaa, että sinun täytyy huolehtia päivittäin.

Iphonen akku tyhjenee nopeasti. Erityisesti, jos käytät puhelinta paljon, saatat löytää itsesi tunne avuton, jos laite kuolee, kun tarvitset sitä. Päästä tapana pitää se kytketty pistorasiaan aina kun voit, tämä auttaa varmista, että akku on ladattu jopa päivän aikana.

IPhone, se on mahdollista tarkastella PDF-tiedostoja iBooks. Kun olet sivustolla, jossa on PDF-tiedosto, jota haluat tarkastella tai sähköpostiviestin, kaikki sinun täytyy tehdä, on kosketa ja pidä sitten joko PDF-linkkiä tai-kuvaketta. Sitten yksinkertaisesti valita “open in iBooks”.

Onko akku alkaa käydä vähiin, ja olet missään lähellä laturia? Voit pidentää puhelimen akun himmentämällä näytön ja kääntämällä off tahansa langattomia signaaleja. Tämä sisältää wifi -, GPS-tai Bluetooth. Nämä kaikki voivat valua paljon akun ja poistaa ne käytöstä, hyppysellinen voi säästää joitakin akun.

Voit viesti nopeammin käyttämällä tätä vihje. Voit hylkää ehdotettu sana napauttamalla muualla ruudulla. Sinun ei tarvitse edes kosketa pieni “x”, joka on osoitteessa sanan lopussa.

Jos et halua murehtia arvo, kun kirjoitat tekstiviestin ystävä, voit kytkeä päälle auto-arvo-ominaisuus. Tämä ominaisuus löytyy kohdasta Asetukset->Yleiset->Näppäimistö ja on ensimmäinen vaihtoehto, kun voit avata tämän osion. Tämä auttaa sinua säästää paljon aikaa ja parantaa kielioppia läpi tekstejä.

Varmista aina, että olet pitää iphonen KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ ajan tasalla. Koska se, että iphonet ovat nyt lähes vastaava kannettava tietokone on monia asioita, jotka voi mennä väärin, että täytyy olla kiinteät. Tehdä tämä on sitäkin tärkeämpää, jos et käytä puhelinta lähettää mitään henkilökohtaisia tietoja.

Jos menetät yhteyden, kun kirjoitat sähköpostia tai jos kohtaat toinen ongelma iPhone, tarkista lähtevät-kansioon postilaatikkoon. Voit lopettaa kirjoittamalla sähköpostia. Tähän kansioon voi varmista, että kaikki viestit on lähetetty, varsinkin jos olet kohdannut yhteys ongelma, kun lähetät sähköpostia.

Hyvä vinkki, jos olet ajatellut ostaa iphone on tehdä ostoksia ja tehdä oma tutkimus ennen kuin päätät suunnitelma tai jopa iphone itse. Se ei ehkä ole paras idea kävellä osaksi apple store ja valita yksi ylös impulsiivisesti, koska maksat enemmän.

Päälle merkkimäärä oman tekstiviestin asetukset. Kaikilla ei ole iphonea. Yksinkertainen nipistää asetukset kääntää word count. Jättää TEKSTIVIESTIN merkkimäärä näkyy puhelimen auttaa sinua olla enemmän huomaavainen, kun kutoma ystävien tai perheen kanssa iphone ilman omaa.

Jos haluat ottaa kuvakaappauksen tai tulostaa näytön iphonessa, voit tehdä tämän samanaikaisesti koskettaa sleep ja home-painikkeita, joka tallentaa kuvan teidän kuvia. Tämä on suuri, koska voit kaapata näytön milloin tahansa, onko se on keskustelua tai jotain, että voit löytää internetistä. n

Hyvä vinkki, jos omistat iphone on hyödyntää kaikki vapaa apps voit. Sinun ei tarvitse maksaa käsi ja jalka ovat hienoja apps puhelimeen. On monia, jotka voit ladata ilmaiseksi vain varmista, että voit tarkistaa arvosteluja ensin.

Kuten jo tiedämme, iPhone on todella innovatiivinen ja uskomaton laitteiden mukana tulevat pitkään aikaan. Useimmat käyttäjät iPhone rakastan sitä ja ihmetellä, miten he koskaan tehdä asioita ilman sitä. Pidä tämä artikkeli ja vinkkejä se sisältää auttaa sinua saat eniten tämän uskomattoman laitteen.