Erektion Parantaminen

Erinomaisia Neuvoja Vähentää Oireita Happo Refluksi

Acid refluksi on sairaus, yleisesti tunnettu närästys, ja se koskettaa miljoonia ihmisiä. Se on kuvattu polttava tunne takana rintalastan ja aiheuttaa pulauttelu mahan happoa. Tämän artikkelin tiedot voivat auttaa sairastuneille löytää helpotusta tähän toistuvia ja epämiellyttävä ongelma.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, GRED niin paljon, jos et voi saavuttaa terveen painon. Lopussa ruokatorven sulkijalihaksen, ja ylimääräinen rasva voi painaa alas ja aiheuttaa sen rentoutua. Kun menettää paino ja leikata ylös, löydät sulkijalihaksen kiristää ja pitää happoa sinne, minne se kuuluu.

Happo refluksi voi olla normaali reaktio syö liikaa tai liian nopeasti! Jos olet kokenut vaikutuksia happo refluksi viime aikoina, muuttaa ruokailutottumuksiaan. Parantaa sisältöä ateriat lisäämällä terveellisempiä valintoja ja ota aikaa pureskella ruokasi hyvin. Ruoansulatuskanavan radalla arvostavat se-ja sinun pitäisi kärsivät happo refluksi niin paljon

Kun olet valmis syöminen aterian, estää happo refluksi, jonka pureskella purukumia. Enemmän sylki on tuotettu, kun pureskella purukumia. Enemmän sylkeä, joka on tuotettu ruuansulatuksen aikana, vähemmän happoa tuotetaan puolestaan estää happo refluksi tapahtuu. Ihannetapauksessa, sinun pitäisi pureskella sokeriton purukumi.

Kokeile syöminen ateriat hitaammin. Johtuen erittäin nopeatempoisessa maailmassa, jossa elämme, meillä on yleensä aina kiire. Tämä kuljettaa yli meidän syömistä, aiheuttaa meille syödä liian nopeasti. Tämä lisää kerroin, että meillä on liikaa, mikä voi aiheuttaa happo refluksi. Sen sijaan, ota aikaa syödessään. Huolellisesti pureskella ruokaa, ja laittaa alas haarukka jälkeen aina muutaman puree. Lopeta syöminen, kun tunnet olosi mukavaksi, ei ole täytetty.

Jos sinulla on ollut oireita happo refluksi, yrittää leikata alas määrä alkoholia juot. Ottaa joitakin juomia taipumus rentoutua lihaksia vatsassa. Kun tämä tapahtuu, ihmiset alkavat kokea pahenemista näitä oireita. Jos sinulla on juoda, varmista, rajoittaa itse yksi tai kaksi juomia.

Syö hitaasti, jos haluat vähentää esiintyminen happorefluksin aikana ateriat. Kun syöt liian nopeasti, elimistö ei ole tarpeeksi aikaa käsitellä ruokaa, joka voi johtaa tulehdusta ja kipua sisällä vatsaan. Laskekaa astiat, jos sinulla on vaikea tehdä tämän onnistuneesti.

Päästä eroon stressistä, onko perheen ongelmia, koulu tai työ koskee, voi auttaa vähentää happo refluksi. Vatsaan happo tasot nousevat, kun sinulla on tunne stressin vaikutuksia. Tunnistaa juureen ahdistusta ja ryhtyä toimiin poistaa sen päivittäistä elämää mahdollisimman pian.

Jos olet ylipainoinen, sinun toistuva happo refluksi ongelma voisi johtua ylimääräistä kiloa. Keskittyä menettää joitakin paino midsection vähentää painetta vatsaan ja tehdä ruoansulatusta helpompaa. Voit helposti saada kuntoon tekemällä joitakin abs ja hyväksyä terveellisempää ruokavaliota.

Älä asetu makuulle aterian jälkeen, jos sinulla on happo refluksitauti. Kun olet vahvistaa, ruokatorven avaa enemmän. Tämän avulla mahahapon keksiä kautta ruokatorveen ja lopulta läpi kurkun ja suun. Se on suositeltavaa odottaa vähintään kaksi tuntia aterian jälkeen makuulle.

Ihmiset hapolla refluksi pitäisi aina välttää elintarvikkeita, jotka laukaisevat hyökkäyksiä. Tietyt elintarvikkeet ovat todennäköisesti aiheuttaa happo refluksi. Näitä ovat rasvaisia ruokia, kofeiini, sitrushedelmät, mausteinen elintarvikkeet, tomaatit, valkosipuli, hiilihappoa sisältävät juomat, rahapajojen, ja alkoholi. Laukaisee vaihtelevat henkilöittäin, joten jatkossakin nauttia kohteita, jotka eivät aiheuta sinulle ongelmia.

Acid refluksi on usein pahentaa gluteenia. Jokainen käsittelee happo refluksi tai närästys, se on parasta vähentää määrä elintarvikkeita, jotka sisältävät kaura, ohra ja vehnä. Vaihda nämä laukaista elintarvikkeet hirssi tai quinoa.

Jos happo refluksi on vakava ongelma sinulle, tutkia tyypillinen ryhti. Vaikka istuu suorassa ei paranna oireita, se parantaa niitä. Kun olet selän yli, et pääse sisäelimet ja lihakset luonnotonta kantoja, ja se voi pahentaa happo refluksi ongelma. Istua täysin pystyssä ja rentoutua, helpottaa oireita ja vähemmän selkäkipu liian.

Oletko ylipainoinen? Liian raskas voi aiheuttaa mahahapon mennä takaisin ylös ruokatorveen. Siksi, yrittää syödä oikein ja käyttää päivittäin auttaa sinua oireet. Tarvittaessa puhua lääkärin nähdä, jos heillä on mitään neuvoja tai ehdotuksia sinulla.

Pysy kaukana erittäin rasvaista ruokaa, jotta voidaan torjua puhkeamista happo refluksi hyökkäys. Monet fast food-tuotteita, kuten rapeaa kanaa voileipiä, ranskalaisia perunoita, tai hampurilaisia voi aiheuttaa tämän. Se on parasta pitäytyä lihaa, joka on vähemmän rasvaa ja on laadittu vuonna terveellisempi tapa, kuten turkki ja grillattua kanaa.

Kun olet kokenut happo refluksi, tiedät et halua sen tapahtuvan uudelleen. Tässä on joitakin tapoja, joilla voit estää sen, ja joitakin tapoja lievittää sitä, ja jotkut asiat toimivat paremmin kuin toiset. Tiedot, sinun täytyy lukea tämä artikkeli voi auttaa sinua löytämään sinulle paras tapa käsitellä epämukavuutta.