Erektiopumppu

Miten suojautua Allekirjoittamalla Huono Kiinnitys Sopimus

Kun etsit ulos paras asuntolaina, saatat tuntuu olet yli pään. Jos et, niin se on tärkeää, että opit muutamia asioita, ennen kuin alkaa kirjoitella, että pino papereita. Teet päätöksen, joka kestää vuosia ja vuosia, ja haluat olla hyvin perillä.

Jos aiot ostaa talon, varmista, että luotto on hyvä seisomaan. Useimmat lainanantajat haluavat varmistaa, että luotto historia on ollut tahraton vähintään vuoden. Saada paras korko, luotto-pisteet pitäisi olla vähintään 720. Muista, että mitä alhaisempi pistemäärä on, sitä vaikeampi mahdollisuudet saada hyväksytty.

Saat pre-hyväksymistä kirjeen oman asuntolaina. Pre-hyväksytty asuntolaina yleensä tekee koko prosessin liikkuvat pitkin sujuvasti. Se auttaa myös, koska tiedät kuinka paljon voit varaa kuluttaa. Pre-hyväksynnän kirjeen tulee sisältää myös korko sinun tulee maksaa joten sinulla on hyvä idea, mitä kuukausimaksu tulee olemaan ennen kuin teet tarjouksen.

Ennen hakemista asuntolaina, tarkistaa luotto-pisteet ja luotto historia. Tahansa lainanantaja sinun vierailu tulee tehdä tämän, ja tarkistamalla luotto ennen kuin voit nähdä samat tiedot, joita he näkevät. Voit ottaa aikaa puhdistaa kaikki luotto-ongelmia, jotka saattavat pitää sinua saamasta lainaa.

Järjestää oman taloudellisen elämän ennen kuin menee sen jälkeen kotiin kiinnitys. Jos paperit on kaikki sekaisin ja sekava, sitten sinun täytyy vain tehdä koko asuntolaina prosessi, että paljon kauemmin. Tee itsellesi ja lainanantaja palvelus ja laita oman taloudellisen paperit järjestykseen ennen kuin teet mitään tapaamisia.

Kun otetaan huomioon, kustannukset oman asuntolaina, myös miettiä, kiinteistöveron ja asunnon vakuutus. Joskus lainanantajat on tekijä, kiinteistöveron ja vakuutusmaksut osaksi teidän laina laskelmia, mutta usein ne eivät ole. Et halua olla yllättynyt, kun verovirasto lähettää laskun ja opit kustannukset pakollinen vakuutus.

Aina lukea pienellä painettu ennen kuin allekirjoittaa asuntolaina sopimus. On olemassa monia asioita, joka voisi olla piilossa sisäpuolella sopimus, joka voi olla vähemmän kuin ihanteellinen. Tämä sopimus on tärkeää oman taloudellisen tulevaisuuden, joten haluat olla varma, että tiedät tarkalleen mitä olet allekirjoittamista.

Yritä saada pre-hyväksytty varten asuntolaina ennen kuin aloitat katsot taloja. Tämä tekee päätöskurssi prosessi paljon helpompaa, ja sinulla on etulyöntiasema muihin ostajat, jotka vielä mennä läpi asuntolaina sovellus prosessi. Lisäksi on pre-hyväksytty antaa sinulle käsityksen siitä, millainen koti sinulla on varaa.

Varmista, että et ole etsimässä mitään seuraamuksia, kun haet uutta asuntolaina. Vanhan asuntolainan voi määrätä sakkoja alussa maksu, joka voi sisältää jälleenrahoituksen. Jos on sakkoja, punnita hyviä ja huonoja puolia ennen saada osaksi uutta asuntolaina, niin voit päätyä maksamaan paljon enemmän kuin odotit, vaikka jälleenrahoituksen tarkoittaa pienempi kuukausimaksu.

Ymmärtää ero kiinnitys välittäjä ja asuntolaina lainanantaja. On tärkeä ero, että sinun täytyy olla tietoinen jotta voit tehdä paras valinta teidän tilanteessa. Kiinnitys välittäjä on keskellä mies, joka auttaa sinua ostaa lainat alkaen useita eri lainanantajien. Asuntolaina lainanantaja on suora lähde lainaa.

Jos sinulla on mahdollisuus maksaa enemmän teidän kuukausimaksut, se on hyvä idea saada lyhyempi-aikavälin laina. Useimmat luotonantajat antaa sinulle pienempi määrä, jos päätät maksaa teidän kiinnitys yli 20 vuotta eikä 30 vuotta. Lainanottajat jotka saavat lyhyemmän aikavälin lainoja (esimerkiksi 15 tai 20 vuotta ehdot) pidetään vähemmän riskialtista kuin ne, joilla on pitkän aikavälin lainoja, mikä vähentää korkoja.

Välttää korkoa vain tyyppi lainat. Kanssa korkoa vain laina, lainanottaja maksaa vain lainan korot ja pääoma ei koskaan pienenee. Tämän tyyppinen laina voi tuntua viisas valinta; kuitenkin, lopussa lainan maksuerä on tarpeen. Tämä maksu on koko pääoma lainan.

Pitää mukanasi hyviä neuvoja, että olet lukenut niin, että et päätteeksi lyhyen tikun, kun se tulee asuntolaina. Haluat pystyä tekemään oikean valinnan. Joten, käynnistä hakusi, ja käyttää kaiken, mitä olet oppinut. Ei ole mitään tekosyytä voivat väärä asuntolaina yritys.