Erektiovaikeudet

Yksinkertainen Valokuvaus Vinkit Ovat Seuraavassa Artikkelissa

Monet ihmiset ovat löytää se vaikea tietää, miten löytää tapoja tulee menestyvä valokuvaaja. Haluat aina pitää silmällä uutta tietoa, oppia ja soveltaa tietoa, jotta parhaan kykysi mukaan. Tämä on, miten voit toivoa saavuttaa menestystä. Aloittaa täällä tämän artikkelin.

Ota kuvia nopeasti. Enää epäröi, sitä paremmat mahdollisuudet, että kohde siirtyy pois, murtaa heidän aiheuttaa, tai tulla väsynyt ja lopettaa hymyillen. Aloitat laukausta niin nopeasti kuin voit, ja älä huoli noin saada kamera täydellinen ennen ensimmäisen laukauksen. Nopeammin ammut ja mitä enemmän kuvia otat, sitä paremmat mahdollisuudet on saada hyvä yksi.

Älä pelkää ottaa kuvia. Jos käytät vääriä asetuksia, se on selvä. Mennä eteenpäin ja ota kuva joka tapauksessa. Jos haluat kuvata henkilö tai lemmikki, mennä ylös ja kysyä, jos se on kunnossa; luoda julkaisu muodossa merkki, jos se tekee sinulle enemmän mukava. Vain mene ja tee se!

Kun tavoitteena täydellinen laukaus, muista pitää auringonvaloa mielessä. Liian vähän ja et voi nähdä aihe. Liian paljon ja yksi kaksi asiaa tapahtuu. Ensimmäinen on, että liian paljon auringonvaloa on suunnattu kameran linssi tai aiheesta ja pesee pois kuvasta. Toinen on henkilön kuvaaminen on vilkkua tai sulkea silmänsä, koska valtavia määriä auringonvaloa tulossa hänen silmiinsä.

Kun otat kuvan, yritä ottaa yksi keskipitkän matkan ja sitten ottaa yksi lähempänä. Voit päättää myöhemmin, että kuva olisi ollut parempi, jos olet ottanut sen hieman lähemmäksi. Myös, yritä varmista, että kohde on kohti keskustaa kuva.

Suuri valokuvaus vinkki kannattaa pitää mielessä, ei koskaan verrata itseäsi joku muu. Jos olet jatkuvasti vertaamalla työtä joku muu on, että myyt oman työn lyhyt. Sinun täytyy oppia arvostamaan ja arvostaa omaa työtä, ja ei tarvitse huolehtia liikaa siitä kaikki muutkin.

Hyvä valokuvaus vinkki on muistuttaa itse, että vähemmän on enemmän. En usko, että lisäämällä enemmän tavaraa laukaus, että voit tehdä siitä mielenkiintoista. Jos jotain, niin enemmän tavaraa vain hämmentää katsojan. Yksinkertaisuus on jotain sinun pitäisi pitää mielessä, kun säveltäminen valokuvia.

ISO, aukko ja suljinaika ovat tärkeä osa kuvia joten varmista, että tiedät yhdistelmä, joka toimii parhaiten sinulle. Näiden kolmen ominaisuudet vaikuttavat valokuva altistumista. Paitsi jos haluat luoda tietty vaikutelma, yli-tai alivalottuneet kuvat eivät näytä hyvältä. Kokeile eri asioita ja selvittää mikä yhdistelmä näistä kolmesta ominaisuudet toimii parhaiten sinulle.

Suuri valokuvauksen temppu on sisällyttää tekstuuri osaksi valokuvia. Tekstuurit ovat hyvin mielenkiintoista tarkastella, koska emme voi kuvitella, miltä ne tuntuu. Voit säätää tarkennuksen kameran varmista, että olet voi kaapata tekstuuri alueet, joita et halua sitä.

Kun teet valokuva ampua, ottaa paljon kuvia. Digitaaliset kamerat ja tietokoneet, voit ottaa lähellä ääretön kuvia. Sinulla on paremmat mahdollisuudet saada hyviä kuvia, kun otat enemmän. Ja jos saat huonoja, kaikki sinun täytyy tehdä, on poistaa hit päästä eroon niistä.

Saada suuri kuva, varmista, että kohde täyttää kehyksen. Liian paljon tyhjää tilaa ei häiritse katsojan, ja he eivät tiedä, mitä ne ovat tarkoitus olla keskittyen. Tiukka sato aiheesta on suora silmä ja näyttää enemmän yksityiskohtia, jotka muuttavat kuvan tarina.

Kaapata aihe nopeutta ja näppäryyttä. Hetket ovat ohikiitäviä, jos otat liian kauan saada valmis ampumaan, aihe voi olla kauan poissa, kun otat valokuvan. Eläimet liikkuvat, ihmiset eivät halua hymyillä niin kauan, tai suorapuheinen hetki menee pois, jos et ota mahdollisuus, kun voit. Jos keskityt liikaa parantamassa kaikki kameran asetukset, voit menettää laukaus haluat ottaa. Joten älä korostaa itseäsi liikaa tämän yli.

Päättää, jos olet kiinnostunut aiheesta, ennen kuin valokuva. Tiedän, että jos aihe on näennäisestä tylsää sinulle, se on tylsää tuleville katsojille kuvan. Kestää jonkin aikaa tehdä laukausta mielenkiintoinen, ja sinut palkitaan kanssa parempia laukausta.

Hyvä nyrkkisääntö on, kun se tulee valita asetukset kamerassa on valita korkeampi laatu asetukset vievät enemmän tilaa muistikortilta. Alemmat asetukset ei salli laatu-tulostus, varsinkin jos haluat suurentaa niitä. Kun kuvaat suurella tarkkuudella, voit aina alentaa sitä myöhemmin lähettää sähköpostitse tai näyttämällä online.

Kaikki vinkkejä tässä artikkelissa pitäisi tehdä sinusta tuntuu positiivinen ja innostunut valokuvauksesta. Varmista, että olet soveltaa tietoa olet oppinut valokuvauksen niin, että voit tulla onnistunut sen kanssa.