Eroottinen

Tarkista Nämä Vinkkejä Siitä, Puunjalostus Saada Kattavaa Tietoa Aiheesta

Puunjalostus on hyvin ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen alus. On olemassa kaikenlaisia asioita, voit tehdä puu, sekä pieniä että suuria. Jos haluat tietää enemmän siitä, hoonaus veneet, jatka käsittelyssä selvittää lisää siitä, miten voit saada paremmin taitoja, kun se tulee puunjalostus.

Syy, miksi monet työkalut ovat vartijat niitä on pitää sinut turvassa. Älä koskaan poista vartijat pois mitään työkaluja. Et voi ymmärtää, miksi he ovat siellä, mutta ne ovat siellä syystä. He ovat siellä suojella sinua terävät terät, liikkuvia osia ja muita asioita, jotka voivat mahdollisesti satuttaa sinua.

Käytä lopettaa korttelin eduksesi tarkempaa työtä. Kun leikkaus paljon kpl samaa kokoa, ei ole väliä kuinka huolellisesti voit mitata, voit usein löytää pieniä eroja. Käytä pre-cut estää estää, jotta nämä mittaukset tarkka. Sitten pöytä näki pysähtyy juuri oikea pituus pituus.

Vaikka olet tehnyt puutöitä jo jonkin aikaa, haluat ehkä harkita luokan. On olemassa eri luokkien käytettävissä, joten sinun pitäisi pystyä löytämään yksi, joka opettaa sinulle jotain, ja se on haastavaa. Koskaan ei ole liian paljon, että voit tietää puunjalostus.

Kun hionta pala puutavaraa, paljon sahanpurua ja roskia on tuotettu. Auttaa poistamaan näitä bittiä pölyä ja roskia projektin imuroi alue. Sitten, poista loput roskat käyttäen tack kankaalla. Pyyhi molemmin puolin puutavaraa poistaa kaikki jäljet roskia parhaat tulokset.

Pöly voi pilata viimeistely tahansa puunjalostus projekti. Pidä pöly pois projekteja ja workbench imuroimalla sitä. Jos isku tai harjaa se pois, se vain maata jossain muualla, todennäköisesti takaisin projektin. Myös, käyttää kostealla liinalla pyyhkiä kaikki pinnat, ennen kuin aloitat top-pinnoite, tai värjäystä.

Älä koskaan ohita hionta, kun se on tarpeen, tai ajatella, että värjäys piilottaa puutteita puu. Puuta naarmuja, kolhuja ja naarmuja imee paljon enemmän maali tai tahra kuin puu, joka on sileä. Kun ohitat hiominen tai ei tehdä perusteellista työtä, epätasaisuudet erottuvat vieläkin enemmän, koska lisääntynyt imeytymistä.

Kun tarvitset tarkkoja mittauksia 3-jalka-alue, käytä laatiminen neliö. Nämä ovat suhteellisen halpoja ja voi olla löysi tahansa taiteen tarjonnan tallentaa. He ovat täysin suorat ja erittäin tarkka. Ne ovat vähemmän hankala kuin kehystys neliön ja ovat myös enää. Tämä tulee go-työkalu teidän puunjalostus kauppa.

Saada oikea kynsien kokoa työtä olet tekemässä. Suuri halkaisija naula voi halkaista puun ja pilata projektin. Kuitenkin hyvin pienet naulat eivät tunkeudu puun tarpeeksi, myös aiheuttaa se ei pidä hyvin. Sinun täytyy olla pystyy määrittämään oikean koon työtä.

Käytä socket, kun piirustus kaari. Useimmat kauppiaat ovat erilaisia pistorasiat, jotka voidaan käyttää erilaisia säteet. Esimerkiksi, jos et halua säde on 10 millimetriä, päästä osaksi oman työkalupakin ja napata inch socket, että koko. Saat täydellinen kaari aina käyttää tätä tekniikkaa.

Käytä jalkineita, jotka on tukeva, kun teet puunjalostus hankkeita. Siellä voisi olla kynnet lattialla, puuta ja muita roskia, jotka voisivat satuttaa sinua. Tämä tulee suojata jalat kynnet, raskaiden esineiden, ja muut roskat. Haluatko kengät myös pitää sinut mukava, kun olet kävely ympäri myymälä.

Kierrättää puuta, kun voit. Voit myös etsiä hyvää puuta uudelleen laitoksista, jotka on paljon tähteet, kuten rakennus-tai lattia yritykset. Sinun ei vain säästää paljon puita, kun käytät kierrätettyä puuta projekteja. Olet myös säästää rahaa.

Muista asentaa oman vannesahan terät oikein. Muista, että rautasaha on suunniteltu työntää, ei vedä. Sinun vannesahan terä hampaat tulisi osoittaa eteenpäin nopea, helppo, tehokas leikkaus. Varmista, asenna terä turvallisesti niin, että se on hyvä ja tiukka. Kuten voit leikata, terä lämmetä kitka lämmittää. Tämä voi aiheuttaa sen taipua, jos sitä ei ole asennettu tiiviisti.

Käytä aina asianmukaista silmien suojaus, ennen kuin käytät mitään työkaluja. Haketta voi lentää ja puukottaa sinua silmiin, jolloin matka ensiapuun. Suojella itseäsi suojalaseja, jotka ovat puolella kilpi auttaa suojata silmät päässä lentävät roskat tuotetaan käyttäen sähkötyökaluja.

Nyt, että olet lukenut läpi näitä vinkkejä, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada joidenkin puunjalostus. Se vie aikaa ja harjoitusta, mutta se on niin rauhallinen kokemus. Puutöitä on kyse luoda jotain ainutlaatuista, niin juuri anna virheitä ja kokemuksia opastaa sinua, kun olet käytännössä, mitä olet lukenut.