Esinahka

Älä Anna Syövän Voittaa! Taistella Sen Käyttämällä Tätä Ohjetta!

Koulu antaa meille välineet, joita tarvitsemme, jotta menestyä elämässä. Koulu auttaa meitä oppimaan joka päivä taitoja opastaa meitä ja auttaa meitä polullamme. Tämä sama koulu-menetelmät oppiminen olisi sovellettava sairauksia, kun sinä tai joku rakastat, on diagnosoitu. Koulutettu itse kanssa vinkkejä, tekniikoita, oivalluksia ja ideoita seuraavissa kappaleissa on tarjota.

Ihosyöpä voi olla erittäin vakava, jopa tappava. Pahanlaatuinen Melanooma on vakava ihosyövän tyyppi, joka usein voi on kovettunut. Olla aktiivinen ja saada iho tarkastetaan säännöllisesti lääkärin tai ihotautilääkäri. Hän tai hän voi nähdä paikkoja, et voi ja tutkia sinut epäilyttäviä myyrät ja ihon muutokset.

On olemassa tiettyjä testejä, jotka auttavat varhainen havaitseminen tiettyjen syöpien. Nämä testit voivat havaita syöpäsoluja, ennen kuin ne aiheuta mitään oireita, lisää mahdollisuuksia onnistuneen hoidon. Nähdä lääkärin säännöllisesti ja on suositellut testit, rintasyöpä, kivessyöpä ja papa-kokeilla. Varhainen havaitseminen on avain selviytymiseen syövästä.

Ilmaista rakkautta joku syöpä ei aina tarvitse olla tehty ääneen. Voit yksinkertaisesti olla ihminen fyysisesti auttaa heitä ja osoittaa moraalista tukea. Joitakin syöpätyyppejä ovat uskomattoman karkea, ja potilas voi hoitaa itseään. Varmista, että olet siellä.

Yritä tukahduttaa perheenjäsen tai ystävä, joka on syöpä. Ihmiset saattavat vaistomaisesti yrittää olla kannustava ja liioittele. Näyttää hoitoa ja huolta säännöllisesti, mutta yritä nuuskia tai ota yhteyttä lakkaamatta. Jos et, tekosi saattaa olla päinvastainen vaikutus kuin haluat ja ne voivat työntää sinut pois heidän elämästään.

Elämä sinulla oli ennen kuin syöpä voi tuntua kaukainen muisto kun taistelu palkat, mutta aina takertua menneisyyteen muistuttaa itse, mitä sinun täytyy katsoa eteenpäin tulevaisuudessa. Pitää vanhoja kuvia ja vanhoja videoita ympäri muistuta itseäsi, että syöpä ei ole kaikki siellä on elämää. Myönteistä tulevaisuuden kannalta on hyväksi terveydelle.

Auttaa oman rakkaansa, jotka kärsivät syöpä etsimällä ihmisiä, he voivat puhua. Internet tulisi sisältää paljon tietoa syöpä tukiryhmiä omassa naapurustossa, ja kaikki ryhmät ovat enemmän kuin mielellään majoittaa uusi jäsen. Tämä auttaa antamalla rakkaasi paikka, jossa he voivat jakaa ajatuksiaan ja tunteitaan.

Juoda granaattiomenan mehu säännöllisesti. On vähintään 16 unssia päivässä, jotta se olisi tehokasta. Granaattiomenan mehu on paljon anti-syöpä-aineet kuten polyfenolit, isoflavones ja ellagiinihappoa. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, merkittävä lasku syövän riskiä ja joidenkin tutkimusten edes tarkoita, että se voi hidastaa syövän alas.

Kun olet tekemisissä syövän, haluat olla riittävästi tukea ryhmä. Tämä tuki ryhmä voi saada sinut läpi huonoina aikoina ja jopa parasta aikaa, joka tarjoaa tukea, jota tarvitaan ja motivaatio sinun täytyy jatkaa hoitoa ja hoidon toimenpiteet.

Tietää oman perheensä historiaa, joten voit tietää, jos olet riski saada rintasyöpä. Jos sinulla on perheenjäseniä, joilla on ollut sitä ennen vaihdevuodet, muista kertoa lääkärille. Olet menossa olla suurempi riski sairastua syöpään kuin hyvin, ja lääkärisi haluaa pitää sinua silmällä.

Monet imaging centers antaa sinulle mahdollisuuden saada tuloksia seulonta, kun olet siellä. Sinun täytyy ehkä katsoa ympärilleen löytää keskus, joka tekee tämän sinulle, mutta sinun ei tarvitse istua ja odottaa oppia tuloksia. Tietäen nopeasti on menossa, jotta se helpompi käsitellä.

American Cancer Society suosittelee, että voit syödä vähintään viisi annosta hedelmiä ja vihanneksia joka päivä keinona vähentää riskiä saada syöpä. Ravintoarvo näiden elintarvikkeiden on varmistaa, että immuunijärjestelmä on edelleen huippukunnossa ja valmis taistelemaan vieraita soluja, jos tarvitaan.

Pidä lapsesi poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista. Käytä uida paitoja, kun rannalla tai uima-altaalla. Pitää aurinkovoidetta virtaa ja soveltaa niitä melko usein. Vaikka aurinkovoidetta väittää olla vedenpitävä, he ovat varmasti menettää joitakin suojaus, kun ne uimaan.

Jos sinun on oltava ulkopuolella ruuhka aurinko tuntia, yritä pysyä varjossa mahdollisimman paljon. Laita katos tai vain pysyä puun alle välttää saada osuma suoraa auringonvaloa. Saat silti auringolle altistumisen, mutta ei ole yhtä alttiina haitallisia säteitä, jotka voivat aiheuttaa syöpää.

Kun käytät vinkkejä olet juuri lukenut täällä ja alkaa kouluttaa itseäsi, tulet huomaamaan, että ottaa oikea määrä tietoa aiheesta valmistaa sinua käsitellä tilannetta olisi koskaan syntyä. Lyhyesti sanottuna, sinun pitäisi olla opiskelija syöpä, onko olet yrittää estää tai yrittää päästä siitä eroon.