Fetissi

Kun Se Tulee WordPress, Me Opettaa Sinulle Kaiken

Oletko ajatellut perustaa blogia, mutta tuntuu, että olet liian teknologisesti haastoi tekemään niin? No, ei ole pelkoa, koska olet tullut oikeaan paikkaan. Seuraavat artikkelin on huomauttaa eniten tärkeitä asioita sinun pitäisi tietää kun työskentelee suosituin content management system – WordPress.

Muista lisätä kirjailija elämäkerta kunkin blogi levyt missä monet bloggaajat ovat lähettämistä. Tällä tavalla, jokainen bloggaaja saa ansaitsemaansa ja se on helpompi lukijat tietää, kuka on kirjoittanut, mitä yhdellä silmäyksellä. Lisäksi lukijat taipumus pysyä sivulla, jos he voivat saada kaikki tarvitsemansa tiedot yhdestä paikasta.

Jos aiot aloita WordPress-blogi, varmista, että voit tarjota lukijoille enemmän kuin vain sisältöä. Vaikka sanot monia hyödyllisiä asioita, se voi olla varsin vaikeaa harjoittaa lukijat tekstin kanssa. Se olisi hyvä idea toteuttaa videoita ja kuvia, koska tämä on suurta huomiota grabber.

Tutustu lisäosat löytää yksinkertaisia työkaluja, jotka tekevät sivuston tai blogiin paremmin. Esimerkiksi, voit lisätä kalenterin puolella valikkorivi, jotta voit jakaa tapahtumia, jotka olisi mielenkiintoista lukijoille. Voit myös löytää monet suuret add-ons, jotka tarjoavat ohjaus mainonta, kääntämällä sivustosi tuloja maker.

Aseta publishing kertaa blogiisi virkaa. Kun muokkaat artikkelia julkaistavaksi, voit valita, kun se julkaistaan. Se on hyvä ajatus perustaa säännölliset päivitykset tietty päivämäärä ja kellonaika. Todella jäädä päälle pitää blogin ajan tasalla, laittaa blogiisi virkaa etuajassa ja anna WordPress lähettää ne blogiisi.

Kun olet tehnyt sivuston, tarkista, miten se näyttää mistä kävijät näkökulmasta. Saitko kaikkea mitä halusit? Siirry sivuston, joku muu on tietokone saada niiden näkökulmasta ja kirjoittaa muutokset että sinun täytyy tehdä jatkuvasti parantaa estetiikka.

Jos viesti on pitkä otsikko, varmista, että voit säätää permalink. Jotain, “Top 5 Tapoja Vanhemmat Kurittaa Lapsiaan” on hieman liian pitkä. Sen sijaan, yritä tehdä permalink “vinkkejä-vanhemmat-hallitsematon-lapset” tai jotain vastaavaa, joka perustuu SEO avainsanoja.

Ellet sanella eri tavalla, viestejäsi aina näy aikajärjestyksessä. Voit muuttaa luettelon, sinun täytyy muuttaa päivämääriä. Voit tehdä tämän, etsi päivämäärän oikeassa yläkulmassa avoimen post. Valitse päivämäärä, muuttaa sitä ja sitten tallentaa post voidakseen muuttaa kantaansa.

Lataa Akismet heti tuoretta WordPress asentaa. Akismet on plugin WordPress, joka periaatteessa estää spam kommentit, koska ne tulevat. Jos sinulla ei ole sitä asennettuna, saatat olla hukkua kanssa tonnia roskapostia. Sinun täytyy saada ilmainen avain Akismet verkkosivuilla viimeistellä asentaa.

Käyttää aloitussivun. Sen sijaan tulee suoraan nykyinen virkaa, käyttäjät läpi tämän aloitussivun ensimmäinen. Voit käyttää tätä varten eri syistä, joko edistää tuotteen tai edistää itse. Monet teemat ominaisuus aloitussivu; on kuitenkin olemassa myös maksullisia vaihtoehtoja.

Saada tietää, WordPress WYSIWYG editori. Kun kirjoitat uuden viestin, voit nähdä pieni baari, joka menee poikki tekstinsyöttöalueelle. Tämä on WYSIWYG – eli mitä painat tapahtuu, mitä tekstiä on valittuna. Jos valitset rohkea toimittaja, tekstiä olet valinnut on tullut rohkea. Se on samanlainen kuin Microsoft Word.

Järjestää permalinks. Sinun täytyy tehdä linkkejä helppo hakukoneet löytää tärkeää tietoa. Sinun pitäisi oppia oikea SEO tehdä tämä. Sillä välin, voit käyttää WordPress on mukana permalink muodossa siivota linkkejä ennen julkaisemista. Leikkaa sanat alas vain tärkeimmät. Myös, yritä taitavasti lisäämällä avainsanojen kuvaukset.

Artikkelin sinulla on vain lukea kattaa paljon erittäin arvokasta tietoa käyttäen WordPress luotaessa blogi. Toivottavasti olet oppinut tarpeeksi siitä, että nyt tuntuu toimivalta tarpeeksi saada ulos your comfort zone ja puuttua WordPress. Ottaa tieto nyt on, ja anna luovuutesi virtauksen.