Frisbeegolf Heitto

Tuholaistorjunta Vinkkejä, Että Saada Työtä Tehnyt!

Tuholaistorjunta tulee monissa muodoissa, mutta mistä tiedät mikä on oikea sinulle? Mistä voit kääntyä asiantuntijan tietoa aiheesta? Tämä artikkeli on kirjoitettu antaa sinulle kaikki sinun täytyy tietää käsitellä tuholaisia ja ratkaisemaan ongelmia.

Kysy exterminator käyttää eniten tehokkaita menetelmiä ensin. Monet exterminators olettaa, että mieluummin antaa vähemmän voimakas menetelmiä kokeilla ensin, jotta säästää rahaa, mutta ne harvoin toimivat. Voisit yhtä hyvin vain käyttää tehokkain menetelmä niin, että se on ohi ja ohi.

Jos ruskea erakko hämähäkit aiheuttavat ongelmia, käyttää liima-ansoja. Nämä hämähäkit ovat myrkyllisiä ja vaikea tappaa tuholaisten hylkivä kemikaaleja. Yöllä, he tulevat ulos piilostaan paikkoja, jotta he voivat etsiä ruokaa. Hyviä paikkoja laittaa nämä ansat ovat huonekalujen taakse ja pitkin sokkelit.

Sinun ei aina tarvitse soittaa, kun olet yrittää päästä eroon hiiristä. On olemassa useita menetelmiä voit käyttää myös liima-ansoja ja myrkkyä. Jos olet huolissasi vahingoittaa hiiret, voit torjua niitä, jotka on erityisesti valmistettu elektronisia laitteita, jotka päästävät ääniä he eivät pidä.

Yksi niistä asioista, joita voit tehdä vähentää tuholaisia teidän koti on tarkistaa ulko-kodin siirtomaita muurahaisia tai vikoja. Voit tuhota ulkopuolelta ensimmäinen, koska tämä on yleensä missä ongelma alkaa, ennen kuin se tulee oman talon.

Muista sulkea kaikki aukot, joita jyrsijät voisivat tulla kotiin. Tämä on erityisen tärkeää, ennen kuin talvi, kun jyrsijät etsivät lämmin paikka mennä suojaan. Etsi halkeamia ja reikiä kaikki koot noin ikkunat, tuuletusaukot ja perusta kodin. Jotkut pienet jyrsijät tarvitsevat vähemmän kuin neljäsosa tuuman puristaa omaan kotiin.

Jos sinulla on paljon puita tai pensaita noin kotiisi, karsia niitä. Tämä on hyvä tapa estää hyönteisiä ja eläimiä liikkuvat lähempänä kotiisi, koska ne eivät voi kuljettaa itse. Yritä karsia puita ainakin kerran muutaman kuukauden välein tai kun ne ovat liian suuria.

Ärsyttävä hyttyset ovat tiedossa lisääntyvät seisovassa vedessä. Jos sinulla on birdbath omalla pihalla, vesi vaihdetaan kolmen päivän välein. Monet ihmiset viittaavat myös siihen, lisäämällä laventeli birdbath auttaa torjua hyttynen väestöstä. Joten, kokeile lisätä se omaan lintuallasta aina, kun täyttö se.

Lemmikit ovat suuri lähde bug tartuntoja kotona. Ei vain voi teidän lemmikit tuoda kirppuja ja punkkeja ulkona, mutta niiden ruoka on ruokaa lähde vikoja samoin. Kun eläimet ovat syöneet, noutaa ruokaa. Pidä alue, jossa eläimet syövät puhdas samoin.

Kun sää viilenee syksyllä, uima-tuholaisia pyrkii ulos kotiisi lähteenä lämpöä. Erityisesti luteet, lepakot ja hiiret kaikki yrittää saada kotiisi aikana kylminä kuukausina. Varmista, että ulko-kodin on suljettu, joten nämä tuholaiset eivät pääse sisälle.

Jos olet vaivautunut kanssa hiirillä ja rotilla, se on aika, asettaa ansoja. Useimmat jyrsijät ovat houkutelleet maapähkinävoita. Ota pieni hieman maapähkinävoita ja rullaa se osaksi pieni pallo ja aseta se hiiri ansa kiusata jyrsijät tuoksu.

On olemassa muutamia asioita enemmän epämiellyttävä elämässä kuin kävely keittiöön syömään, vain nähdä joitakin ei-toivottuja vierailijoita syöminen murusia keittiön pöydällä! Jos haluat minimoida mahdollisuuksiasi sairastua muurahainen ongelma, varmista aina laittaa pois mitään ruokaa heti.

Laittaa joitakin teräsvillaa mitään reikiä, jotta jyrsijät eivät voi ryömiä läpi. Kun hiiret napostella teräs-villaa, he kuolevat syötyään sitä. Sekoita pakkelia, jossa pieniä paloja teräsvillaa, ja käyttää tätä seosta sinetöidä reikiä ja pitää hiiret pois!

Tyhjiö matto usein, jos sinulla on kirppu ongelma. Kirput alkaa elää teidän matto, jos ei ole tarpeeksi tilaa ne lemmikit. Auttaa pitämään väestön alhainen sinun pitäisi imuroida lattiat pari kertaa päivässä ja hävitä pussi välittömästi.

Yritä tallentaa kaikki avoimet elintarvikkeiden, kuten viljan ja keksejä ilmatiiviiseen kaappiin. Saatat ajatella, väli pahvi kotelo on liian pieni, mutta vikoja voi sovittaa itsensä osaksi pienimmätkin aukot. Ellei se voidaan säilyttää jääkaapissa, suojata ruoka tuholaisia tai kutsumalla heidät kotiisi ensimmäinen paikka.

Nyt sinun pitäisi tietää, miten ratkaista tuholaistorjunta-ongelmia. Sinun pitäisi myös tietää, mistä etsiä lisää tietoa. Tämän tiedon, sinun pitäisi olla mitään ongelmia saada kaiken takaisin raiteilleen kohti kasvintuhoojista vapaata elämää, niin kauan kuin voit käyttää, mitä olet oppinut ja laittaa se käytäntöön.