Frisbeegolf Kiekko

Nopea Ja Yksinkertainen Vinkkejä Saada Enemmän Ravintoa ruokavalioosi

Joka ikinen henkilö pitäisi tavoitteena on parantaa niiden ravinto. Tutkimus on keskeinen, koska tämä hyödyttää suuresti sinua luomaan tasapainoinen ateria suunnitelma. Käytä seuraavat neuvot auttaa itseäsi syödä paljon parempi ruokavalio.

Kun se tulee ravitsemus, me kaikki näyttävät on ongelmia tehdä se oikein. Meidän ongelma-alueet vaihtelevat, vaikka, ja joskus tarvitsemme apua tunnistaa nämä ongelmat. Katso ruokailutottumuksiaan ja päättää, mitä voit valita. On se salaatti tai juustohampurilainen? Sooda tai pullotettua vettä? Terveellisiä valintoja ovat ilmeiset, ja jos et poimia niitä niin usein kuin pitäisi, se voi olla ongelma.

Sen sijaan, eväs makea kohteita, kuten keksejä ja jäätelöä, kokeile niiden terveempiä kollegansa. Vaihda evästeet kohteita, kuten mysliä, puuroa ja muroja ja hedelmiä baareja. Jäätelöä, yritä mennä vähärasvainen tai rasvaton jogurtti. Näitä vaihtoehtoja ei vain maistuu paremmalta kuin unhealthier niitä, mutta saat ravintoaineita, kuten rautaa, kalsiumia, kuitua ja paljon muuta ruokavalioosi.

Monet ihmiset ottavat epäjohdonmukainen lähestymistapa ravitsemukseen, koska aihe ei ole luonnollisesti jännittävä. He voivat aloittaa päivänsä donitsi, sitten tuntea syyllisyyttä myöhemmin ja yrittää mennä jotain terveellisempää. Jos olet yksi näistä ihmisistä, harkitse yksinkertaistaa asioita itse tekemällä erilaisia, vähemmän epäterveellistä valintoja, kun voit saada junk-food korjata. Jos pidät munkkeja, kokeile vähärasvainen muffinssi ensi kerralla. Ehkä sitten työ tiesi alas muna-valkoinen rieska. Myös kokeile vaihtaa puoli-ja-puoli maitoa. Jos teet hitaasti, vähitellen muuttuu, pian huomaat, että olet tehdä ravitsevia valintoja ja että vanha junky valintoja vain ei maistu niin hyvältä.

Helppo, mutta tehokas tapa parantaa ravitsemus ruokavalio on sisällyttää tuore, raaka mehuja osaksi päivittäistä rutiinia. Tekemällä oman mehu pois orgaanisen hedelmiä ja vihanneksia, voit nopeasti ja herkullisen saada runsas annos vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua tahansa päivä.

Kun yrittää laihtua, se on erittäin tärkeää, että voit pitää aineenvaihduntaa korkealla. Vihreä tee voi auttaa. Vihreää teetä on osia, jotka ovat osoittautuneet nostaa aineenvaihduntaa. Lisäksi, mausteinen elintarvikkeet ovat osoittautuneet nostaa aineenvaihduntaa. Harkitse chili ruoka saavuttaa tämä.

Hyvä ravitsemus vinkki on pysyä kaukana muffinsseja ja sämpylöitä, kun et syö aamiaista. Muffinsseja ja sämpylöitä yleensä runsaasti sokeria, ja niiden glykeeminen indeksi on melko korkea. Tämä tarkoittaa sitä, että he enemmän kuin todennäköistä voidaan varastoida rasvaa. Yritä syödä kaurapuuroa sijaan.

Kun haluat lihoa, sinun täytyy tehdä se terveellä tavalla. Kun otat enemmän kaloreita kuin voit polttaa, sinun lihoa. Rasva on yhteinen ainesosa ruuassa ja on kaksinkertainen määrä kaloreita kuin proteiinia tai hiilihydraatteja. Pysyä terveenä, sinun täytyy saada ylimääräisiä kaloreita suotuisa yhdistelmä ravintoaineita, ei vain rasvoja.

Elävöitä kotitekoinen munakas, lisäämällä tuoreita tai pakastettuja vihanneksia. Munakkaita on vastustamaton vetovoima, kun ne sisältävät tuoreita tai pakastettuja vihanneksia. Vihannekset lisätä kiinnostusta, sekä, rakenne, väri, maku ja elintärkeitä ravintoaineita. Vain siivu joitakin ylös, kuullota ja lisää ne munakas juuri ennen kuin käännät ja sulje se ylös.

Imettää, kun ottaa vauva. Elimistö polttaa ylimääräistä 500 800 kaloria päivässä tuottaa maitoa. Nämä lisätty kaloreita voi saada sinut takaisin teidän ennen raskautta paino paljon nopeammin. Varmista syödä terveellistä tasapainoista ruokavaliota, vaikka, kuten sinun on vielä suurempi kalorien saanti, kunnes lopetat imetyksen.

Lisätä joitakin hedelmiä teidän aamulla vilja sen sijaan valita sokeria täynnä niitä. Ostaa tavallinen vilja ja lisää sitten tuoreita mansikoita, banaania tai mustikoita saada, että kaipaat makeutta. Sokeripitoiset lasten vilja vain jättää sinulle kaatua myöhemmin. Tuoreita hedelmiä täyttää sinut ylös paremmin ja ei aiheuttaa voit kaatua myöhemmin.

Kobalamiini on erittäin tärkeä ja usein unohdettu ravintoaine Amerikkalainen ruokavalio. Se on erittäin tarpeen, koska se on tarpeen moitteettoman toiminnan punasoluja, jotka toimittavat happea muualle elimistöön. Hyviä lähteitä se sisältää eläinten elintarvikkeet ja kasvissyöjille, on suositeltavaa ottaa täydentää.

Varmista, että olet juoda paljon vettä joka päivä. Urheilu-juomia, virvoitusjuomia, kahvia ja jopa mehuja ei lasketa tähän. Muita juomia kuin vettä, ovat täynnä sokeria ja lisäaineita, jotka voivat tehdä enemmän kuivata sinua kuin hydraatti. Juoda enemmän vettä kuin mitään muuta, ja jos sinulla on juoma, kuten alkoholi, joka on kuivatukseen, varmista juoda kaksi kertaa niin paljon vettä kuin se, tasapaino.

Vähentää natriumin. Suola voi olla tärkeä rooli korkea verenpaine, ja se on suositeltavaa, että voit vähentää suolan saanti on alle 1 tl (2,300 mg) per päivä. Yritä välttää jalostettujen elintarvikkeiden, ja älä lisää suolaa, kun ruoanlaitto. Sen sijaan, luottaa mausteita tai ei-suolaa mausteita sekoituksia aromi.

Yritä muuttaa koko kotitalouden samaan aikaan. Jos äiti ja tytär ovat syöminen terveellistä, mutta isä ja poika eivät ole, se tulee olemaan vaikeaa pysyä motivoituneena. Puhu perheesi kanssa siitä, miten tämä on sinulle tärkeää, ja niiden pitäisi olla valmis ainakin yrittää auttaa sinua sisällä talossa.

Tahansa, että et syö mitään, sinun pitäisi poistaa se sen alkuperäinen pakkaus. Se on paljon helpompi syödä koko pussi pelimerkkejä, kun he ovat jäljellä pussiin. Jos laitat puolet pussi lautaselle, luultavasti olla tyytyväinen, kun vain puoli pussi.

Ravitsemus on tärkeä osa terve sekä henkisesti ja fyysisesti. Kouluttamalla itsesi paras elintarvikkeet, erityisruokavalio, sinulla on kyky antaa kehon optimaalinen polttoaineen tyypin elämää. Huomaat, että hieman vaivaa ja päättäväisyyttä menee pitkä tapa parantaa laatua ja pituus elämäsi.