Frisbeegolf Kiekon Paino

Kodin Kiinnitykset Neuvoja? Lue

Paljon ihmisiä uskovat, että he tietävät riittävästi kotiin kiinnitykset saada lainaa ilman etsivät ulkopuolista neuvontaa. No, he ovat yleensä henkilöitä, jotka päätyvät joko on laskenut jokaisen lainan tai päätyvät ottaa maksamaan vuoret kiinnostaa. Ennen kuin mennä laina ostoksia, varmista, että tiedät mitä olet tekemässä.

Valmistautua itseäsi teidän asuntolaina sovellus aikaisin. Oman talouden on oltava hallinnassa, kun olet talon metsästys. Sinun täytyy rakentaa säästöjä ja vähentää teidän velka. Jos odotat liian kauan tehdä näitä asioita, et voi olla hyväksytty varten asuntolaina.

Jos aiot ostaa talon, varmista, että luotto on hyvä seisomaan. Useimmat lainanantajat haluavat varmistaa, että luotto historia on ollut tahraton vähintään vuoden. Saada paras korko, luotto-pisteet pitäisi olla vähintään 720. Muista, että mitä alhaisempi pistemäärä on, sitä vaikeampi mahdollisuudet saada hyväksytty.

Olla valmis ennen saada asuntolainan. Jokainen lainanantaja on pyytää, että tietyt asiakirjat haettaessa asuntolaina. Älä odota, kunnes he pyytävät sitä. On asiakirjoja valmis, kun annat heidän office. Sinun pitäisi olla teidän kahden viime maksaa tyngät, tiliotteet, tulo-verot tuotto ja W-2s. Tallenna kaikki nämä asiakirjat ja kaikki muut, että lainanantaja tarvitsee sähköisessä muodossa, niin että voit helposti lähettää niitä, jos he eksyä.

Kun olet valinnut oikean lainan tarpeisiisi ja alkanut sovellus prosessi, varmista, että saat kaikki tarvittavat paperityöt nopeasti. Kysy määräajat kirjallisesti alkaen sinun lainanantaja ja esittää taloudelliset tiedot ajoissa. Ei toimittamalla paperityöt ajoissa voi tarkoittaa menetystä hyvä korko.

Aina lukea pienellä painettu ennen kuin allekirjoittaa asuntolaina sopimus. On olemassa monia asioita, joka voisi olla piilossa sisäpuolella sopimus, joka voi olla vähemmän kuin ihanteellinen. Tämä sopimus on tärkeää oman taloudellisen tulevaisuuden, joten haluat olla varma, että tiedät tarkalleen mitä olet allekirjoittamista.

Älä tee äkkinäisiä liikkeitä luotto aikana asuntolaina prosessi. Jos sinun asuntolaina on hyväksytty, luotto on pysyä paikallaan, kunnes sulkeminen. Kun lainanantaja vetää up your luotto-ja sanoo, että olet hyväksytty, ei tarkoita, että se on tehnyt sopimuksen. Monet lainanantajien on vedä luotto uudelleen juuri ennen laina sulkeutuu. Välttää tekemästä mitään, joka voisi vaikutus teidän luotto. Älä sulje tilejä tai hakea uusia luottoja. Muista maksaa laskujaan ajoissa ja älä rahoittaa uusia autoja.

Pysy pysyviä kodin asuntolaina metsästää. Vaikka sinulla on yksi lainanantaja hylkää sinua, se ei tarkoita, että ne kaikki on. Monet taipumus seurata Freddie Mac ja Fannie Mae suuntaviivat. Ne voivat myös olla merkintäsitoumukset ohjeet. Riippuen lainanantaja, nämä voivat olla tiukempia kuin toiset. Voit aina kysyä lainanantajalle, miksi sinun evättiin. Riippuen syy, miksi he antavat, voit yrittää parantaa luotto nopeasti, tai voit vain mennä kanssa eri lainanantaja.

Kun rahoitus on talo, jossa suuri käsiraha johtaa alempi kiinnitys verokantaa. Tämä johtuu siitä, että iso käsiraha vähentää lainan arvo-suhde. Kun lainan arvo-suhde saa alentaa korkoja tullut edullisempia kodin ostaja.

Se on fiksu idea vähentää koko velka ennen ostamista kotiin. Kun asuntolaina on iso vastuu ja lainanantajat haluavat varmistaa, että sinulla on varaa maksaa. Olet menossa on paljon yksinkertaisempaa aikaa toteuttaa tämä, jos velka on minimaalinen.

Tallenna niin paljon kuin voit ennen kuin katsot ostaa kotiin. Lisää, että sinun täytyy laittaa alas, parempi, että ehdot asuntolaina sopimus. Pohjimmiltaan, mitään, että sinun täytyy ottaa pois lainan voisi maksaa kolme kertaa sen vuoden loppuun, joten säästää niin paljon kuin on mahdollista ensin.

Varmista, että sinulla on kaikki paperit kunnossa ennen kuin haet lainanantaja. Sinun täytyy olla hyvä dokumentointi tulot, vero asema ja taloudelliset velvoitteet. Pyydä jokaista lainanantaja aiot hakea täsmälleen, mitä tarvitaan onnistuneen hakemuksen. Kerää asiakirjat vastaavasti niin, että home mortgage sovellus, prosessi on sileä, yksinkertainen ja onnistunut.

Olla rehellinen, kun se tulee raportointia oman taloustiedot mahdollisuuksia lainanantajalle. Mahdollisuudet ovat, totuus tulee ulos aikana heidän tutkiessaan prosessi muutenkin, niin se ei kannata tuhlata aikaa. Ja jos kiinnitys ei mene läpi joka tapauksessa, sinun on juuttunut kotiin et voi todella varaa. Se on menettää/menettävät joko tavalla.

Vastaa jokaiseen kysymykseen oman home mortgage sovellus täysin rehellisesti. Ei ole mitään hyötyä valehdella, niin kaikki tiedot, jotka annat on perusteellisesti tarkkuutta. Lisäksi pieni fib voi helposti johtaa oman kieltäminen, joten vain olla rehellinen alusta alkaen, niin että sinulla on parhaat mahdollisuudet.

Varmista, että sinulla on suuri käsiraha säästänyt. Se on aina parempi laittaa suuremman summan alas, kun saada asuntolaina. Enemmän rahaa sinun täytyy laittaa alas teidän talo, alempi maksut tulee olemaan tulevaisuudessa. Se tarkoittaa, että enemmän rahaa joka kuukausi.

Haluat ehkä harkita jälleenrahoituksen home mortgage. Korkotaso on laskenut paljon viime vuosina, ja tästä johtuen voit maksaa tuhansia vähemmän yli aikavälin teidän laina, jos et jälleenrahoittaa nyt. Tämä on jotain, että sinun täytyy harkita, jos aiot maksaa vain murto prosenttia enemmän kuin mitä voisit maksaa nyt.

Sinun ei tarvitse ottaa luokat pankkilainaa ymmärtää tarpeeksi home kiinnitykset. Kaikki mitä tarvitset on muutamia yksinkertaisia ja käytännöllisiä neuvoja, kuten vinkkejä olet lukenut yllä oleva teksti. Jos voit lähestyä aihetta tarpeeksi tietoa, sinun pitäisi pystyä saada hyvä asuntolaina.