Frisbeegolf Kiekot

Camping Vinkkejä Auttaa Sinua Ulos

Valmistaudu monia jännittäviä seikkailuja ja tarinoita kertoa, kun tänään. Kaikki, että olet noin oppia camping aiot olla ahdistunut loppuun matkasi. Käydä läpi seuraavia vinkkejä tässä artikkelissa on tarjota nähdä, mitä voit oppia camping.

Sinun ei tarvitse olla partiolainen olla valmis, jos aiot mennä camping. Yksi ensimmäisistä sääntöjä on olla varma kertoa jollekin, minne olet. Jos ei ole tarkka sijainti antaa, niin antaa yleinen ajatus suurten teiden lähellä tai jopa GPS-koordinaatit, jos tiedät ne ja antaa aikataulu milloin aiot palata.

Ennen kuin pää pois teidän kauan odotettu camping matka, varmista, että alueella, jossa aiot leiri ei vaadi camping lupa. Jos satut leirin paikka, joka ei vaadi yksi ja sinun ei saada yksi, sitten et voi olla edessä varsin mojova lippu tai hyvin paikallinen metsänvartija.

Kun päätät mennä camping, haluat varmista, että olet tuoda taskulamppu ja paristoja. Haluat pystyä katsomaan keskellä yötä vain siinä tapauksessa, että sinun täytyy saada ylös ja mennä vessaan, tai vain liikkua.

Pidä perheesi tarpeet mielessä, ennen kuin valitset määränpään. Esimerkiksi, jos sinulla on vauva tai taapero, se voi olla parasta pysyä lähellä kotia, jos asiat eivät mene suunnitellusti. Jos sinulla on teini-ikäisiä, kuitenkin, saatat nauttia matkustaa eri tilassa. Valita mikä on parasta sinulle!

Suuri virhe, että leiriläiset tekevät on, että he saavat menetetty tilaisuus. Älä anna tämän tapahtua sinulle. Jos et tunne alueella olet camping tai jos olet erämaa-alueella, älä eksy liian kaukana leirintäalue. Kannettava GPS on erinomainen investointi, jos aiot tahansa erämaa camping seikkailu.

Jos olet menossa camping oman lemmikkejä tai lapsia, sinun täytyy ottaa muutamia varotoimia. Yritä opettaa lapsille perusasiat camping turvallisuus. Heidän täytyy tietää, mitä tehdä, jos he eksy, ja jokaisen pitäisi olla pieni survival kit. Varmista, että sinulla on hihnat lemmikkejä ja varmista, että ne ovat nykyisen kanssa kaikki rokotukset.

Jos olet camping ja sää alkaa nousta merkittävästi, tarina jäähdyttimet, että sinulla on kanssasi ja laittaa ne jonnekin varjossa. Se auttaa myös pitämään heidät peitetty jonkinlainen pressu. Tämä pitää lämpötila kylmälaukun sisällä nousemasta liian paljon.

Vaikka olet yrittää päästä pois ylellisyys elämän, se voi auttaa tuomaan jotain kivaa teidän camping trip. Suosikki karkkia tai joitakin valmiiksi pakattuja creamers aamukahvia ovat kevyitä ja helppo ottaa mukaan. Nämä pienet ylellisyydet voi todella kirkastaa henget!

Camping on ainutlaatuinen tunne siitä, että elämä on tarjota. Jos sinulla ei ole ollut mahdollisuus kokea camping matka vielä, niin olet menossa haluavat omistaa hieman aikaa selvittää, miten hauskaa camping todella on soveltamalla mitä olet oppinut tänään camping.