Frisbeegolf Tekniikka

Viittaus Kannettavat tietokoneet, Sinun Täytyy Tietää Mitään Muuta Kuin Löydät Täältä

Kannettavat tietokoneet ovat kulkeneet pitkän tien, koska ensimmäinen matkalaukun kokoinen, kannettava tietokone oli keksitty. Ne ovat nyt saatavilla koot mahtuvat kukkaro, tai suurempia malleja enemmän sopiva kotikäyttöön. Koko ja tyyppi tarvitset, riippuu siitä, mitä aiot käyttää sitä, ja missä.

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, kun ostat kannettavan on ostaa hyvä asia se. Koska kannettavat tietokoneet ovat kannettavia, he altistuvat enemmän vahinkoja kuin pöytätietokoneen. On olemassa tuhansia tyylejä ja malleja, joista valita, joten voit suojata kannettavan tietokoneesi tyylillä.

Merkkejä on väliä, kun olet ostamassa kannettavaa tietokonetta. Jotkut ovat parempaa palvelua kuin toiset, kun taas toiset ovat huomattava niiden kestävyys. Mainetta joidenkin yritykset muuttuvat ajan myötä. Se on yleensä hyvä idea pitää kiinni kohtuullisen tunnettu brändi ja tarkista online-arvosteluja, joita ostajat ennen lopullista päätöstä.

Jos aiot olla ostaa uusi kannettava tietokone, ota aikaa katso erot välillä Mac ja Windows pc. Apple Mac on usein rakennettu paremmin, mutta Ikkunat ovat yleensä vähemmän kalliita. Tarkista molemmat pois tiilet-ja laasti myymälä. Sitten saada verkossa ja nähdä, jos ihmiset ovat kirjoittaneet arvosteluja yksi pidät eniten.

Jos aiot ostaa kannettava tietokone, verkossa, tietää, miten kysyä sitä. Selvittää, mitä brändin nimi on, ja kertoa, että henkilö antaa sinulle tiedot. Jos he eivät voi kertoa, niin se on luultavasti hyvä idea välttää ostamasta niitä. Ellei, voit etsiä yli sen henkilökohtaisesti, se ei ole riskin arvoista, koska et tiedä, mitä voit saada.

Kun se tulee omistaa kannettavan haluat välttää juominen lähellä sitä hinnalla millä hyvänsä. Mitään spray teidän juoma tai vahingossa vuoto on enemmän kuin todennäköistä johtaa pysyvään tahmea paikalla kannettavan tietokoneen, jos ei pahempi. Siksi, on juoda ennen tai käytön jälkeen, ei sen aikana.

Pitää kädet ja sormet kramppaa, kun kirjoitat kannettavan tietokoneen, käytössä on langaton näppäimistö, joka on saman kokoinen kuin työpöydälle. Näin sinulla on mukavasti täysikokoinen avaimet ilman kärryä pöytätietokoneen kanssa.

Jos haluat ainoastaan käyttää kannettavan tietokoneen web-surffaus, tekstinkäsittely ja elokuvien katseluun, harkita, ultrabook, notebook tai tablet sijaan. Näitä pienempiä, halvempia vaihtoehtoja antaa sinulle paljon ominaisuuksia, mutta ne ovat kevyempiä, sopivat budjetti helpommin ja voi silti antaa sinulle, mitä tarvitset.

Mieti, mitä tahansa alennukset saatat saada tietyiltä jälleenmyyjiltä. Jotkut vähittäismyyjät tarjoavat senior alennukset, opiskelija-alennukset ja alennuksia jäsenet sotilaallinen. Alennus voi olla pieni, mutta se on sen arvoista käyttää. Kun olet ostamassa jotain yhtä suuri kuin kannettava tietokone, pieni alennus menee pitkälle.

Katsoa ohi tuotemerkki, kun tietokone ostoksia. Tuotemerkki tuotteet tulevat usein hintalappu vastaamaan. Ymmärtää laitteiston sisällä kannettava, joten voit määrittää, jos vähemmän kalliita malleja tarjota samantasoista teknologiaa. Alle tutka merkkejä voi tarjota vastaavia tuotteita halvemmalla.

Jos sinulla on teidän sydän asetettu todella kallis kannettava tietokone, joka on poissa hintaluokassa, sinun kannattaa harkita saada yksi, joka on kunnostettu. Hinta on usein oikeassa, ja jos se on riittävä takuu, riski ei ole liian huono. Useimmat suorittaa sekä uusi malli ja halvemmalla mahdollistaa sen, että lähes kuka tahansa saada erinomainen kone.

Jos haluat luoda ja muokata WordPress otteita kannettavan tietokoneen, ajattele käyttäen Ote Editori. Se on kyky lisätä otteita sivuja, kun myös auto-tuottaa ja lisäämällä otteita Sivuja, Virkaa ja Arkisto listat. Se voi jopa korvata viestit, jotka on listattu kotisivulla.

Ymmärtää, mitä laite on. Jos olet gamer, ääni-ja video-kortit on tärkeää. Tämä tarkoittaa myös sitä, nopeampi prosessori ja enemmän MUISTIA. Jos olet enemmän satunnainen käyttäjä, välttää uusin, suurin ääni-ja video-laitteisto. Kuitenkin, jos katselet elokuvia säännöllisesti, ne tulee harkita uudelleen.

Akun asioissa, kun ostaa kannettava tietokone. Vaikka saatat ajatella, että sinulla on stay kytketty-in useimmat kertaa, et halua olla kahlittuna pistorasiaan. Vähintään akun pitäisi olla 4 tuntia huippukunnossa. Jos aiot mobiili usein, etsiä kannettava tietokone, joka voi kestää 6 tuntia.

Kun muuttuvat kylmästä lämpimään, älä käynnistää tietokoneen ylös, kunnes se on huoneenlämpöistä. Lämpötilan muutokset voivat usein tehdä tiivistyminen sisällä kannettavan tietokoneen. Kosteus voi vahingoittaa sisällä tietokoneen myös.

Saatat kätevästi ostat kannettavan kaupassa, jossa voit nähdä ja tuntea, mitä olet saada. Tilata verkossa, mutta tarjoaa joitakin todellisia etuja. Voit custom jotta jokainen tietokone komponentti paremmin tarpeisiisi ja yleensä yleinen hinta on pienempi kuin hyvin.

Jos olet koskaan käyttää julkisia hotspot tai ravintolan Wi-Fi, kysy työntekijä verkon nimi. Joskus hakkerit ja rikolliset perustaa oman langattoman verkon julkisella paikalla, toivoen houkutella hyväuskoinen uhreja, jotka vain olettaa sen olevan laillista. Varmista, että olet aina käyttää juuri Internet-yhteys.

Lähes jokaisella on kannettava tietokone näinä päivinä, ja jos sinulla ei ole yksi vielä, sinun pitäisi harkita ostaa yksi. Ne ovat saatavilla koko ja tyyppi lähes kuka tahansa, ja jopa kallis voi täyttää useimmat tarpeisiisi. Käytä tätä tietoa opit tässä artikkelissa auttaa sinua valitsemaan.