Geishakuula

Vanhemmuuden Vinkkejä, Jotka Voivat Opastaa Sinua

Lapset tarvitsevat selkeän suunnan. Se on vanhempien työ vahvistaa, että suunta, asettaa tavoitteita lapsilleen ja seurata vakuuttaa nämä tavoitteet saavutetaan. Alla löydät useita vinkkejä, jotka auttavat sinua täyttävät nämä velvoitteet joka sinulla on vanhempana.

Jos sinulla on lapsia, on kotona testattu johtaa. Nuoret lapset laittaa kaiken suuhunsa. Kun he vahingossa niele maali, joka on johtanut siihen, että he voivat tulla hyvin sairas ja joissakin tapauksissa ne voivat jopa kuolla. Jos luulet lapsesi voi olla nautittuina aiheuttaa, tuoda ne lääkärin saada verikoe.

Sen sijaan käyttää pulloa siten, että isä side vauva, tutkia muita uusia vaihtoehtoja. Monet imettävät suhteet ovat vahingoittaneet tarve on isä mukana ruokinta. Isät kuitenkin on monia muita tapoja sitoutua heidän vauvoja kuin häiritsemällä ruokinta-aika. On isä antaa kylpyjä tai hierontaa vauva. Isä voi rock vauva nukkumaan, kun imetys on valmis tarjoamaan ratkaiseva liimaus hetkiä.

Hyvä vanhemmuus kärki on auttaa lasta läksyissä niin usein kuin he voivat. Älä vain tee läksyjä heille. Yritä opettaa heille, miten ratkaista ongelmia. Osoittamalla aitoa kiinnostusta oman lapsen tutkimukset, lapsesi on paljon investoinut hänen tai hänen oma koulutus.

Käytä smart-puhelin auttaa sinua pitämään kirjaa lapsen vaippa muutoksia ja syöttöjä. Voit ladata sovellus, joka pitää kirjaa siitä, mitä voit tehdä lapsesi kanssa. Tämä on erityisen hyödyllistä, vierailujen aikana lastenlääkäri, he voivat täytyy tietää yksityiskohtia koskevat lapsesi rutiinia.

Avioliitto on aivan yhtä tärkeää kuin lapsesi, niin hyvää huolta. Tarvitset aikaa yhdessä varmistaa, että voit pitää intohimo elossa, joten varmista, että on treffi-ilta kerran viikossa, jossa se on vain sinä ja puolisosi. Lapset voivat olla siellä kun pääsen kotiin!

Vähentää stressiä, kun lentää lapset kysyä portti hoitaja, jos ne tarjoavat aikaisin lennolle perheille. Jos he eivät, kysyä, jos voit nousta aikaisin. Tämän avulla voit suojata lapsia heidän paikkaa etuajassa ja se on myös helpompi löytää säilytyslokero oman käsimatkatavaroihin.

Alkaa opettaa lapsesi tehdä askareita nuorena. Jopa 3-vuotias voi opettaa tekemään perus askareita, kuten ruokinta koiran tai poimien leluja. Tämä juurruttaa lapsesi ajatus siitä, että hän on tärkeä rooli perheessä. Se parantaa hänen itsetuntoaan.

Yksi hyvä tapa osallistua lapsesi elämään on liittyä vertaisryhmät. Se voi olla mitä tahansa kirjastosta ryhmä urheilullinen ryhmä, äiti ja minä-ryhmä. Ei vain ovat nämä vertaisryhmät hyvä saada mukana hauskaa toimintaa lapsesi, mutta se mahdollistaa sekä sinun ja lapsesi tavata ihmisiä ja saada uusia ystäviä.

Älä turvautua huutaa, jos lapsi on tehnyt jotain väärin tai tehnyt sinut hulluksi. Huutaminen ei tee mitään vaan tehdä lapsesi pelkää sinua. Sen sijaan, laske itsesi heidän silmien tasolle ja yritys äänellä, selittää heille, mitä he tekivät väärin ja miksi ne ei voi tehdä sitä uudelleen.

Vaikka jokainen vanhempi tietää, että he ovat, näyttää esimerkkiä lapsilleen, jotkut vanhemmat unohtaa, että tämä prosessi jatkuu koko ajan. Vanhemman ei pitäisi koskaan tehdä lupaus täyttämättä. Lapset ovat erittäin herkkiä, mitä heidän vanhemmat sanovat, he aina kiinnittää huomiota. Hyvät vanhemmat pitää tämä mielessä ja älä koskaan tee lupauksia, joita ilman jotka aikovat pitää ne.

Varmistaa, että kurinpitotoimia on vaikutusta aiot seuraamalla niitä lastesi kanssa. Varmista, että lapsesi ymmärtää, miksi on ryhtynyt toimiin, ja että he tietävät, mitä käyttäytymistä heidän puoleltaan olet löytänyt hyväksyttävää. Tämä takaa kuri on tehokas ja voi pitää sinua ottaa soveltaa sitä toistuvasti.

Jos sinulla on vaikeuksia saada lapsesi syödä ateriansa, hyvä tapa kannustaa heitä tekemään niin on myös niiden valmistelussa. Sinun ei tarvitse antaa niitä kuullota vihanneksia, mutta useimmat lapset pystyvät kokoamaan maapähkinävoi ja hyytelöä sandwich. Laita ainekset jääkaappiin ja anna lapsesi saada ne pois, jotta heidän aterian.

Jatkuvasti vuorovaikutuksessa meidän lapset me saamme aikaan kaksi asiaa. Olemme vakuuttava heille, että me rakastamme heitä ja me pitää kirjaa siitä, missä he käyttävät energiaa ja missä ne eivät ole. Vinkit edellä tehostaa työtä meidän kasvot, kuten vanhemmat ja korostaa kuinka tärkeää työ on.