Golf Lyönnit

Koskaan Murehtia Tehdä Kotiin Parannuksia Uudelleen

Vaikka mahdollisuus rautakauppa voi olla pelottava yksi, sinun ei tarvitse katsoa kauas löytääkseen inspiraatiota tarvitset. Se vain kestää oikeat tiedot, jotta pääset alkuun. Tämä artikkeli tarjoaa useita paloja neuvoja siitä, miten voit aloittaa minkä tahansa projektin oikealla tavalla.

Jos olet kiinnostunut rautakauppa, hyvä paikka aloittaa on kokeilla värimaailma. Voit tehdä tämän hankkimalla tilkkuja paikalliselta maali tallentaa, tai käyttäen erilaisia online-värimaailma sivustot ja sovellukset. Tämä voi olla luova ja hauska, ja innostaa sinua keksimään ideoita, ei ehkä ollut, jos olisit keskittynyt yksityiskohdat, kuten kalusteet heti.

Voit tehdä paljon parannuksia omassa keittiössä. Aluksi käsitellään seinä tilaa, ja jos sinulla on rasvatahrat, käytä vesi-pohjainen ratkaisu puhdistaa ne. Se tulee päästä eroon rasvaa ja myös poistaa paljon maali. Seuraavaksi maalata keittiön muutos. Käyttämällä tan väri on houkutteleva ja dramaattinen vaikutus.

Järjestää kotiin pullotus ylös lanka ja muita herkkiä materiaaleja. Kaksi litran pulloa kuin ne, sooda tulevat ovat hyvä tallentaa käytännössä kaiken. Poista tarra, leikkaa viilto alas-puolella ja aseta pasmoina tai pallot lankaa! Vedä löysä pää läpi alkuun ja vaihda korkki ja kiinnitä se.

Ennen kuin teet mitään remontin kotiisi, tutustu joitakin avoimia taloja. Tämä antaa sinulle hyvä tuntea, mitä on trendikäs ja suosittu sisustus tällä hetkellä, ja voit oppia paljon enemmän todellinen koti kuin olisi lukemassa käytävillä paikalliselta rautakauppa store. Useimmat malli asunnot ovat sisustettuja, ja niissä on ikkuna hoitoja ja huonekalut vaiheessa kotiin, joten voit valita ulkoasua haluat ja välttää oikeudenkäynnin ja virhe päivittää kotiin.

Spice up your uuninreunus koristamaan se vastaavasti ryhmitelty kohteita. Kerää esineitä, jotka ovat samanlaisia luonnossa, kuten puuta kohteita, vain kohteet, joissa on kirjaimet niitä kohteita, jotka ovat vanhanaikaisia tai eri kokoinen koriste-paperi laatikot. He luoda mielenkiintoinen keskipiste lähellä takka ja voi osoittautua keskustelu kappaletta.

Solmio t-paita ympärillä kasvosi! Ei tarvitse hengityssuojainta, kun olet hionta? Hävetkää! Jos olet hyppysellinen vaikka voit improvisoida tahansa lähellä kutoa luonnonkuitu. Se ei ole paras ratkaisu, mutta se varmasti lyö, joilla ei ole suojaa hengityselimiä mitään!

Synteettisten rakennusmateriaalien on paikka, kotiin parannus hankkeita, ja että paikka on yleensä ulkopuolella. Synteettiset ovat yleensä kestä aurinkoa ja sää parempi kuin luonnon materiaaleja, ne korvaavat. (Kivi on merkittävä poikkeus tästä säännöstä.) Puun erityisesti, on olemassa useita synteettisiä tilalle, jotka tarjoavat vastaavia houkuttelevuutta ja ylivoimainen kestävyys.

Jos olet remontti pieneen tilaan, ja sinulla on kyky, asentaa suurempia ikkunoita. Vaikka et voi laajentaa ikkunan koko, käytä tyyli-ikkunan, joka on enemmän lasia kuin puurunko. Enemmän lasi-ikkuna tulee tarkoita, että se antaa enemmän luonnonvaloa, joka tekee pieni huone näyttää paljon kirkkaampi ja suurempi.

Vähentää kodin energiakustannukset, korvata nykyisen termostaatti, joka voidaan ohjelmoida. Monet perheet säästää lähes 200 dollaria vuosittain kautta ohjelmoitava termostaatti, käyttää. Ohjelmoitava termostaatti voidaan asettaa muutos, kun perhe on nukkumassa tai ulos talosta, pitää sinun maksaa lämmityksen ja jäähdytyksen sinun ei tarvitse. Ne ovat myös edullinen, ja voi olla piristyi alle $40.

Kattokruunut on paikka jopa vaatimaton kodeissa. Hyvä kattokruunu, joka erottuu tahansa kotiin voi ostaa vähemmän kuin viisi sata dollaria. By valitsevat 200 400 wattia, kattokruunu antaa kirkkaus ja kimallus mihin tahansa huoneeseen.

Ennen kuin tehdään suuria investointeja maisemointi materiaaleja ja kasveja, tarkista paikallisen puutarhan keskus. Useimmat nurmikko ja puutarha yritykset ovat enemmän kuin halukas keskustelemaan alustavien maiseman suunnittelu ja strategia juurikaan mitään kustannuksia. Tämä varmistaa, että valitset kasveja, jotka ovat yhteensopivia huolto-odotukset, maaperän tyyppi ja määrä aurinkoa ja varjoa.

Älä valitse urakoitsijaa vain siksi, että hän tarjoaa sinulle paljon halvempaa korot kuin kaikki muutkin. Joskus se on merkki siitä, että hän tai hän epäilee työnsä laatua, ja sinun pitäisi haluat. Aina saada vähän arvioita ja varmista, että jokainen nämä urakoitsijat antaa sinulle viittauksia.

Hyvä tapa lisätä arvo kotiisi on lisätä sun huoneen takaisin oman talon. Milloin tahansa voit lisätä neliön kuvamateriaalia kotiisi, olet lisätä sen arvoa. Lisäksi, sun huone näyttää hyvältä, antaa kodin enemmän valittaa ostaja.

Voit tehdä taustakuvan poisto on helpompaa täyttää spray pullo puoliksi etikalla sitten täyttää alkuun vedellä. Pisteet paperi-ja spritz etikka seos yli paperi, kyllästää se ja anna sen liota viisi minuuttia tai niin. Käytä kitti veitsi nostaa nurkkaan ja nauttia helpompaa poistaminen ilman kemikaaleja.

Olet todennäköisesti tullut siihen tulokseen, että parantaa kotisi ei välttämättä ole monimutkaista. Oppia lisää siitä, rautakauppa on ehdottoman välttämätöntä menestykseen. Älä unohda, mitä olet juuri oppinut, ja katsella kotiin saada paremmin ja paremmin.