Golfmailat Lyöntipituudet

Utelias Pöytätietokoneet? Seuraa Tätä Asiantuntija-Apua!

Valitsemalla työpöydän tietokone voi olla pelottava tehtävä vain noin kenellekään. Kenen, hankkimalla hyvä määrä tietoa aiheesta ennen ostoksia, se voi todellakin olla suoritettu. Pidä käsittelyssä joitakin hyödyllisiä neuvoja, kun ostit tietokoneen, joka täyttää tarpeet sinulle ja perheellesi.

Ole hakevat tietokoneet, että omistajat ovat antaa pois. Monet ihmiset etsivät siirtämään computing tabletit ja kannettavat tietokoneet, joten voit ostaa heidän pöytätietokoneen melko edullisesti. Nämä tietokoneet ovat yleensä hyvässä kunnossa, mutta ennen kuin teet tarjouksen, varmista, että se toimii hyvin.

Tarkasta tietokoneen lisäosat ennen kuin ostat sen. Monet näistä malleista ovat lisävarusteita, jotka voit ostaa. Olla varma, voit vain ostaa mitä tarvitset. Myös, olla varovainen, koska monet lisäosat ovat halvempia muut sivustot. Mitään ostanut tietokoneen valmistaja itse on yleensä hinnoiteltu huomattavasti suurempi.

Harkitse all-in-one näyttää työpöydällä tietokoneen tarpeisiisi. Tämä tarkoittaa, että tietokone on suuri näyttö, jossa suurin osa sen komponenttien takaisin. He tulevat monissa kokoja ja kanssa ja ilman touch input. Ne on helpompi kuljettaa, koska vähemmän johtoja. Monet myös on sisäänrakennettu web-kameroita helpompaa videoneuvottelut. Ne toimivat hyvin varten viihde tarkoituksiin, liian.

Jos haluat uuden pöytätietokoneen, katso verkossa. Internetissä on niin monia eri tarjouksia ja vaihtoehtoja, olet varmasti löytää tietokone, joka on sekä omassa hintaluokassa ja tekee kaiken mitä tarvitset sitä tehdä. Ainoa asia, sinun täytyy muistaa on vertailla hintoja eri yhtiöiden niin, että olet saada paras käsitellä.

Jos sinulla on kotitoimiston tai pienyritys, kannettava tietokone luultavasti ei tavata kaikki tarpeet. Kun kannettava tietokone on suuri, kun olet ulos ja noin, desktop-malli on parempi, jos tarvitset tulostin, kopiokone, faksi ja skanneri. Myös, monet ihmiset löytää kirjoittamalla säännöllisesti näppäimistö on helpompaa kuin työskentelee kannettavan tietokoneen.

Kun etsit uuden tietokoneen, varmista, että muistat tarvikkeet. Olet ehkä huomannut, suuri näyttö ja tietokone voi olla varustettu nopea prosessori, mutta muistaa asioita, kuten näppäimistö ja hiiri. Hiirtä ja näppäimistöä edistää tietokoneen käyttöä, joten varmista, että olet viettää aikaa poiminta paras niistä.

Kun etsit oikea pöytätietokoneen tarpeisiisi, kiinnittää huomiota tarkoitettu tyypin Internet-yhteyden sekä onko mahdollinen desktop-malli on modeemi. Jos et pysty yhteyden laajakaistan, koska sijaintisi, tarvitset modeemin. Muuten, voit ostaa tietokoneeseen, jossa ei ole yksi.

Tietää, mistä löytää oppaita uuden tietokoneen, varsinkin jos he ovat verkossa. Katsokaa, mitä he ovat verkossa ja varmista, että olet mukava sen kanssa. Myös olla varma, että sinulla on helppo pääsy ohjelmiston lataaminen korjaustiedostot, päivitykset ja laiteajurit.

Työasemat voi ostaa vähemmän kuin kannettavat tietokoneet, yleensä. Voit ostaa kunnon pöytäkoneen niin vähän kuin $400 myymälässä. Varmista, että myymälä ostaa tietokoneen on hyvämaineinen ja seistä takana myyntiin.

Jos olet gamer etsii uutta desktop-tietokone, tarkista tietokoneen vaatimukset-pelejä haluat pelata. Näin, voit olla varma, että on oikea tietokone pelejä aiot pelata. Voit myös tarkistaa pelaamista sivustoja ja foorumit nähdä, mitkä tietokoneet seisomaan paras suhteen pelit.

Ilman oikeaa tietoa, se voi olla vaikea ostaa oikea pöytätietokoneen tarpeisiisi. Mutta, jos olet viettää aikaa perusing tietoja, kuten edellä todettiin, voit onnistua. Toivottavasti tämä artikkeli on tarjonnut monenlaisia oivalluksia sinun tarvitse tehdä päätöstä, joka tekee sinut onnelliseksi.