Haluttomuus

Kaikki Sinun Täytyy Tietää Noin asuntoluottojen

Oletko ollut etsivät asuntolaina, mutta tuntuu hukkua kaikki tiedot, jotka on siellä? Älä huoli, seuraava artikkeli vie sinut kiinni kaikki tarvittavat tiedot, sinun täytyy tietää haettaessa asuntolaina. Vaikka et ole etsimässä asuntolainaa nyt, kuka tahansa voi saada arvokasta tietoa jatkamalla artikkelin alla.

Kun olet saada lainata asuntolaina, varmista, että paperit ei mainita mitään siitä, PMI vakuutus. Joskus asuntolaina edellyttää, että olet saada PMI vakuutus, jotta saada pienempi korko. Kuitenkin, kustannukset vakuutus voi korvata tauko saat tahtiin. Joten katsokaa tätä huolellisesti.

Ymmärtää oman luotto-pisteet ja miten se vaikuttaa mahdollisuudet varten asuntolaina. Useimmat luotonantajat vaativat tietyn luotto taso, ja jos et kuulu alla, olet menossa saada vaikeampaa saada asuntolaina laina kanssa järkeviä hinnat. Hyvä ajatus on, että voit yrittää parantaa luotto ennen kuin haet asuntolaina.

Jos olet harkitsee lopettamista työsi tai hyväksyä työllisyys eri yritys, viive muutoksen vasta sen jälkeen, kun kiinnitys prosessi on suljettu. Asuntolaina on hyväksytty, joka perustuu tiedot on alun perin toimittanut hakemuksesi. Mikä tahansa muutos voi pakottaa viive sulkeminen tai voi jopa pakottaa lainanantaja kumota päätös hyväksyä lainaa.

Jos 20% käsiraha on poissa liiga, tehdä ostoksia ympäri. Eri pankeissa on erilaisia tarjouksia, jotka voit harkita. Ehdot ja hinnat vaihtelevat kullakin, jotkut antaa pienempi etumaksu, mutta hieman korkeampi korko. Etsi paras yhdistelmä oman nykyinen tilanne.

Sinun pitäisi olla tietoinen veroja kotiin haluat ostaa. Sinun on pystyttävä ennakoimaan kiinteistöjen veroja. Välttää epämiellyttävän yllättynyt odotettua suurempi vero bill, koska omaisuus on arvioinut osoitteessa paljon suurempi arvo.

Voit pyytää, että myyjä maksaa tiettyjen päätöskurssi kustannukset. Esimerkiksi myyjä voi maksaa joko prosenttiosuus sulkeminen kustannuksia tai tiettyjä palveluja varten. Monta kertaa myyjä on vastuussa maksaa termiitti tarkastus sekä tutkimus ja arviointi omaisuutta.

Ilmapallo kiinnitykset ovat helpoin päästä. Tämä laina on lyhyellä aikavälillä, ja tasapaino velkaa asuntolaina tarpeisiin olla uudelleen, kun laina-aika umpeutuu. Tämä voi aiheuttaa joitakin ongelmia, koska et voi on lisääntyi korot, joka voi tehdä se kova sinulle.

Monitor korkoja ennen allekirjoittamista kanssa asuntolaina lainanantaja. Jos korot ovat olleet laskussa viime aikoina, se voi olla kannattaa pitää pois asuntolaina muutaman kuukauden nähdä, jos olet saada parempi korko. Kyllä, se on uhkapeliä, mutta se on mahdollista säästää paljon rahaa yli elämän laina.

Jos sinulla on huono luotto, välttää soveltamalla varten home mortgage. Vaikka saatat tuntea taloudellisesti valmis riitä käsittelemään kustannukset asuntolaina, sinulla ei ole saada hyvä korko. Tämä tarkoittaa, voit päätyä maksamaan paljon enemmän yli elämän laina.

Jos olet ajatellut päätyä vaihtaa työpaikkaa, yritä odota, kunnes sen jälkeen, kun lainan hyväksymisestä prosessi on ohi. Tämä johtuu siitä, että takaaja täytyy mennä läpi työllisyyden todentaminen prosessi uudestaan. He myös vaativat sinua antamaan palkka tiedot, joka tarkoittaa sitä, että sinun olisi pitänyt laittaa lainan pois vasta sen jälkeen, kun olet maksanut pari kertaa.

Nyt voit nähdä, kuinka helppoa se on ymmärtää kaikki on tietää noin asuntolainojen. Vaikka sinun ei tarvitse olla asiantuntija heti, näitä vinkkejä täällä ei ole syy, miksi et voi luottaa, kun etsivät kotiin kiinnitys. Kiinni siitä, mitä luet täällä auttaa tekemään tämän asuntolaina hae helppo.