Happokuorinta

Miten Lopettaa Käsissä Aika Ja Estää Vanhenemista.

Ellet löytänyt tapa käyttää aikaa koneen tai uhmata lakeja todellisuuden, olet menossa kokea vanhenemista, kuten me kaikki. Tämä tarkoittaa sitä, juonteita voi alkaa näkyä, ryppyjä, viat, tai enemmän vakavia terveyteen liittyviä ongelmia. Kuitenkin, vaikka emme voi uhmata ikääntymistä, voimme varmasti torjua sen vaikutukset joitakin hyviä neuvoja.

Pidä kehon kunnossa ja toiminnan huipussaan, vaikka vanhenemisesta. Liikunta ei ole vain laihtuminen, se on myös erittäin tärkeää pitää kehon nuoria ja toimi sen optimaalinen taso. Sydän liikunta on erittäin tärkeää oman sydämen terveyteen, joten pitää kehon liikkuvat pitää vuoden päässä.

Tiesitkö, että korkea verenpaine, sydänsairaudet ja diabetes ovat riskitekijöitä dementiaa? Nämä riskit tulee enemmän vakavia, koska tupakointi, liikunnan puute ja korkea kolesteroli. Kuten ikä, se tulee yhä tärkeämpää hallita näitä häiriöitä, jotta voidaan säilyttää hyvä henkinen terveys ikääntymisen edetessä.

Se voi kuulostaa masentavalta, mutta muista, että olet lähestymässä lopun elämääsi joka päivä. Pidä tämä mielessä avulla voit arvostaa pienimmätkin asiat elämässä. Se antaa sinulle ajaa pyrkiä saada irti jokainen päivä elämässäsi.

Kuten alkaa saada vanhempi, se on tärkeää kunnolla huolta silmäsi. Se on luonnollista kokea näön heikkeneminen, kun ikää, mutta nähdä silmälääkäri säännöllisesti, voit estää vakavia ongelmia.

Älä olla ympäristössä, joka on liian äärimmäisiä. Aurinko ja tuuli ovat kaksi suurimmista tekijöistä, joka voi pilata ihon ilman sinua joskus edes huomaamatta sitä. Tämä voi johtaa monia iho-ongelmia, jotka vaihtelevat ennenaikaista vanhenemista ihon syöpä.

Smoothiet ovat loistava ja herkullinen tapa saada enemmän ravinteita, kuten ikä! Voit yhdistää kirjaimellisesti mitään luoda maukas herkku, joka tarjoaa arvokkaita vitamiineja ja kivennäisaineita järjestelmään. Lisää hedelmiä, vihanneksia, pellavan siemenet ja jogurtti tai jäätelöä sekoita voimakas juoma, voit nauttia tahansa aikaan päivästä!

Jos olet huolehtiminen ikäinen perheenjäsen, joka on Alzheimerin tauti, se on tärkeää kouluttaa itse siitä sairaudesta ja hoitovaihtoehdoista, koska tiedot ja lääkkeitä tämän taudin kehittyy jatkuvasti. Se voi myös olla hyödyllistä löytää tukiryhmä, jonka kanssa jakaa asiallista tietoa. Alzheimer-yhdistyksellä on verkkosivusto, joka sisältää tietoa, joka voi myös olla hyödyllistä.

Teet paljon sydän-ja liikunta pitää sinut kunnossa ja auttaa sinua tuntemaan nuorempia. Sydän liikunta on tärkeää verisuonten terveyttä ja saa veren pumppaus tehdä sinusta tuntuu hyvältä. Hyvä aikataulu sydän-harjoitus on tehdä 40 minuuttia joka toinen päivä lisätä sydämen terveyttä ja tehdä sinusta tuntuu hyvältä.

Analysoida oman talouden. Onko sinulla tarpeeksi elää loppuelämäsi? Sinun täytyy tehdä joitakin muutoksia, jotta elää vanhempien elämään onnellisina? Tutustu valtion oman henkilökohtaisen talouden ja valmistella itseäsi niin, että voit elää niin mukavasti kuin mahdollista.

Näitä vinkkejä voi olla vastaus näköisenä olet kaksikymmentä, kun olet todella viisikymmentä, mutta he varmasti auttaa sinua näyttävät ja tuntuvat paljon nuorempi joka päivä. Sinun pitäisi pysyä tasainen rutiini ja jatkuvasti toistaa näitä vinkkejä sama aikataulu varmistaa niiden vaikutukset ovat pysyviä.