Heikko Erektio

Älä Pilaa Itseluottamusta: Tappaa Akne Muutamia Vinkkejä!

Akne on vakava huolenaihe niille, jotka kärsivät siitä, koska se ei vain vaarantaa heidän terveytensä vaan myös heidän itsetuntoaan. On kuitenkin olemassa asioita, voit tehdä taistella takaisin. Voit olla selkeä iho, jos teet muutamia yksinkertaisia asioita. Seuraavat vinkit ovat hyvin raivaamaan ihoa ja tehdä sinusta tuntuu paremmin.

Lisää kromia päivittäistä hoito taistella akne breakouts. Tämä täydentää auttaa ihoa auttamalla se vahvistaa ja korjaa itseään entistä nopeammin. Se on hyvä lisätä, että voi auttaa ihoa taistelemaan infektiota paljon nopeammin, koska se on yleensä mitä aiheuttaa aknea.Kun tämä kerran päivässä voi auttaa pitämään ihon selvä ja estää breakouts popping tulevaisuudessa.

Yritä välttää liian paljon sokeria oman ruokavalion estää akne. Sokeri aiheuttaa insuliinin nousu, joka voi laukaista hormoneja, jotka aiheuttavat iho tuottaa runsaasti tali. Tali on ihon luonnollinen öljy, ja liian paljon se luo leikkipaikka bakteerit. Että bakteerit voivat aiheuttaa breakouts.

Sitruunan mehu voi auttaa hoidettaessa akne ja arpia. Mehu sisältää sitruunahappoa, joka saa kuivua näppylä. Yksinkertaisesti laittaa pieni puuvilla pallo ja aseta se suoraan finni. Jos sinulla on hyvin herkkä iho, muista laimentaa sitruunamehua. Voit käyttää sitä myös keventää mitään punaisia täpliä aiheuttama arpia.

Älä kärsi yksin. Nähdä ihotautilääkäri. Vaikka monet ihmiset ovat pieniä finnejä tai näppylöitä, ne, joilla on todellinen ja vakava akne pitäisi hakea neuvoja ammattilainen. Ne voivat antaa sinulle paras mahdollinen puolustus sitä vastaan hoitoja, puhdistusaineet, ja tarvittaessa reseptilääkkeitä.

Kun breakouts tullut punainen ja tulehtunut johtuu ärsytystä, käytä jään tuoda punoitus ja turvotus alas, paljon samalla tavalla, että sinulla olisi vamma. Kuorrutus teidän akne 10 minuuttia kerrallaan tunnin välein tai niin pitäisi antaa tuntuva parannus väri ja tulehdusta.

Estää akne, vältä koskemasta kasvosi kädet päivän aikana. Kädet ovat harvoin steriili, joten joka kerta, kun kosketat kasvosi kanssa ne siirrät likaa ja bakteereja iholle. Tämä lika voi sitten estää huokosiin ja bakteerit voivat tartuttaa tukossa huokosiin, aiheuttaa akne puhkeamisen.

Jos haluat vähentää akne sinulla on, sinun tulisi välttää stressaavia tilanteita. Rauhoittaa itse alas ja rentoutua hieman! Stressi aiheuttaa enemmän akne breakouts, ja niitä on todennäköisesti tehdä sinulle vieläkin enemmän stressaantunut! Yritä löytää onnellinen paikka. Yritä pysyä rauhallinen ympäristö.

Kesällä, haluat suojata ihoa auringolta sekä breakouts. Voit tehdä tämän onnistuneesti, varmista, että voit selata aurinkovoidetta käytävällä “öljy-free” – tuotteita. Sen pitäisi sanoa, tämä selkeästi merkinnöissä. Tuote, joka sanoo, että “pelkkä kosketus” ei välttämättä tarkoita, että se ei sisällä öljyä. Aurinkovoiteet, jotka eivät ole öljy on vähemmän todennäköisesti aiheuttaa breakouts.

Ulos aurinkoon auttaa akne ongelmia katoavat. Kehomme tarvitsevat D-vitamiinia monista eri syistä, joista yksi on terve iho. Kestää vähintään 10 minuutin kävelymatkan ulkopuolella joka päivä top up your elinten D-vitamiinin ja voit alkaa nähdä eroa.

Jotta voidaan estää breakouts, yritä sisällyttää enemmän Sinkkiä omaan ruokavalioon. On välttämätöntä, että iho on öljyä tuottavia rauhasia ja olennainen antibakteerinen mineraali. Se on todistettu, että henkilö, jonka ruokavalio on alhainen Sinkki on todennäköisesti kehittää sekä akne ja blackhead puhkeamisen heidän kasvonsa.

Saada hieman auringonpaistetta joka päivä auttaa estämään akne. Auringonpaiste auttaa luomaan D-Vitamiinia elimistössä, joka on välttämätön ravintoaine ihoa. Kuitenkin, älä oleskella auringossa liian kauan, koska tämä voi aiheuttaa negatiivisia tuloksia iholle. Kun kymmenen minuutin kävelymatkan päivässä on riittävä.

Älä taistella taistella yksin. Jos akne on jatkuva tai pahenee, ota yhteyttä ihotautilääkäri. Ihotautilääkäri voi auttaa määrittämään, jos on olemassa erityisiä ärsyttävät aiheuttaa teidän suru, tai jos tiukka ihonhoito hoito auttaa helpottaa tulehdusta sijaan. Akne on lääketieteellinen ongelma, ja voit hyödyntää ammattilaisen apua.

Lisätä määrää probiootit ja prebiootit teidän ruokavalio vähentää ulkonäkö akne. Ne auttavat kehoa poistamaan myrkkyjä, jotka se tarvitsee päästä eroon. Monet näistä myrkkyjä aiheuttaa aknea, joten mitä enemmän sinulla on kehossasi, sitä enemmän akne olet menossa on.

Harkitse tea tree öljy auttaa minimoida takaisin akne. Tea tree öljy on antiseptistä ominaisuuksia. Jotkut tutkimukset osoittavat, että se voi merkittävästi parantaa kunto ihoa ja vähentää akne puhkeamisen. Levitä öljyä kerran päivässä takaisin, sen jälkeen suihku. Ei tarvitse huuhdella.

Saw Palmetto on luonnollinen rohdosvalmiste, jota käytetään hoitoon monia asioita. Sitä käytetään hoitoon epätasapainoinen testosteroni tasoilla ja aineenvaihduntaa. Olet varmasti nähdä joitakin etuja, kun käytät sitä naamasi hoitoon akne ongelmia, samoin. Se on kasvava hoitoon akne.

Antaa sille aikaa. Joskus, se voi olla parasta odottaa, akne pois. Lievä akne breakouts on yleensä selvittää omasta muutaman kuukauden. Käyttämällä liian monia tuotteita, kokeilla ja päästä eroon akne saattaa vain hämmentää ja ärsyttää ihoa. Se voisi jopa tehdä akne pahempi.

Kyllä, akne voi olla vaikea kestää, mutta näitä vinkkejä voi auttaa sinua aloittaa puhtaalta pöydältä, päästä eroon pimples, ja on selvää, iho todella haluat. Kenenkään ei pitäisi kärsiä akne ja halu selvittää, mikä toimii sinulle ja kokeilla muutamia uusia asioita, saatat löytää täsmälleen ihon ratkaisu olet etsinyt.