Henna Peltonen

Hyödyntää Näitä Valokuvaus Vinkkejä Nyt!

Valokuvaus voi olla hyvin rentouttava ja uudistava harrastus, että voit osallistua. Tällaista taidetta ei ole rakettitiedettä, mutta se vaatii jonkin verran tietämystä niin, että et päätyä puuttuu laukausta jotain erityistä tai vain ottaa huono kuvat. Tämä luettelo vinkkejä olisi auttaa sinua tulla menestyksekäs valokuvaaja.

Olla valikoiva elementtejä, että voit sisällyttää teidän kuva. Mennä eteenpäin ja poistaa mitä tahansa kuvan, joka ei kuulu sinne tai tekee runko näyttää epätasapainoinen. Panoroinnin laukausta, jotka pitävät kohteen tarkkana, mutta hämärtää tausta, jos et voi poistaa kaikki ei-toivottuja häiriötekijöitä teidän ammuttu.

Jotta voidaan ottaa hyviä kuvia, päästä lähemmäksi, mitä haluat kuvata. Monet kamerat avulla voit zoomata objekti, mutta saat parempaa laatua kuva, jos saat lähemmäksi, sen sijaan vedota zoom-toiminto. Lisäksi, sinun täytyy ottaa hyvä tarkastella, mitä olet ottamassa kuvaa, niin saat paremmin tuntumaa se.

Jotta voitaisiin tuottaa ammattimaisia tuloksia, ammatillinen-laatu kamera on tarpeen. DSLR-kamerat ovat yleensä antaa sinulle korkealaatuisia valokuvia. Tämä tyyli kamera on yksi valitsema useimmat ammattilaiset, joten osto yksi oman auttaa sinua ottamaan niitä täydellisiä kuvia.

Älä pelkää ottaa kuvia. Jos käytät vääriä asetuksia, se on selvä. Mennä eteenpäin ja ota kuva joka tapauksessa. Jos haluat kuvata henkilö tai lemmikki, mennä ylös ja kysyä, jos se on kunnossa; luoda julkaisu muodossa merkki, jos se tekee sinulle enemmän mukava. Vain mene ja tee se!

Se on yleinen harhakäsitys, että sun-roiskuu päivää ovat parhaita kuvia, mutta et voi pilata kuvia, jos otat ne ulos aurinkoon. Liian paljon auringonvaloa aiheuttaa lausutaan varjoja ja häikäisyä, erot värikylläisyys eri osia kuvan, ja voi tehdä se kova jotta ihmisillä pitää silmänsä auki. Paras vuorokaudenaikoina voit ottaa ulkona kuvat ovat aikaisin aamulla, kun aurinko on heikoimmillaan, tai myöhään illalla, kun se on menossa alas.

Kannan, että voit käyttää, kun pidät kameraa voi tehdä suuri ero laatua kuvia. Pitää otteen vakaana, pidä olkavarret ja kyynärpäät lähellä sivujasi ja ahdin kädet kameran pohja ja sivut. Tämä auttaa vakaan kädet ja estää epäselvä laukausta. Aseta kätesi alla objektiivin ja kameran estää kamera vahingossa pudonnut.

Etsi täydellinen kohde teidän ammuttu. Sillä ei ole väliä kuinka taitava olet, tai kuinka suuri teidän laitteet on, sinun on hyvä aihe kuvata. Löytää aihe, joka tuo sinulle inspiraatiota, onko se olla malli tai esine.

Kehittää luovaa näkemystä. Voit tehdä objektin jokapäiväistä elämää näyttää mielenkiintoinen, jos tiedät, miten hyväksyä näkökulmasta, joka poikkeaa mitä kaikki näkee. Voit käyttää mielikuvitusta näyttää tavallista esineitä alkuperäiset asetukset tai ulkopuolella heidän jokapäiväiseen käyttöön. Katsomaan maailmaa eri näkökulmasta.

Tee aihe mukava, kun ottavat valokuvan, muuten on ammuttu kaapata heidän todellinen levottomuutta ja hermoja. Tämä on erityisen totta, kun kuvaat kohdetta musiikkia. Ottaa ylimääräistä aikaa varmistaa, että ne ovat täysin rento ja täysin valmis ennen kuin aloitat ammunta aiheista, kuten tämä.

Hyvä valokuvaus vihje sinun pitäisi yrittää on lisätä objektin valokuva, joka näyttää asteikolla toinen kohde. Iso puu saattaa näyttää, että vaikuttavaa itsessään, mutta kun pieni ihminen seisoo sen vieressä voi tehdä puu näyttää ihan mielettömästi.

Kun olet syömällä hetket häät kamera, kokeile ottaa joitakin monia odottamattomia laukausta lämmetä: meikki laukku, kengät, että morsian kuluvat tai lasi samppanjaa morsian on siemaillen. Tämä voi olla loistava tilaisuus saada kuvia.

Älä koskaan seiso alla aiheita kuvattaessa ihmisiä tai eläimiä. Mikään ei ole yhtä ikävää kuin etsii henkilön nenä valokuva, kun taas ylöspäin kulma vääristää myös muut kasvonpiirteet. Ainakin, seistä rinnakkain aiheita. Jos mahdollista, asetu hieman korotettu korkeus saavuttaa parhaat tulokset.

Kuten näette, siellä on paljon enemmän valokuvaukseen kuin useimmat ihmiset ajattelevat. Se vaatii paljon tutkimusta ja paljon harjoittelua, mutta se tulee olemaan sen arvoista lopussa auttaa sinua ottamaan parempia kuvia. Noudattamalla edellä vinkkejä, voit tulla paremmaksi valokuvaajaksi.