Hiivasieni Miehillä

Kenkä Ostoksia Sekava? Nämä Kenkä Vinkkejä Voi Auttaa

Löytää hyvä pari kenkiä voi joskus olla suuri haaste. Kanssa niin monia eri tyylejä ja merkkejä markkinoilla, se voi joskus olla ylivoimainen. Kaikki mitä tarvitset on joitakin hyviä neuvoja, joiden avulla voit tehdä viisas kenkä valinta päätös. Seuraava artikkeli näyttää, miten tehdä kenkä ostoksia kokemus miellyttävä yksi.

Ennen kuin teet ostoksia verkossa kengät, käy kenkäkauppa löytää koko kengän tarvitset. Koska monia tyylejä kenkiä saatavilla, se on tärkeää kokeilla kenkiä ennen ostamista. Lisäksi koko kenkä, varmista, että olet saada oikea leveys.

Kun ostat kengät häihisi päivä, kokeilla kenkiä, suunnilleen samaan aikaan päivästä, että juhla järjestetään. Jalat on taipumus turvota päivän aikana. Hyvä istuvuus samaan aikaan päivästä, sinun tulee olla mukava teidän erityinen päivä.

Koskaan käydä ostoksilla kenkiä ellei sinulla ole vähintään pari tuntia kädet. Vaikka saatat ajatella tiedät tarkalleen, mitä haluat, se ei ole aina helppo ja nopea löytää oman koon. Varmista, että sinulla on runsaasti aikaa matkustaa oman valittu myymälöissä, ja voit kokeilla kenkiä rauhassa.

Aina kokeilla kengät, joissa on samanlainen sukka tai sileää, jotka puetaan kun puet kenkiä. Jos yrität kengät pieni kertakäyttöinen peds kaupassa, ne eivät välttämättä vastaa sukat te yleensä kuluvat. Kengät eivät sovi oikein, kun saat ne kotiin.

Lasten kengän koot muuttuvat nopeasti. Käytä Brannock-Laite ja on lapsesi nousta ylös, koska jalat laskee enemmän luonnollisesti seistessä. Muista mitata molemmat jalat, koska se on normaalia, että toinen jalka on suurempi kuin toinen. Mukavuutta, ostaa kengät sopivat suurempi jalka.

Seuraavan kerran käydä ostoksilla kenkiä, yrittää löytää myymälä, joka tarjoaa vanhanaikaista asiakaspalvelua. Ottaa oman jalat mitataan, on aina paras tapa löytää täydellinen istuvuus, ja asiantuntija henkilökunta voi suositella erilaisia tyylejä, että on mukava, liian. Säännöllinen tavaratalot eivät voi pitää kynttilän mukautetun kauppoja!

Kun ostokset kenkiä lapsille, aina anna tilaa kasvulle. Antaa hieman enemmän tilaa kuin tavallisesti, kun ostaa ne kengät. Tämä majoittaa joitakin kasvua. Saatat tarvita myynti-apua, kun etsit kenkiä, jotka sopivat lapsesi.

Olla ystävällinen henkilökunta jäsentä klo suosikki kenkäkauppa. Ne voivat usein tarjota sinulle alennuksia tai jopa bonus kohteita, kuten nahka weatherproofing spray, ilmaiseksi, jos he pitävät sinusta. Frequenting tallentaa myös voi saada sinut uskollisuus alennuksia tai palkintoja, niin, kun olet löytää hyvä jälleenmyyjä, pysyä niiden kanssa.

Vuonna hyppysellinen, voit käyttää musta Sharpie merkki korjata naarmuuntunut musta nahka kengät. Tämä on hyvä asia muistaa hyppysellinen.

Älä osta korkokengät, jotka ovat niin korkeat, että et voi kävellä niitä. Varma, korkokengät seksikäs vain noin ketään, mutta jos olet wobbling ympärille niitä, se ei ole seksikäs ollenkaan. Kokeile kengät kenkäkaupasta ja jos vaappua pienintäkään, taistella halu ostaa niitä.

Aikataulu kenkä ostoksia matkoja, kun sinulla on aikaa tehdä ostoksia. Liian monet ihmiset aikataulu näitä matkoja, kun ne ovat kiire ja ei ole tarpeeksi aikaa päättää mitään. He lopulta saada kengät, jotka eivät sovi tai se on väärä tyyli. Se voi kestää jonkin aikaa löytää pari, josta pidät, että sopii, niin ota aikaa kokeilla paljon kenkiä.

Kun etsit täydellinen istuvuus kengät, kokeile ainakin kolme kokoa. Usein tietty tyyli tai suunnittelija poiketa normi kokoisia, joten vaikka et yleensä käytä kahdeksan, seitsemän, voi sopii sinulle hyvin. Kokeile yksi ylös ja yksi alas, kunnes olet täydellinen pari!

Kokeile tehdä joitakin tutkimus paikallinen kenkäkauppa ennen kuin menet ulos. Sinun pitäisi selvittää, miten hyvä asiakkaan palvelu on ja onko heillä valituksia agsint niitä. Voit myös selvittää, mitä merkkejä ja tyylejä, ne yleensä kuljettaa. Tämä voi säästää sinulle matkan, jos ne eivät ole hyvä tallentaa, tai jos ne eivät tee jotain, että pidät. Yritä etsiä verkossa tai löytää ne puhelinluettelo.

Lukemisen jälkeen edellä artikkeli, voit nyt nähdä, miten yksinkertainen se on löytää oikea kengät. Sinun ei tarvitse hätääntyä, seuraavan kerran osut kenkäkauppa, kaikki ovat hyviä vinkkejä, kuten niitä tässä artikkelissa et vain lukea. Pitää ne seuraavan kerran, kun jalat vie kenkäkauppa.