Hiukset Kuntoon

Tarvitsevat Matkapuhelin Neuvoja? Lue Tämä

Kun se tulee aika ostaa uusi matkapuhelin, aivan liian monet ihmiset tuntea kauhua ja vyöryy. Lääke, joka on saada niin paljon tietoa kuin mahdollista ennen ostoksia. Tiedot esitetään yksityiskohtaisesti alla voi auttaa tahansa pelokas shopper vain, että.

Debrand puhelimeen, jos haluat lisätä muistia, että sinulla on. Tämä tarkoittaa, että voit poistaa kaikki teemat, logot ja kuvat yrityksen, jota se koskee, joka antaa sinulle enemmän mahdollisuus ostaa soittoääniä ja kuvia muiden tarjoajien matkapuhelin palvelu.

Tiesitkö, että akun puhelimesi on varattu valtaa? Jos huomaat, että puhelimesi akku on kuollut, ja sinulla ei ole tapa periä, tulla USSD “*3370#”. Näet jopa 50%: n teho lisääntyy. Tämä varavoima laskuttaa seuraavan kerran, kun lataat puhelimeesi.

Ennen ostamista tapauksessa operaattorin myymälässä, tarkistaa sen hinta verkossa. Online vähittäiskauppiaat kuten Amazon.com usein on täsmälleen sama asia, vain paljon vähemmän. Voit tallentaa 20% tai enemmän kustannuksista. Muista, että jälleenmyyjä voimia sinulle ostaa ne tarvikkeet korkeampiin hintoihin. Tehdä tutkimusta.

Jos olet markkinoille uuden kännykän ja ovat epävarmoja siitä, mihin suuntaan ottaa, tee itsellesi palvelus ja kysy ystävien ja perheenjäsenten mielipiteet. Pyrkimällä henkilökohtaisia suosituksia sekä merkit ja mallit, prosessi on paljon yksinkertaisempi. Saada jotain tiedät ihmisiä kuin voi olla hyvä tapa päätyä tyytyväinen uuteen puhelimeen.

Harkitse matkapuhelin suunnitelmia, jotka antavat sinulle kohtuullisen määrän dataa kuukaudessa. Näinä päivinä, matkapuhelin käyttäjät käyttävät tietoja, enemmän kuin puhua minuuttia. Itse asiassa paljon harjoittajien antaa pois ton puhua minuuttia, mutta veloittaa palkkio tiedot käytät. Etsi paras bang for buck, kun se tulee tiedot.

Lataa puhelimesi power booster tai pakkaus, joka pitää teidän matkapuhelin. Tämä laite on täyteen jo, joten voit ladata puhelimen liikkeellä ja on varmuuskopio energiaa, kun sitä eniten tarvitset. Sinun tarvitsee vain ladata tämä paketti etukäteen, jotta tämä toimisi.

Tietää, matkapuhelin lait oman valtion kun se tulee ajo. Monissa valtioissa, se on laitonta tekstiä matkapuhelin ja ajaa. Vaikka se on teknisesti laillista oman valtion, se on silti ole hyvä idea. Paljon onnettomuuksia johtua tekstiviestit. Jos sinun täytyy kommunikoida, puhelun käyttämällä hands free-laitetta tai vetää pois tien teksti.

Vältä kerroit puhelimesi akku täysin vastuuvapauden ennen lataamista. Paristot on ladattava aika ajoin. Kun olet anna sen kuolla, he eivät pidä periä. Ladata matkapuhelin, ennen kuin se saa alle 10%.

Jos haluat ottaa kuvia matkapuhelin, olla varovainen käyttämällä zoom. Se ei suurenna, miten kamerat. Saatat vain päätyä kuvan, joka on sumea. Tämä johtuu siitä, että se suurentaa pikseleitä eikä oikeastaan lähempänä kuvan.

Se ei pitäisi tulla yllätyksenä, että on olemassa monia ihmisiä, jotka vihaavat ajatusta valita uusi matkapuhelin. He yksinkertaisesti tuntevat heillä ei ole riittävästi tietoa, jotta voidaan tehdä fiksu valinta. Kuitenkin, kun luet artikkelin yläpuolella, ei ole mitään syytä kenenkään pitäisi tuntea, että tavalla.