Hiusten Kasvu Viikossa

Ottaa Pestin Kysymyksiä? Alkaa Käyttää Näitä Tuholaistorjunta Vinkkejä Nyt

Tuholaisia, shmests – se on aika saada elämä takaisin raiteilleen. Ottaa kammottava indeksoijat noin tekee sinulle mitään hyvää. Sinun täytyy ottaa aikaa oppia, miten päästä eroon itse niitä. Tämä artikkeli on paras aloittaa, joten lue se kokonaisuudessaan oppia niin paljon kuin voit.

Kokeile tee-se-itse-spray. Jos sinulla ei ole varaa olla ammattitaitoista palvelua tule ulos spray kodin tuholaisten ehkäisy, kokeile tahansa määrä tuholaisten suihkeet saatavilla paikallisella laitteisto ja laatikko myymälöissä. Useimmat tulevat helppo käyttää pullot laukaista spray suuttimet, joiden avulla voit suihkuttaa ympäri säätiö ja ikkunat kotiisi, molemmat sisään ja ulos.

Lakaista keittiön ja ruokasalin lattiat ja pyyhi työtasot joka päivä. Jopa pieniä murusia tai bittiä pudonnut ruoka voi houkutella muurahaisia, torakoita ja muita tuholaisia. Se on hyvä idea tyhjentää roskat joka päivä. Roskakoriin voi olla kasvualusta talon ja banaanikärpäsiä.

Jos olet tekemisissä haista bug hyökkäys, yrittää minimoida käytön ulkouima-valot. Nämä tuholaiset ovat vetoa kirkkautta, joten ne tulevat lähemmäksi talosi kun valot ovat päällä, antaa heille enemmän mahdollisuuksia löytää tiensä. Lisäksi, piirtää kaihtimet illalla, joten valo sisälle kotiisi ei houkutella heitä.

Pitää makea hajuisia elintarvikkeet suljetuissa astioissa tai jääkaapissa. Makea elintarvikkeet voivat helposti houkutella valtava erilaisia tuholaisia, jyrsijöitä muurahaisia. Jos sinulla ei ole tarpeeksi kontit tiiviste sokerin, viljan ja leivät sinun pitäisi investoida niihin. Se maksaa paljon vähemmän kuin maksaa tuholaistorjuja.

Tehdä inventaario kodin, etsivät erityisesti alueilla seisovaa vettä. Monet tuholaiset, kuten hyttysiä, ovat houkutelleet seisovaa vettä. Varmista, että voit hoitaa kaikki vuotavat putket ja seisova vesi kotona. Tuholaisia tarvitsevat vettä, joten katkaisemalla niiden tarjonta tekee kodin vähemmän kutsuva.

Varmista, että olet huuhtele tölkit, ennen kuin laitat ne roskakoriin. Sinun pitäisi ottaa ylimääräistä varotoimi huuhtele tölkit sooda, koska ne ovat täynnä sokeria. Huuhtele sooda tölkit ja pullot huolellisesti, jotta sokeri ei houkutella tuholaisia omassa autotallissa.

Laita lemmikkisi ruoka ja vesi pois yöllä. Lemmikkieläinten ruokaa on suuren aterian useimmat hyönteiset ja jyrsijät. Ottaa vettä vieressä se vain antaa heille jotain, märkä suunsa kanssa. Laittamalla ruokaa ja vettä pois ei päästä eroon tuholaisia, mutta se ainakin vähentää, jossa he voivat saada ruokaa.

Jos haluat pysyvästi poistaa tuholaisten kotonasi, sinun täytyy oppia kaikki voit noin se. Oppia elinkaaren ja ruokinta tämän tuholaisen. Kun tiedät paljon siitä, tuholaisten, sinun on paremmat valmiudet käsitellä sitä.

Varmista, että kaikki ikkunat ja ovet ovat mesh näytöt. Varmista, että kaikki näytöt ovat turvallisesti ja korjataan tarvittaessa. Muista käyttää hienojakoista näytöt, koska tämä on suurempi pelote tuholaisia. Tarkista oven ja ikkunan tiivisteet sekä mahdolliset rajanylityspaikoilla.

Tuholaisia on ohi nyt tiedätkö, miten päästä eroon niistä. Se ei ole väliä, jos ne ovat vikoja tai lepakot, tiedät mitä tehdä. Ottaa oppinut niin paljon, sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan tämä ongelma. Vain saada alas työtä ja saada se tehdään!