Hiusten Kasvua Nopeuttava Shampoo

Vinkkejä Hallita Tuholaisten Ja Päästä Eroon Niistä

Ottaa tahansa määrä ei-toivottuja tuholaisia kodin voi tehdä stressaavaa tilannetta. Onko vai ei haluat tuholaisia tulla kotiin, he tulevat kuitenkin. Vain siten voit varmistaa, että tuholaisia, älä ohittaa teidän koti on toteutettava tarvittavat varotoimenpiteet. Tämä artikkeli on varustettu kokeiltu ja totta neuvoja auttaa sinua saada käsitellä minkä tahansa määrän tilanteita.

Ottaa hiiriä kotona voi olla todellinen turn off, ei mainita, ne kantavat tauteja. Jotta tuhota hiiriä perhe-ystävällinen tapa, käyttää kertakäyttöisiä hiiren ansoja. Linja hiiren ansoja maapähkinävoita houkutella hiiriä. Kun hiiren vie syötti, hiiri ansa olisi slam kiinni, ja voit turvallisesti hävittää.

Yksi tavoista, että voit estää hyttysiä tulemasta teidän talo on poistaa seisovaa vettä, että olet ulkona. Tämä voi olla mitä tahansa lätäkkö kiddy allas kuin haluat tyhjentää kaikki vesi näissä, varsinkin kesällä.

Varmista, laittaa ruokaa pois turvallisesti palveltuaan. Tuholaiset tulevat aina, kun ne haistavat ruokaa, joten älä jätä asioita lojumaan luoda houkutteleva tuoksu. Sinun täytyy ottaa roskat ulos, jos se on täynnä. Tuholaisia ovat myös houkutelleet roskat.

Lutikoita on vaikea havaita, koska ne piilottaa paikoissa, että et voi nähdä. Ennen kuin voit soittaa exterminator, sinetöidä kaikki halkeamia tai rakoja. Näin varmistetaan, että vikoja voi piilottaa reikiin aikana tuhoaminen prosessi, vain syntyä myöhemmin.

Bugeja ja muita tuholaisia rakastan sotkua. Se antaa heille paljon suojaa ja piilopaikkoja. Kun voit vähentää sotkua ja ympärillä kotiin, olet vähentää elinympäristön näitä tuholaisia. Poista vanhat vaatteet, kirjat, laatikot, ja muut sotkua kotonasi vähentää mahdollisuuksia tartuntoja.

Näitkö jotkut puuseppä muurahaisia kotona? Nämä muurahaiset ovat yleensä houkutelleet kostea puu. Siellä saattaa olla vuoto jossain kotona. Soittaa putkimies ja lvi-järjestelmä on täysin tarkastettu. Kun vuoto on korjattu, keskittyä poistamaan puuseppä muurahaisia joitakin booraksia tai vastaavaa tuotetta.

Älä pidä ruokaa pois. Joka kerta kun teet aterian, varmista, peitä se ja vielä parempaa, laita se jääkaappiin tai ilmatiiviiseen astiaan. Eläimet ovat paremmin hajuisia kuin ihmiset ovat, ja jos he haistavat jotain maukasta, he ovat menossa etsimään se. Varmista, että olet älä jätä ruokaa liian kauan.

Tee kotitehtäviä tuholaisten, joka on noin kotiisi. Selville, mikä vetoaa nämä tyypit jyrsijöiden ja mitä ne ovat vastenmielistä. Tämä tutkimus tekniikka on tehokas poistamaan tuholaisia.

Tässä artikkelissa käsitellään joitakin yleisiä tapoja, joilla voit päästä eroon kodin tuholaisia. Kun tuholaistorjunta omin käsin, se on yleensä hyvä idea, varsinkin jos olet vähissä käteistä. Käytä vinkkejä tässä artikkelissa auttaa sinua taistelu tuholaisia ja varmistaa, että he eivät tee camp kotona enää!