Hiusten Kasvua Nopeuttavat Tuotteet

On Aika Tehdä Asioita Helpompaa Lukemalla Tämän Artikkelin Siitä, Puunjalostus

Puunjalostus ei ole yleinen taito. Mutta niille, jotka taipuvaisia nauttia työskennellä tämän keskipitkän, palkinnot ovat rajattomat. Jos olet henkilö, joka nauttii työskennellä puu, tai vain on projekti mielessä, lukea neuvoja tässä artikkelissa. Nämä vinkit auttavat sinua ymmärtämään ja oppia lisää puunjalostus.

Nauha voi olla ystäväsi, kun liimaamalla petsattu puu yhdessä. Aseta kaksi kappaletta puuta yhteen puristin ja teippaa sauma ennen kuin haet liimaa. Huolellisesti leikattu nauha pitkin yhteinen, ja sitten erottaa kaksi kappaletta puun ja soveltaa liimaa pitkin yhteistä. Puristin yhteen ja anna kuivua. Nauha pitää liimata pois puusta ja on helppo poistaa, kun liima on kuivunut.

Esimerkiksi katkaisu-oppaita käyttää portaiden mittari. Puristin näitä mittareita puusepän square sinulla on, ja olla varma, että he vastaavat jopa portaiden jack on juosta ja nousta. Merkitse lovet. Kun puristin ne yhteen kielen suorakulma siitä tulee hyvä katkaisu-opas sirkkeli.

Tutustu työkaluja, jotka aiot käyttää. Tämä on erittäin tärkeä vihje aloittelijalle, mutta myös kehittyneempiä puusepät voivat hyötyä alkaen liian. Lay out työkalut ja varmista, että tiedät toimintaa jokainen. Jos sinulla on uusi työkalu sinulle, viettää aikaa, että tarvitset sitä.

Ostaa joitakin romu puuta ja käyttää sitä harjoitella. Puujätteestä on todella halpa, ja se tekee suuri käytännön puuta. Käyttää sitä kokeilla uusia taitoja, jotka olet oppimista. Käytännössä uusia työkaluja. Tee virheitä, ei silloin, kun se laskee. Voit olla iloinen teit talousarvion.

Käytä kuulosuojaimia. Koneita käytetään puunjalostus on meluisa. Toistuva altistuminen tämä melu voi aiheuttaa kuulon heikkenemistä. Saada joitakin halpoja korvatulppia tai korkea-laatu kuulokkeet, joka estää pois melusta. Varmista, että käytät jonkinlaista suojaa, kun koneiden.

Nopeasti päästä eroon palovammoja aiheuttama reititin. Tietyt puut palavat helposti, kun routered ja se voi olla hyvin aikaa vievää yrittää hiekka jäljet pois. Jos reitittimen malli on monimutkainen, se voi olla lähes mahdotonta. Yritä vain routering alas edelleen vain pieni määrä käyttäen samaa vähän. Noin 1/32 tuumaa pitäisi ottaa kolot pois.

Tahra vain tarjoaa väri puu, ei maali. Sinun täytyy soveltaa maaliin takki päälle värjättyä puuta. Jos olet kiire, tai ei ole aikaa, voit käyttää tuotetta, jossa yhdistyvät sekä tahra ja viimeistely yhdessä. Muista käyttää korkeampi-laatu harja, ja tahra suuntaan viljaa.

Monet ammatillinen suositella viimeistely erillisiä paloja projekti ennen kuin se on koottu. Tämä menetelmä viimeistely tekee paljon helpompaa ja jos puu kutistuu hieman tulevaisuudessa, ei paljasta puuta sellaisenaan. Kuitenkin, se on tärkeää pitää lopettaa kaikki pinnat, jotka on liimattu.

Voit nähdä, että puunjalostus on erittäin monipuolinen taito. Se vaatii taitoa tehdä kohteita, kuten pesäpallomailat, kirjahyllyt, kulhoja tai monia muita puun hankkeita. Älä tuntuu sinun täytyy olla paljon lahjakkaita työskennellä puu. Oikealla ideoita kuten tämä artikkeli osoitti, voit olla luova ja onnistunut, kun puun työstöön.