Horsepower Peniksen Kasvatus

Vinkkejä Siitä, Miten Lisätä Lihasmassaa

Rakennuksen lihas vaatii paljon työtä, mutta se voi kestää jopa enemmän työtä, jos et ole valmis. Jos et tiedä, mitä toimii parhaiten rakennuksen lihas, luot enemmän turhaa työtä itse. Tässä muutamia tehokkaita vinkkejä rakentaa lihas, joka voi laittaa sinut oikealla tiellä, niin voit virtaviivaistaa teidän lihaksen rakennuksen prosessia.

Monet kouluttajat neuvoo muuttaa workout rutiini muutaman kuukauden välein. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tämä ei ole välttämätöntä. Jos rutiini, että olet käyttäen tarjoaa erinomaisia tuloksia, sinun pitäisi pysyä sen kanssa! Muuttaa rutiini vain, jos se ei anna sinulle tuloksia, jotka olet etsimään, tai jos sinusta tuntuu, että olet saanut suurimman hyödyn siitä.

Kun yrität rakentaa lihas massa, se on tärkeää syödä oikeus elintarvikkeisiin. Jos teidän pyrkimyksiä lisätä irtotavarana ovat pysyneet ennallaan, se voisi olla, koska sinulla on riittämätön ravinnontarpeestaan. Voit lisätä irtotavarana, sinun täytyy kuluttaa vähintään 4000-6000 kaloria joka päivä ruokia, jotka ovat kalori tiheä. Joitakin esimerkkejä kalori-tiheä elintarvikkeet ovat pastaa, pähkinöitä, munia, sämpylöitä, trail mix ja pihvejä. Koska vihannekset ovat vähäkalorinen-tiheys, pitää niiden saanti minimiin.

Kun ohjelma rakentaa lihas, muista, että on tärkeää hiilihydraatteja. Hiilihydraatit ovat välttämättömiä energia-sinun täytyy kestää läpi oman painon koulutus liikuntaa. Jos et saa tarpeeksi hiilihydraatteja, keho alkaa hajottaa proteiinia energian. Kuluttaa tarpeeksi hiilihydraatteja, jotta elimistö pystyy toimimaan, ja huomaat, että sinulla on helpompaa aikaa, täyttämällä liikuntaa.

Syödä hyvin päivän harjoitus lihaksia. Noin tunti ennen liikuntaa, syödä ylimääräisiä kaloreita kuin normaalisti. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi syödä liikaa on harjoitus päivinä, mutta syö enemmän kuin normaalisti tehdä niinä päivinä kun ei mennä kuntosalille.

Vaikka eristäminen liikkeitä, jotka vaativat vain että et siirrä yksi yhteinen ovat tärkeitä, sinun ei pitäisi tehdä tällaisia harjoituksia kovin usein. Et varmasti halua tehdä niitä enemmän kuin yhdiste harjoitukset. Paras aika käyttää näitä liikkeitä on lopussa workout.

Kokeile eri kahvat. Kun olet tullut kokenut treenata, lihakset alkavat vastustaa mitään kasvua harjoituksia, jotka ovat tuttuja heille. Eri kahvat voi auttaa tekemään näitä tuttuja harjoituksia, erilaisia, joka voi aiheuttaa lisää lihasten kasvua. Esimerkkejä harjoitus, jossa voit muuttaa ote ovat barbell rivit, barbell kiharat, pull-ups, penkkipunnerrus. Kokeile laaja kahvat, lähellä käden kahvat, kääntää kahvat, ja jopa sekoitettu kahvat, jotka ovat ottaa yksi käsi ylös ja toinen käsi alas.

Aina käyttää omaa intuitiota, kun työskentelet ulos. Vaikka suunnittelu ulos liikuntaa ennen on hyvä varmistaa, että pysyt vastuussa, joskus et voi aina kiinni tämän aikataulun. Esimerkiksi, et ehkä ole valmis toiseen quad istunnossa sen jälkeen, kun viimeinen istunto jätti sinut väsynyt. Toisaalta, kädet voi olla hyvin levännyt jälkeen hyvä harjoitus vain muutama päivä sitten. Kuuntele mitä kehosi kertoo sinulle, ja seurata sitä.

Kun aloitat treenata, älä yritä lisätä painoa olet nosto. Sen sijaan työtä parantaa kuntoa tekemällä pidempiä sarjaa tai yksinkertaisesti enemmän sarjaa. Kun työskentely rikki on helpompaa, voit aloittaa lisäämällä painoa tai yrittää kovemmin harjoituksia pitää rutiini mielenkiintoinen ja haastava.

Se on OK tehdä muutamia oikoteitä, kun painonnostossa. Se on okei huijata ole täysin harjoittaa kehon nimissä pumppaus joitakin bonus toistoa. Ottaa sanoi, että, sinun ei pitäisi koskaan huijata liikaa. Hallita sitä, kuinka nopeasti olet suorittanut kunkin painonnostossa aikana. Älä tee kohtuuton määrä toistoja lyhyessä ajassa. Älä tingi ryhtiä ja tasapainoa.

Tietäen mitä lisien voi tehdä suuri ero lihaksen rakennuksen. Monet ihmiset käyttävät ravintolisiä auttaa heitä rakentaa lihas. Kouluttaa itse oikea täydentää saanti on aivan yhtä tärkeää kuin voimaharjoittelu itsessään. Joten se on tärkeää ymmärtää, mitä lisien ennen kuin aloitat harjoituksen ja jälkeen harjoituksen.

Pitää kirjaa aika, että se vie täydellinen liikuntaa. Monet ihmiset laittaa heidän keskittyä määrä paino, että he ovat nosto, niiden toistoa, ja määrä lepoa, että he saavat. Kuitenkin vain harvat ihmiset keskittyvät kokonaismäärä aikaa että ne toimivat ulos. Keskittymällä saavutetaan lyhyempi harjoitus aikaa tekemällä sama määrä työtä, voit lyhentää aikaa kuluu kuntosalilla ja maksimoida tehokkuutta workout.

Proteiini on erittäin tärkeä ravintoaine valikosta painatus ja tonnikala on hyvä proteiinin lähde. Lisäksi on erittäin runsaasti proteiinia, tonnikala tarjoaa myös joitakin hyviä öljyjä terveellinen ruokavalio vaatii. Mukavuutta on myös huomioon, ja tonnikalaa voi syödä yksin tai sekoitettuna salaatin tai täyttää voileipä.

Se voi kestää jonkin aikaa nähdä tuloksia, kun yrität rakentaa lihas. Siksi on tärkeää saada oikealla tiellä tänään. Käytä vinkkejä tässä artikkelissa niin, että lopullinen tulokset näet, kun katsot peiliin, ovat tulokset haluat nähdä.