Hyvä Kondomi

Aurinkoenergia: Tee Osa Auttaa Planeetan

On aika saada tosissaan asentaa aurinkoenergiaa kodin tai liiketoiminta, joten varmista, että voit kiinnittää huomiota seuraaviin neuvoja. On monia asioita, jotka on otettava huomioon, ja sinun täytyy varmista, että sinulla on järjestäytynyt suunnitelma, kun käyttöön tällainen laajamittainen energian foorumi. Jatka käsittelyssä oppia lisää tästä.

Tee tutkimusta ennen kuin ostat tai asentaa mitään. On tärkeää, että tiedät mitä olet saa olla paikallaan, mikä on paras valinta tehokkuuden ja minkälainen budjetti olet työskennellyt. Kun sinulla on vastaukset kädessä, voit pystyä mennä eteenpäin projektin kanssa.

Ympäristöystävällinen tapa säästää rahaa on käyttää solar vesisäiliö lämmittää kotiisi on vettä. Löydät monia eri vaihtoehto solar lämmitetty vesi. Nämä voidaan asentaa aurinkoinen sijainti tai päälle oman katon.

Ostamalla aurinkoenergia järjestelmät voivat säästää rahaa, mutta pitää muistaa, että ne ovat pitkän aikavälin investointeja. Aurinkopaneelit ovat tärkeä taloudellinen investointi ja se voisi olla vuotta ennen kuin laitteen on maksettu pois. Tämä projekti on parasta lykätä, kunnes olet varma, että et ole menossa minnekään.

Ennen kuin vedät liipaisimesta ja ostaa järjestelmä, katso, kuinka kauan valmistaja takaa tuotteen. Haluatko melko pitkä takuu, koska järjestelmä maksaa itsensä takaisin ajan myötä, ja auttaa sinua alkaa tuottaa voittoa. Siksi, varmista, että takuu on vähintään 25 vuotta.

Tarkista, että aurinkopaneelit asennetaan siten, että toimii ilmasto asut. Jotkut alueet ovat alttiita pyörremyrskyt ja tornadot, ja se on tärkeää valita asennus järjestelmän paneelit, jotka kestävät kovassa tuulessa jos asut näillä alueilla. Jos et onnistu voit tehdä tämän, ensimmäinen luonnonkatastrofi voi aiheuttaa sen, että paneelit tulee irrallinen ja turha.

Monet hallitukset maailmanlaajuisesti voi tarjota luottojen veroja muuttaa aurinkoenergiaa. Voit saada verohelpotuksia jopa 30 prosenttia alkuperäisestä kustannukset järjestelmän. Tiedostaa, onko nämä kannustimet tarjotaan omalla alueella, etsiä tietoa internetistä tai ottamalla yhteyttä paikalliseen edustajaan.

Saada online löytää paikallinen Internet-aurinkopaneeli yhteisön. Voit selvittää, hyvää tietoa noin huiput ja alamäet aurinkoenergiaa käyttää omalla alueella. Jos saat erityisen taitavia saada katolle puhdistaa aurinkopaneelit, haluat ehkä voidaan jopa markkinoida itseäsi ja tehdä muutaman taalaa pois muita aurinkopaneeli omistajat pelkää korkeita paikkoja.

Se on parasta, että voit ostaa aurinkopaneeli järjestelmään sen jälkeen, kun olet jo maksanut pois teidän kotiin. Syy, miksi odottaa, kunnes olet oma koti on niin, että et ole taakkanaan sekä asuntolaina ja rahoituksen asennus, koska olet vaarassa menettää kaiken.

Jos olet Pohjoisella pallonpuoliskolla, aurinko-paneelit pitäisi olla etelään päin. Ihmiset, jotka elävät Eteläisellä pallonpuoliskolla olisi asentaa paneelit pohjoiseen päin. Laittamalla ne muulla tavoin voittaa koko tarkoitus, sillä paneelit eivät on mahdollisuus kerätä suuri määrä energiaa auringosta.

Kun paneelit ovat paikallaan, pidä heitä silmällä ja seurata niitä säännöllisesti. Saada tietää, mitä päivittäinen tuotanto energia on, mitä kaikki näyttää, kun toimivat optimaalisesti ja jopa pitää kirjaa tällaisista asioista. Tämä voi auttaa sinua nopeasti huomata, kun jokin ei toimi oikein ja auttaa sinua selvittää, missä ongelma on.

Kokeilla eri näkökulmista ja sijoittelut -, seuranta-virta tallentaa päivittäin ja tekee tarvittavat muutokset. Tahansa kulmassa saattaa olla hyväksyttävää, mutta on hetkiä, jolloin pieni nipistää asennossa voi olla huomattava vaikutus. Kokeile eri vaihtoehtoja ja stick kanssa spot, joka toimii parhaiten.

Maksimoida tuotos aurinkopaneelit säätämällä niitä kausittain. Muokkaamalla paneelit kahdesti vuodessa, kerran kesällä ja kerran talvella, on varmistettava, että paneelit tuottavat mahdollisimman paljon energiaa ottamalla huomioon maapallon muuttuva asema suhteessa aurinkoon.

Älä anna ensimmäinen myymälä käyt vakuuttaa teille, että niiden aurinkopaneelit ovat parhaita. Se voi tuntua, että aurinkokennot ovat tyypillisesti sama minne mennä, mutta siellä on todella suuri ero eri markkinoilla ja se on helppo jättää tärkeät tilastot. Kiinnitä huomiota teho, koko ja kustannukset kunkin vaihtoehdon.

Jos olet yrityksen omistaja, harkita aurinkoenergian sekä kustannussäästöt ja positiivinen kuva se tuo oman yritys. Monet kuluttajat ovat menossa vihreä nyky-yhteiskunnassa, ja he haluavat tehdä kauppaa yritysten kanssa, jotka ovat myös menossa vihreä. Jos valitset aurinkokunnan oman toimistotilaa, voit hyödyntää kustannussäästöjä, auttaa planeettaa, ja myös anna asiakkaat tietävät olet tehnyt vihreä valinta, joka hyödyttää yhteisöä.

Älä asenna aurinkokunnan kotona ensin tehdä energiakatselmus. Energiakatselmus arvioi oman energian tarpeensa ja auttaa sinua käyttää säästöjä ennen kuin asennat aurinkokunnan. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on asentaa aurinko-järjestelmä maksaa energiaa olet tuhlaa.

Jos aiot investoida paljon rahaa aurinkopaneelit, sinun tulisi varmista, että olet maksaa seuranta palvelut. Tämän tyyppinen palvelu on varmistaa, että asiat toimivat niin kuin niiden pitäisi olla. Voit yleensä käyttää tietoja puhelimen, tietokoneen tai seinään asennettu laite.

Aurinkoenergia voi säästää niin paljon rahaa, ja nyt sinun pitäisi ehdottomasti on paljon parempi idea siitä, miten voit hyödyntää tätä. Aurinkoenergia ei ehkä ole osoittautunut ensi silmäyksellä teidän mielestänne, mutta se on vaikea kieltää tosiasioita, jotka on sijoitettu kädet. Toteutettava neuvoja olet oppinut, ja alkaa hyödyntää aurinkoenergiaa tänään.