Hyvä Peniksen Koko

Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Ennen Ostamista Auton

Jotkut ihmiset eivät tiedä, milloin luotettava jälleenmyyntisopimuksen tai kun ne ovat on huijattu. Se ei ole helppo kertoa, ja myyjät eivät vain itse. Sinun täytyy tietää, mitä olet tekemässä, ja sinun täytyy olla valmis. Harkitse hyödyllisiä vinkkejä olet aikeissa lukea, jotta pääset paremmin valmistautuneita ensi kerralla.

Aina tuo mekaanikko pitkin, kun ostoksia varten uusi auto. Autoliikkeet ovat tunnettuja myy sitruunat ja et halua olla heidän seuraava uhri. Jos et voi saada mekaanikko katsomaan autoja, joilla voit ainakin olla varma, että sinulla on häntä katsomaan teidän lopullinen valinta, ennen kuin ostat sen.

Varo jopa myy rahoitus toimisto. Kun tulet rahoitus toimisto, sinun tulee aina olemaan tarjotaan, laajennettu takuu, sisätilojen suojelu, gap vakuutus-ja muut sellaiset lisäosat. Varmista, että ymmärrät nämä hyvin ennen kuin teet päätöksen ostaa niitä. Useimmat eivät ole arvoinen rahaa voit viettää, ja olet parempi säästää kuukausittain siinä tapauksessa, että sinun täytyy korjata tai sisustukseen saa tahra.

On selkeä käsitys siitä, mitä nämä päivitykset maksaa. Ostaa fancy stereot, nahkapenkit ja DVD-soitin saattaa olla houkutteleva, mutta ne valinnat voi lisätä huomattava määrä hinta auton. Kestää jonkin aikaa miettiä, kuinka paljon todella tarvitset päivityksiä, ja vain ostaa niitä, voit käyttää eniten.

Tutustu eri takuut, jotka ovat käytettävissä. Et halua viettää pari tuhatta dollaria takuu, joka ei kata korjauksia, jotka yleisesti tapahtuvat. Sen sijaan kauppa ulkopuolella jälleenmyyntisopimuksen löytää yksi, joka kattaa korjaukset paremman hinnan.

Ennen kuin allekirjoittaa mitään sopimusta, ota aikaa lukea jokainen rivi, mukaan lukien sakon tulostaa. Jos on jotain luettelossa, että et ymmärrä, älä rekisteröidy ennen kuin voit saada vastauksen, että voit ymmärtää. Inhottava myyntimiehet voivat käyttää sopimus lisää paljon maksuja, että ei keskusteltu.

Kun ostaa uuden auton, tarkista arvosteluja ajoneuvon internetissä ennen kuin menee jälleenmyyjälle. Jos ihmisillä on ollut huonoja kokemuksia auton olet ajatellut ostaa, haluat ehkä valita eri. Useimmat uudet auton lainat ovat 6 vuotta ja et halua olla ongelmia auton kanssa tässä ajassa.

Aina testi ajaa autoa. Ei ole väliä, jos olet päättänyt, että teidän täydellinen auto on jo istuu jakajan paljon, sinun pitää vielä testata se itse. On auto ja ajo se antaa sinulle tietoa et voi saada muuten. Ehkä auto ei ole aivan niin sileä kuin luulit.

Useimmat myyjät odotetaan tavata kuukausittain kiintiöt. Pidä tämä mielessä, ja yrittää suunnata ulos lopussa kunkin kuukauden. Jos myyjä ei ole vielä vastannut heidän halutun kiintiö, ne voivat olla extra-innokas sulkea tietyn ostaa. Voit saada halvemmalla, koska ne ovat enemmän epätoivoinen kuin olet.

Rakentaa oman budjetin ennen ostoksia varten tahansa auton. Se on parasta tietää tarkalleen, missä seisot ennen kuin aloitat katsot autoja. Selvitä, kuinka paljon voit viettää kuukausittain auton maksut. Ehkä sinun pitäisi jopa laittaa pois auto-ostoksille vasta sen jälkeen, kun olet varmistanut pre-hyväksytty laina.

Asettaa viettää raja ennen kuin ostoksia varten uusi auto. Se on helppo saada itseesi päällekäyvä myyntimiehet tai mukava nahka sisustus, mutta se on tärkeää, että voit pysyä omassa talousarviossa. Et voi kuin aiheuttaa menoja ylimääräistä, mutta et pidä siitä, kun se tulee aika maksaa se.

Se on hieno asia tietää, mitä teet kun menet ostamaan auton jälleenmyyntisopimuksen. Nyt tiedät enemmän siitä, mitä etsiä ja tehdä, sinun tulee olla paljon paremmin valmistautuneita ensi kerralla. Laittaa kaiken olet oppinut yhdessä, ja varmista, että sinulla on yksi askel eteenpäin ensi kerralla.