Hyvä Penis

Kaikki Sinun Täytyy Tietää Lohen Kalastukseen

Tuntuuko joskus saada väsynyt kaikki jäädytetty liha ja ruokaa saat kaupasta? Haluatko kiinni itse tuoretta ruokaa joskus? No jos näin on niin kalastus saattaa olla sinulle, tämän artikkelin voit oppia perusasiat kalastus ja miten kalaa itse.

Kalastus pitäisi aina olla sitoutunut ryhmä ihmisiä, jotka ymmärtävät merkityksen, hiljainen. Toisin kuin monet muut urheilu -, kalastus vaatii pitkiä aikoja, joilla ei ole ääntä lainkaan, ja hyvin vähän liikettä. Tämä auttaa houkutella kalaa lähemmäksi paikalla ilman pelottaa ne pois.

Valitse käänteinen väri syötti veden väri. Jos vesi on sameaa, yritä käyttää valoa värillinen syötti niin, että se näkyy kala. Toisaalta, jos vesi on kirkasta, varmista, että käytät tummempi värillinen syötti.

Aloittelijoille ja lapsille tulisi aloittaa spin valu kela. Tämä on yksinkertainen muotoilu, joka on helppo asentaa ja helppo käyttää. Vapauttaa linja on kysymys nappia painamalla, ja piirustus takaisin se on vain niin yksinkertaista. Liian monimutkainen vaihde on vain turhauttaa noviisi.

Kun kalastus yksin, olla varovainen ei mennä vettä, joka on liian syvä. Tämä on erityisen totta, kun kalastus lähellä suuria jokia kuten äkillinen pohjavire voi vetää sinut alle ja hukuttaa sinut jopa melko matalassa vedessä. Se on yleensä parempi kala, jolla on vähintään yksi muu ystävä.

Tarkista osaksi, jossa voit saalis kala, ja heitetään ylävirtaan, että sijainti. Tämä vetää koukku ja syötti aivan kalan. Luonnollisen näköinen veden liike menossa alavirtaan on enemmän apt huijata kala ottamaan purra. Tämä strategia toimii varsin hyvin, jos haluttuja kalaa asua alle tukos.

Asteikko on aina suositeltavaa, laitteet kalassa. Et voi erottaa, jos tämä on matka, että et saalis suurin kala minkä olet koskaan nähnyt, joten tarvitset mittakaavassa. Tämä voi myös olla hyödyllistä, jos haluat tietää, kun olet kiinni ja vapauta kala.

Jos sinulla on aina kalastaa rannalta, on olemassa monia asioita, sinun täytyy ymmärtää, ennen kuin sitoutuvat vene kalastus. Erot ovat erittäin suuria ja siellä on paljon enemmän turvallisuuden kysymyksiä pelata, kun alkaa kalaa kokka pienempi vene keskellä vettä.

Se voi olla vaikeaa voit mykistää äänet pieni metallinen boat kuin yrität kala, syödä ja rentoutua. Yksi hyvä tapa vaimentaa joitakin melua on sijoittaa pieni, halpa matto tai matto lattialla veneen. Tee tämä minimoi äänet teet.

Vaikka tämä artikkeli on antanut sinulle joitakin oivaltava tietoa siitä, miten saalis kala olet vielä menossa täytyy oppia, miten kokki joitakin kun teet saaliit. Jos haet kaikki tieto mitä sai täällä sitten ruoanlaitto kala on ehdottomasti täytyy olla jotain, että olet menossa täytyy oppia, koska aiot olla wheeling runsaasti ruokaa vasemmalle ja oikealle.