Hyvä Penispumppu

Saat kotivakuutuksen Tarvitset – katso Alla olevia Ehdotuksia

Saaminen vakuutus kodin voi olla pelottava haaste. Kanssa niin monia lauseita, vastuusitoumukset ja sopimukset, puhumattakaan suuruusluokkaa, mitä on vaakalaudalla, se on yksinkertaisesti ylivoimainen. Lue oppia, miten navigoida läpi sokkelo asunnon vakuutus ja voi tehdä päätöksen, joka perustuu tietoon ja tosiasioihin täysin luottaa.

Ottaa home security system asentaa, varsinkin yksi, joka on kuukausittainen seuranta järjestelmän murrosta, voi vakavasti vähentää asunnon vakuutusmaksut. Kustannukset teidän järjestelmä voidaan osittain itsensä takaisin kuukausittain tai vuosittain säästöjä voit tehdä, ja tietenkin, sinulla on mielenrauhan. Se voi myös tarkoittaa, että sinulla on turvallisempi olo, kun olet kotona.

Jos sinulla on kallista maisemointi kotonasi, kannattaa ostaa erillinen vakuutus. Useimmat perus-asunnon vakuutukset eivät kata vahinkoja, tuuli-tai muut ympäristötekijät maisemointi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kalliita tuodut puut tulevat alas tuuli, oman asunnon vakuutus ei yleensä kata sitä.

Voit säästää paljon palkkioita koti omistajan vakuutus. Kun teet korjauksia tai remontin kotiisi, katso, miten rakennusmateriaalit vaikuttavat kustannukset teidän vakuutusmaksuja. Halvempia materiaaleja voi lopulta maksaa sinulle enemmän lopussa.

Ei voi olla monia asioita, jotka voidaan tehdä auttaa alentamaan oman asunnon vakuutus. Useimmat ihmiset eivät ajattele, mitä he ovat tehneet huomioon turvallisuutta heidän kotiin, mutta useimmat eivät ajattele naapuruston ympärille. Esimerkiksi, jos paloposti oli laittaa alle 100 metriä kotiin sitä voidaan käyttää pienempi palkkio. Se ei koskaan sattuu soita ja kysy.

Arvokas vihje kaikille, jotka tarvitsevat tiedosto asunnon vakuutus väite on pitää tarkkaa kirjaa kunkin ja jokainen kontakti tehnyt vakuutusyhtiön kanssa. On tärkeää pitää kirjaa, että asiakirjat ajan, päivämäärän ja sisällön jokainen puhelu, sähköposti, viesti, tai kirjeenvaihto. Se on myös viisasta vahvistavat kirjallisesti, että mitään lupauksia saanut tai aikana tehtyjä sopimuksia, kuten viestintä estää riitoja tai väärinkäsityksiä aikana päätöslauselman vaatimuksen.

Pitää vakuutus seikat mielessä, kun suunnittelet merkittävä kodin lisäksi tai remontin. Materiaaleja ja tekniikoita voit käyttää tehdä lisäyksiä voi olla merkittävä vaikutus tulevaisuuden vakuutusmaksut. Kestävä, palonkestävä rakennus-järjestelmissä, kuten betonin ja teräksen maksaa vähemmän vakuuttaa kuin tavallinen puu-runkorakenne.

Älä automaattisesti oleta, että oman asunnon politiikkaa korvaa täysi vaihto-tai vähittäiskaupan kustannukset arvotavarat, jos ne on tuhottu tai varastettu. Kattaa, niiden on oltava mukana teidän politiikka muodossa merkintä. Pätevä arviointi on saatu ja tarkistuksen lisätään politiikka varmistaa täyden suojan.

Jos joku on tunkeilija, voit silti olla löytyi vastuussa, jos he saavat vammoja teidän omaisuutta. Meillä on kummallinen tilanne täällä suhteen oikeusjuttuja joskus, niin muista, tarvitset oikea vakuutusturva. Muista saada asunnon vakuutus ajoissa.

Ensimmäistä kertaa kotiin ostajat (ja todellakin kaikki kotiin ostajat) ovat viisasta perustaa kiinnitys kumoaa kahdestoista määrä asunnon vakuutus joka kuukausi. Tämä tulisi pitää excrow. Koska rahaa on tilillä jo, sinun ei tarvitse murehtia kaivamaan up rahaa joka kerta, kun maksu on koska.

Ennen kuin ostat, että uusi allas olisi paras tarkistaa, kuinka paljon oman asunnonomistaja vakuutus nostaa. Jotkut asunnonomistaja ei tajua, ennen kuin he tekevät askel näin, kuinka paljon se nostaa heidän vakuutus. Luksusta, kuten tämä ei ole välttämätöntä, varsinkin jos se nostaa kustannuksia.

Jotkut vakuutusyhtiöt tarjoavat alennusta, jos kodin vakuutus on ollut voimassa tietyn ajan. Tätä kutsutaan uusiminen alennus ja saatat olla oikeutettu, jos vakuutusyhtiö käsitellä tarjoaa tämän. Joskus se on automaattisesti, mutta sinun täytyy kysyä voit olla varma.

Olla tietoinen siitä, että arkistointi lukuisia asunnon vakuutus väittää, voi nostaa hintoja tai aiheuttaa ei-uusimisesta. Jos vahingon määrä kotiisi ylittää vähennyskelpoisia vähemmän kuin pari sataa dollaria, se on parempi maksaa kulut pois taskusta kuin ottaa osuma teidän palkkio tai menettää kattavuus arkistointi liian monta kevytmielistä vaatimuksia.

Alentamalla kodin omistaja on vakuutusmaksut on yhtä helppoa kuin nostamalla vähennyskelpoisia. Jos et aio tiedoston tahansa väittää ja ei ole jättänyt mitään aikaisemmin, niin olet täydellinen ehdokas korkea omavastuu. Jos et ole koskaan itse asiassa tarvitse maksaa mitään, niin et koskaan kohdata ongelma korkea omavastuu muutenkin.

Kun luot luettelon kodin olevan valmis kotiin vakuutuskorvauksen, älä unohda komerot! Myös minkä tahansa varastointi sinulla voi olla, varsinkin jos et säilytä talven kohteita kesällä tai päinvastoin. Ilmastointilaitteen voi olla piilossa kaapissa, mutta sen pitäisi olla mukana!

Kun vaurioita kotiisi tapahtuu, ottaa asianmukaisiin toimiin suojata kiinteistön lisävahinkoa, kunnes se voidaan korjata. Esimerkiksi, jos katto on vaurioitunut, muista kattaa vaurioitunut alue, jossa on pressu tai muu suojaava peite estää veden vahinkoa, kunnes katto voidaan korjata.

Jos luonnonkatastrofi, kuten myrsky tai tornado, ottaa valokuvia vahinkoa heti, kun se on turvallista tehdä niin. Nämä kuvat voivat auttaa asunnonomistaja vakuutus harjoittaja määrittää asianmukaisen vaatimuksen kattavuus ja voi yksinkertaistaa prosessia. Ottaa valokuvia vahinkoa avulla voit myös aloittaa clean-up prosessi, vaikka se vie operaattorin muutaman päivän lähettää suuntaaja tai tarkastaja kotiin.

Toivottavasti olet nyt valmis ottamaan haasteita löytää oikean asunnon politiikkaa sinulle ja sinun tarpeisiisi. Virittäminen itseäsi tietoa on aina paras lähestymistavan ja vakuutus ei ole eroa. Pitää vähän notepad kätevä kun pyrkivät valinta ja ostoksia noin parasta politiikkaa. Pidä jokainen yritys ja mitä ne tarjoavat jopa standardi huippuosaamisen, jotka palvelevat tarpeet kuten kodin omistaja paras.