Hyviä Frisbeegolf Kiekkoja

Nämä Facebook-Markkinointi Vinkkejä Voi Todella Tehdä Yrityksesi Ottaa Pois!

Haluatko markkinoida jotain, mutta en tiedä minne mennä saada viesti ulos? Jos niin sitten olet onnea, koska tämä artikkeli opettaa sinulle Facebook-markkinoinnin ja mitä se voi tehdä sinulle. Vihjeitä, jotka on esitetty alla pääset alkuun, niin jatka lukemista.

Facebook-markkinointi toimii parhaiten tiettyyn tarkoitukseen. Selvittää, tarkoituksena yrityksesi Facebook-sivulla, ja kehittää strategia, joka on rakennettu tätä tarkoitusta varten, ja suunnittelun tavoitteet, jotka ovat linjassa sen kanssa, että tarkoitus. Kohdistamalla oman Facebook-markkinointi taktiikka yksi määritelty tavoite tekee menestys on helpompi saavuttaa ja helpompi mitata.

Päivitä Facebook-sivulla säännöllisesti. Sillä ei ole väliä kuinka suuri teidän Facebook-sivu on. Jos olet jättänyt päivitys säännöllisesti, voit menettää huomion asiakkaisiin. Varmista, että olet post sivu usein ja vastata kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin tai palautetta oikea-aikaisesti.

Jos käytät Facebook markkinoida yrityksesi, varmista, että olet täysin täyttää “tietoja” – osiossa. Tämä on hyvä tapa kommunikoida, mitä yrityksesi on kyse. Se on myös erinomainen alue laittaa yhteystiedot, sijainnit, puhelinnumeroita ja muita hyödyllisiä tietoja yrityksesi.

Katso ostamaan mainoksia kautta Facebook. Tee mainos on kohdistettu tiettyyn sukupuoleen tai ikään. Voit myös työskennellä sisällä budjetti, ja tehdä niin paljon tai vähän kuin haluat. Lopuksi, ei ole mitään pitkän aikavälin sitoumuksista. Voit lopettaa kampanja milloin haluat.

Koskaan, koskaan, KOSKAAN maksaa Facebook-faneille! Facebook voi kertoa, jos fanit ovat mukana oman sivun tai ei, ja enemmän faneja sinulla on, jotka eivät tarkista sivusi, sitä huonompi EdgeRank on. Haluatko fanit, jotka todella ovat kiinnostuneita omia tuotteita, joten ne tulevat luonnostaan.

Kun olet luonut Facebook-tilin, se on erittäin tärkeää, että voit olla melko aktiivinen. Jos et ikinä julkaise mitään sisältöä, miten voit olettaa, että ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita. Videoita, kuvia ja säännölliset kirjaukset ovat vain osa siitä, mitä tarvitset, jos haluat tehdä hyvin Facebook.

Sinun pitäisi valita vahva peruste vakuuttamaan asiakkaat voivat tilata oman sosiaalisen median päivitykset. Ihmisten täytyy nähdä arvo liittyä Facebook-markkinoinnin kampanja. Voit esimerkiksi tarjota pieni välitöntä alennus asiakkaille, jotka tilata Facebook-kampanjan, ennen kuin olet suorittanut järjestyksessä.

Älä jatkuvasti jakaa liiketoimintaan liittyvät viestit yleisön kanssa. Vaikka jotkut ihmiset saattavat haluta kuulla tällaisia tietoja säännöllisesti, toiset saattavat löytää se melko tylsää. Sinun pitäisi yrittää parhaansa keskittyä teidän viestejä, tuotteita ja lähettää vähemmän siitä, miten yrityksesi toimii.

Lunasta turhamaisuus URL Facebook, ja älä anna itsesi olla sama oletus-URL-osoite liian pitkä. Haluat ihmisiä löytämään sinut, niin kokeile yrityksesi nimi ilman erikoismerkkejä. Tämä tekee siitä helpompaa, että joku etsi sivu ja katso, mitä sinulla on tarjota.

Pyydä muita ihmisiä, että et tiedä neuvoja Facebook, jos olet uusi sitä. Facebook on ollut noin monta vuotta, ja kiitos tämän, monet ihmiset ovat oppineet paljon siitä, miten tehokkaasti optimoida sivun päällä. Saat todennäköisesti olla yllättynyt siitä, kuinka paljon siellä on oppia.

Tarjoavat erityisiä kohteita lahjoittaa niille, jotka Kuten sivun. Voisit tarjous pieni näyte tuotteen tai jotain niin yksinkertaista kuin Mp3. He avain on houkutella ihmisiä kuten sivusi, kun he tekevät, he saavat ilmoituksen, kun lähetät mitään uutta sivulla.

Kuten tässä artikkelissa on osoitettu, Facebook-markkinointi on jotain, että kuka tahansa voi tehdä, jos ne laittaa aikaa ja vaivaa. Jos valjaat Facebook on valtaa, niin mitä markkinointi viesti, jonka haluat laittaa siellä voisi mahdollisesti tavoittaa miljoonia ihmisiä. Saada toimimaan oman markkinoinnin suunnitelmia tänään ja katso itse menestyä.