Iso Kulli

Raskaana Tai Ottaa Huomioon? Tarkista Nämä Vinkkejä

Monet ihmiset on kysymyksiä raskauden ja mitä odottaa. Iso osa tätä on huolissaan turvallisuuteen ja terveyteen syntymättömän lapsen. Neuvoja sinun tulee lukea tämä artikkeli auttaa sinua varmista, että sekä sinä ja vauva pysyä terveenä.

Kun ratsastus autossa on turvatyynyt, istuin työnnetään takaisin mahdollisimman kauas kojelaudasta. Lähempänä olet viiva, lähempänä olet turvatyynyt. Turvatyynyt voivat olla vaarallisia sikiölle, vaikka kääntämällä ne pois päältä, on vaarallinen sinulle, niin yksinkertaisesti istua kauempana tasapainottaa nämä riskit.

Ennen raskaaksi, sinun pitäisi lukea kirjaa raskaudesta. Näin tiedät mitä odottaa raskauden aikana. Raskauden kirjoja voi myös opettaa monia eri asioita, joita et ehkä tiennyt raskaana olemisesta. Opit uusia asioita yhdessä terminologia raskaudesta.

Naisille, jotka ovat ummetusta, kun he ovat raskaana, yrittävät kuluttaa korkea-fiber elintarvikkeet kuten vihannekset, hedelmät ja koko vehnä elintarvikkeet. Raskaus hormonit aiheuttavat usein ummetus naisilla. Tämä voi aiheuttaa vakavia ongelmia ja olla vain tavallinen vanha epämukavaksi.

Kokeile liikuntaa-luokkia, jotka on suunniteltu raskaana oleville naisille. Aktiivisena pysyminen on erittäin tärkeää raskauden aikana, mutta se on myös tärkeää, että liikut turvallisesti. Menossa luokkaan, joka on perustettu nimenomaan raskauden tarkoittaa, että voit saada kaikki edut harjoitus tekemättä mitään vahinkoa teidän kasvava vauva.

Jos olet raskaana, varmista, että nosta jalat kun olet lepää kotona. Tämä auttaa estämään turvotusta ja ottaa pois kivut, että raskaus aiheuttaa jaloissa. Makasi selällään, aseta vähintään 2 tyynyt alla jalat, ja sitten laittaa jalat ylös.

Ole varovainen, kun ajat autoa. Raskaana olevien naisten tulisi istua mahdollisimman kaukana turvatyynyllä kuin mahdollista ja pidättäytyä luomasta turvavöiden yli osa vatsan vauvan kanssa. Tehdä nämä molemmat asiat, vähentää riskiä äkillinen vaikutuksia ja mahdollisuus vahingoittamista tai tappamista vauva.

Kun suunnittelet raskautta, nähdään lääkärin ennen käsitys. Kun olet käynyt lääkärissä ja saanut luvan ajatella, aloittaa muuttamalla ruokailutottumuksiaan sisällyttää terveellistä erilaisia elintarvikkeita. Aloita kuntoilu nyt! Se auttaa sinua pysyä kunnossa raskauden aikana ja pienempi riski keskenmenon.

Ymmärtää, että “huomenta” sairaus voi tapahtua milloin tahansa aikaan päivästä ja tarkista lääkärisi kanssa, jos se tuntuu todella pahalta. Useimmat uudet vanhemmat ovat vain vaikuttaa aamupahoinvointia raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana raskauden. Se on yleensä yksi ensimmäisiä merkkejä siitä, että naiset poimii merkiksi siitä, että hän saattaa olla raskaana. Jos se pitää sinua pysty pitämään alas mitään ruokaa, nähdä lääkäri ideoita siitä, miten auttaa.

Varastoida lehtiöt ja sticky notes ja kirjoittaa kaiken alas, että sinun pitäisi muistaa. Monet raskaana olevat naiset huomaavat, että heidän muistonsa eivät vain ole mitä ne olivat ennen raskautta. Torjua tätä kehitystä tekemällä itsellesi muistutuksia kaiken ennen kuin löydät itsesi myymälä, jossa ei ole aavistustakaan, miksi olet siellä.

Ennen kuin aloitat yrittää vauva, yrittää saada niin lähellä ihannepainon kuin voit. Naiset, jotka ovat merkittävästi ylipainoisia ovat todennäköisesti saada lapsi sikiövaurioita ja taistelu enemmän raskauden kysymyksiä, jotka voisivat olla vaikutusta vauva. Tämä pätee myös naisia, jotka ovat liian ohut.

Monet äidit-to-be eivät ole täysin varmoja, mikä on paras tapa huolehtia itsestään raskauden aikana. Yhteiskunta saa lisää tietoa aiheesta, mikä on paras käytäntö on taipumus muuttua. Kuitenkin, jos sinulla antaa järkeviä neuvoja tässä artikkelissa, olet tehnyt merkittävän panoksen oman terveyden, vauvan terveyttä, ja nauttia teidän raskaus.