Iso Muna

Täytyy Tiedosto Bankrupcy? Käytä Näitä Vankka Vinkkejä!

Konkurssi arkistointi ei ole koskaan tyytyväinen. Konkurssi on usein kohtalokkaita merkki henkilön taloudellista elämää, ja voi aiheuttaa huomattavaa hämmennystä ja häpeää. Jos päätät konkurssiin, tutkimus-lait oman valtion ja säilyttää palveluksessaan pätevä asianajaja.

Yritä tehdä tiettyjä sinua tekevät oikea valinta ennen arkistointi vetoomuksen. Sinulla on muita vaihtoehtoja, mukaan lukien kulutusluotot neuvonta. Luotto-pisteet tulee olemaan ikuisesti suorittaa konkurssi, joka on, miksi sinun pitäisi tehdä kaiken oman valta ratkaista asiat ensin.

Harkita palkata asianajaja, joka on erikoistunut henkilökohtaisen konkurssin. Vaikka useimmat valtiot sallivat sinun konkurssiin ilman, että asianajaja teidän tapauksessa voitaisiin erottaa, jos et täyttää paperit oikein, ja saatat tarvita tiedoston ylimääräiset liikkeet suojata omaisuutta tai vastuuvapauden tiettyjä velat. Konkurssi asianajaja voi auttaa varmistaa, että saat tulos toivoa, kun tiedoston.

Kun konkurssi näyttää väistämättömältä, se on tärkeää käyttää teidän eläkkeelle varat tai hätä säästöjä maksaa velkojille. Eläkkeelle varat olisi vältettävä kaikin keinoin. Saatat joutua nostaa jonkin verran varoja teidän säästöt huomioon, mutta älä ota kaikkea, että on siellä olet vailla mitään taloudellista tukea, jos sinulla on.

Muista, sinulla on vielä maksaa veroja velat. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että vaikka niiden velat ovat päästetään konkurssiin, ne ovat edelleen vastuussa IRS. IRS yleensä ei salli täydellistä anteeksiantoa, vaikka maksu suunnitelmat ovat yleisiä. Varmista selvittää, mitä kuuluu ja mitä ei.

Olla pysyviä tutkimiseen tietoja konkurssiin ja kuulla pätevän henkilökohtainen konkurssi asianajaja. Kun tiedosto henkilökohtaiseen konkurssiin, saatat jopa olla mahdollisuus hakea henkilökohtaista omaisuutta, joka on saatu haltuun. Esimerkiksi sinulla voi olla mahdollisuus saada auto -, elektroniikka, ja jopa koruja palautetaan sinulle. Jos sinulla on tahansa omaisuuden takaisinottoon, että oli otettu vähemmän kuin kolme kuukautta ennen konkurssihakemuksen jättämisen, sitten on hyvä mahdollisuus, että voit saada omaisuus takaisin. Saada neuvoja pätevä asianajaja, joka voi neuvoa sinua siitä, tapoja tehdä tämä.

Selvittää todellinen syy olet konkurssiin. Mitä tapahtui elämässäsi, joka toi sinut tähän paikkaan? Mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta varma, että voit liikkua? Mitä toimia sinun täytyy ottaa ennen kuin voit olla varma, että tämä ei koskaan toistu?

Ennen kuin päätät konkurssiin, olla varma, että voit saada vapaa kuuleminen, jossa konkurssi asianajaja. Riippuen siitä, missä asut, sinulla on oikeus puhua asianajajan kanssa ennen hakemuksen. Kaikki hyvä asianajaja tarjoaa ensimmäinen tapaaminen on ilmainen. Tämä on tärkeä kuuleminen, kun tarvitset vastauksia moniin kysymyksiin. Nämä voivat sisältää: asianajokulut, minkälainen konkurssi-tiedoston, ja minkä tyyppisiä tietoja, paperityötä sinun täytyy antaa. Tärkeintä on, että asianajaja ei voi määrittää, jos konkurssihakemuksen on oikea päätös sinulle.

Koska arkistointi konkurssi on melko monimutkainen prosessi, se on suositeltavaa, että löydät itsellesi asianajaja, joka on erikoistunut konkurssi. Siellä on yleensä jonkinlainen maksu liittyy vuokraamalla yksi, vaikka. Kuitenkin, jos sinulla ei ole varaa yksi, sinun pitäisi silti tutkia, sillä siellä on järjestöjä, jotka voivat auttaa sinua ulos kun kustannukset yhteen.

Riippuen nykyinen taloudellinen tilanne, se voi olla tarpeen voit tiedosto konkurssiin. Voit käyttää mitä tiedät, löytää tie palata konkurssin partaalla. Hakea mitä olet oppinut täällä tekemään muutoksia elämässäsi, että ei vahingoita luotto.